راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوست من بازم ممنونم ازت یک عدد اعتبار براش شما
من کلا اگه خیلی وقت داشته باشمو بشینم پاش 3 ساعت بازی کنم
یه سوال مهم دیگه برام پیش اومده
چه ریجنی بگیرم مناسب تره؟؟
در ضمن این مدل هایی که با سوراخ زدن رو چیپ هک میشه بعدا براشون مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟
و اینکه اگه بخوام می تونم هارد بندازم رو این اسلیم های 4 گیگی ؟ هارداش تفاوت نداره با ایکس باکس های معمولی ؟؟؟
هارد های هک شده بدردمی خورن یا نه؟؟؟؟؟
(ببخشید من این همه سوال می کنم )
خواهش میکنم بالاخره همه با هم رفیقیم ؛ الان 90% کنسولهای بازار Pal هستن و شما هم همونو بگیر گرچه بیشتر بازیهای الان ریجن Free هستن
نه هیچ مشکلی نداره ولی اگه روش حساس شدی بهتره اینایی رو که بصورت معمولی کپیخور میشن رو بگیری
به 4گیگ هم هارد میخوره هارد مخصوص اسلیم 120 و 250 گیگ هست که قطعا با هاردهای معمولی تفاوت داره
به شخصه به هاردهای هک شده اعتقادی ندارم و دوست دارم مخصوص خودشو بگیرم
نه داداش این حرفا چیه وظیفه ماست که به رفیقامون کمک کنیم (دوستایی که توی خرید 360 خیلی حساس شدن بهم پیام بدن تا یجای کاملا مطمئن که خودمم از اونجا خرید کردم رو بهشون معرفی کنم)
سلام دوستان
والا قصد خرید یه دونه ایکس باکس 360 رو دارم و بودجم هم نهایتا 500 تومنه لطفا راهنماییم کنید که چه مشخصاتی داشته باشه و اگه قیمت رو هم لطف کنید بگین ممنون میشم. و اینکه روی تلویزیونم که ال سی دی LG LD660 هست جواب میده؟
اگر مدلی که هارد داشته باشه معرفی کنید بهتره و اینکه این مدلهای اسلیم بردشون جاسپره و دیگه سه چراغ نمیشن؟
خواهشا خواهشا کامل توضیح بدین و تمام نکاتی رو که باید مد نظر داشته باشم بگین چون من صفر کیلومترم
مرسی
شما یه اسلیم 4گیگ ریجن پال (410 تومن) بعلاوه یه دسته اضافه (50 تومن) حالا هم که LCD داری یه کابل HDMI بگیر و تمام ، مدلهای اسلیم درصد 3چراغ شدنشون خیلی کمه .
پیامهای خصوصیت رو چک کن .
ميخواستم بدونم كدوم مدل از 360 ها و از چه تاريخي تا چه تاريخي درايو lite-on 0800 DG-16D2s روشون بوده؟
والا لایت آن 1071 که وسطای ماه می 2011 دیده شده که به احتمال 99.9% 0800 بعد اونه
دوستان بنظرتون ایکس باکس اسیلم 250 گیگ آک بگیرم یا الیت 120 گیگ آک ؟ هر دو تقریباً یک قیمتن و با برد جسپر. لطفاً راهنمایی بفرمایید و دلیلتون رو هم بگید.
اسلیم 250 گیگ چون زیباتره ، کوچکتره ، صدای درایو بدون هارد کمتر شده ، گیرنده Wifi داخلی داره ، 5 تا جای USB داره .

سلام
من الان یه ps3 دارم ولی چون بازیه جدید(هک شده) براش نمیاد خسته شدم ازش چی کنم ؟ اگه هم از هک در بیارم نمیتونم بول بازی مولتی بدم فقط میتونم انحصاریشو بگیرم که بازم لنگ میزنم !!ایکس باکس بگیرم یا اینو از هک در بیارم؟ چی کنم کار درست کدومه ؟ علاقه به انلاین هم دارم :d
خوشحال میشم یکی بدونه فن بازی راهنمایم کنه

سلام
من الان یه ps3 دارم ولی چون بازیه جدید(هک شده) براش نمیاد خسته شدم ازش چی کنم ؟ اگه هم از هک در بیارم نمیتونم بول بازی مولتی بدم فقط میتونم انحصاریشو بگیرم که بازم لنگ میزنم !!ایکس باکس بگیرم یا اینو از هک در بیارم؟ چی کنم کار درست کدومه ؟ علاقه به انلاین هم دارم :d
خوشحال میشم یکی بدونه فن بازی راهنمایم کنه
به نظر من الآن امید به هک فرم ور جدید سونی زیاد شده، و خبرهای داغ و دسته اولی میشنویم، به احتمال بسیار زیاد تا چند وقت دیگه فلسفه هک PS3 هم پیچیده میشه، حالا اگر شما قصد دارید بازی‌های انحصاری رو XBOX هم تجربه کنید، به نظرم کار خوبیه که این کنسول هم در کنار PS3 داشته باشید.حتی اگر کار هک PS3 به جایی نرسید(که امکان نداره) میتونید عناوین مولتی پلتفرم رو راحت رو Xbox بازی کنید و بازی‌های انحصاری PS3 رو هم به صورت اورجینال تهیه کنید.این پیشنهاد من بود، چون خودمم میخوام همین کار رو بکنم ولی فعلاً بودجه‌ای برای خرید XBOX ندارم یکم صبر میکنم ارزونتر شه.
(چون داریم به ماه‌های مرگ کنسول‌ها از نظر قیمت نزدیک تر می‌شیم)

• Like
Reactions: JAvAD14
میشه یه 360 از کانادا گرفت بعد اورد اینجا کپیخور کرد؟از لحاظ درایو کنسول که مشکلی نیست؟کپیخور کردن چقدر هزینه داره؟بعد تعویض درایو نیست که؟
آره ميشه ولي نبايد درايو كنسول هيتاچي چون هنوز واسش فريموري نيومده هزينه ي كپيخور هم 15 - 20 ميشه ولي بستگي به اون شخص داره خودت هم مستوني كپيخور كني

می خواستم برای ایکس باکس ارکیدم هارد بخرم می خواستم بدونم کار درستیه؟
می دونم اینجا در مورد ایکس باکس ولی جای دیگه ای گیر نیاوردم بپرسم شرمنده

یه سوال الان این اسلیم ها هیچ مشکلی ندارند و راسته میگن برد رد برمیدارن و تعویض شده هست یا نه؟؟

نه مشکلی ندارن.خوابیده استفاده کنید ازش و 2تا وسیله هم بذارید دو طرفش که از زمین ارتفاع بگیره هوا زیرش عبور کنه ... ردیفه
بردش رو چرا تعویض کنن؟اگر منظورت فروشگاه های مثلا تهران هست که دستگاه رو باز میکنن و برد درایو کنسول رو با لحیم کردن کاری میکنن که کپی خور بشه :)

می خواستم برای ایکس باکس ارکیدم هارد بخرم می خواستم بدونم کار درستیه؟
می دونم اینجا در مورد ایکس باکس ولی جای دیگه ای گیر نیاوردم بپرسم شرمنده

بله هارد خوبه.به لایو هم وصل شدی میتونی بازیهای آرکید رو دانلود کنی که روی هارد دانلود میشه :)

سلام دوستان
من میخوام کنسول اکس باکس اسلیم 250 گیگ بخرم همراه با کینکت،میخواستم بدونم چه چیزایی رو مد نظر داشته باشم؟
1-برداش فرق داره مثل فت یا نه؟مثلا جسپر یا فالکنو میگم؟
2-ریفرش بودن یا نبودن رو از کجا متوجه بشم؟
3-درایورهاش چطور فرق دارن مثلا لایت آن یا سامسونگ اینا؟از کجا تشخیص بدم ؟کمکم کنید ممنون میشم
آقا کسی نیست جواب سوالای بنده رو بده؟

سلام دوستان
من میخوام کنسول اکس باکس اسلیم 250 گیگ بخرم همراه با کینکت،میخواستم بدونم چه چیزایی رو مد نظر داشته باشم؟
1-برداش فرق داره مثل فت یا نه؟مثلا جسپر یا فالکنو میگم؟
2-ریفرش بودن یا نبودن رو از کجا متوجه بشم؟
3-درایورهاش چطور فرق دارن مثلا لایت آن یا سامسونگ اینا؟از کجا تشخیص بدم ؟کمکم کنید ممنون میشم
سلام اگر که بخوای باندل کینکت بخری فهمیدم که هنوز درایو ها شون کپی خور نمیشن مگر اینکه تو ایرن گیر بیاری که درایوش مثلا 0225 باشه ولی به راحتی فکر کنم تو ایران پیدا بشه برای اینکه چه
1.برد هاش والهالا نام داره و اصلا هیچ شباهتی به فالکون و جاسپر نداره و اصلا نمیشه روی این مدل کنسول ها برد های فت رو گذاشت وفقط یک مدل برد داره
چیز هایی رو باید مد نظر داشته باشی اینکه درایوش کپیخور بشه وچیز های دیگه که آشکار هست درایو 250 گیگ بدنه براق
2.خبر ندارم شما میتونی آک بخری و بدی برات کپیخور کنن
3.برای تشخیص درایو میتونی از طریق شماره سریال کنسول متوجه بشی که آموزشش تو همین انجمن هست یا اینکه در کنسول رو باز کنی الان که سری های liteon کپیخور میشن

good luck;)

• Like
Reactions: gamer20
نه مشکلی ندارن.خوابیده استفاده کنید ازش و 2تا وسیله هم بذارید دو طرفش که از زمین ارتفاع بگیره هوا زیرش عبور کنه ... ردیفه
بردش رو چرا تعویض کنن؟اگر منظورت فروشگاه های مثلا تهران هست که دستگاه رو باز میکنن و برد درایو کنسول رو با لحیم کردن کاری میکنن که کپی خور بشه :)
ممنون
ببخشید من منظورمو بد رسوندم
من از یکی شنید که میگفت میان درایو دستگاهای فت رو رو اینا میزارن که بعد شما مجبور برای اپدیت 60 تومن پول بدی و همون برد دستگاه خودتو بگیری
پس الان برد خود کنسولهای اسلیم هک میشه؟؟
بیشتر منظور و سوال من مربوط میشه به هک کردن کنسول(میخوا ببینم مشکلی ندارن از این بایت ؟؟یا از لحاظ اپدیت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or