Majid_Viper
کاربر سایت
خواهش میکنم بالاخره همه با هم رفیقیم ؛ الان 90% کنسولهای بازار Pal هستن و شما هم همونو بگیر گرچه بیشتر بازیهای الان ریجن Free هستندوست من بازم ممنونم ازت یک عدد اعتبار براش شما
من کلا اگه خیلی وقت داشته باشمو بشینم پاش 3 ساعت بازی کنم
یه سوال مهم دیگه برام پیش اومده
چه ریجنی بگیرم مناسب تره؟؟
در ضمن این مدل هایی که با سوراخ زدن رو چیپ هک میشه بعدا براشون مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟
و اینکه اگه بخوام می تونم هارد بندازم رو این اسلیم های 4 گیگی ؟ هارداش تفاوت نداره با ایکس باکس های معمولی ؟؟؟
هارد های هک شده بدردمی خورن یا نه؟؟؟؟؟
(ببخشید من این همه سوال می کنم )
نه هیچ مشکلی نداره ولی اگه روش حساس شدی بهتره اینایی رو که بصورت معمولی کپیخور میشن رو بگیری
به 4گیگ هم هارد میخوره هارد مخصوص اسلیم 120 و 250 گیگ هست که قطعا با هاردهای معمولی تفاوت داره
به شخصه به هاردهای هک شده اعتقادی ندارم و دوست دارم مخصوص خودشو بگیرم
نه داداش این حرفا چیه وظیفه ماست که به رفیقامون کمک کنیم (دوستایی که توی خرید 360 خیلی حساس شدن بهم پیام بدن تا یجای کاملا مطمئن که خودمم از اونجا خرید کردم رو بهشون معرفی کنم)
شما یه اسلیم 4گیگ ریجن پال (410 تومن) بعلاوه یه دسته اضافه (50 تومن) حالا هم که LCD داری یه کابل HDMI بگیر و تمام ، مدلهای اسلیم درصد 3چراغ شدنشون خیلی کمه .سلام دوستان
والا قصد خرید یه دونه ایکس باکس 360 رو دارم و بودجم هم نهایتا 500 تومنه لطفا راهنماییم کنید که چه مشخصاتی داشته باشه و اگه قیمت رو هم لطف کنید بگین ممنون میشم. و اینکه روی تلویزیونم که ال سی دی LG LD660 هست جواب میده؟
اگر مدلی که هارد داشته باشه معرفی کنید بهتره و اینکه این مدلهای اسلیم بردشون جاسپره و دیگه سه چراغ نمیشن؟
خواهشا خواهشا کامل توضیح بدین و تمام نکاتی رو که باید مد نظر داشته باشم بگین چون من صفر کیلومترم
مرسی
پیامهای خصوصیت رو چک کن .
والا لایت آن 1071 که وسطای ماه می 2011 دیده شده که به احتمال 99.9% 0800 بعد اونهميخواستم بدونم كدوم مدل از 360 ها و از چه تاريخي تا چه تاريخي درايو lite-on 0800 DG-16D2s روشون بوده؟
اسلیم 250 گیگ چون زیباتره ، کوچکتره ، صدای درایو بدون هارد کمتر شده ، گیرنده Wifi داخلی داره ، 5 تا جای USB داره .دوستان بنظرتون ایکس باکس اسیلم 250 گیگ آک بگیرم یا الیت 120 گیگ آک ؟ هر دو تقریباً یک قیمتن و با برد جسپر. لطفاً راهنمایی بفرمایید و دلیلتون رو هم بگید.