راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من یه سوالی برام پیش اومده اگه کسی میدونه لطفا جواب بده...

البته شاید سوالم کمی احمقانه باشه ولی میگم که این بازیهای Xbox 360 رو چرا نمیشه ریخت توی هارد؟؟

اینطوری مشکل کمبود فضا در مقابل Ps3 هم حل میشه و بازی رو روی چند تا Dvd میریزن.

میگم این هکرها نتونستن کاری بکنن؟؟

تازه به نفع خود مایکروسافت هم هست و دیگه مشکل کمبود فضا در Dvd هم حل میشه...

آقا من یه سوالی برام پیش اومده اگه کسی میدونه لطفا جواب بده...

البته شاید سوالم کمی احمقانه باشه ولی میگم که این بازیهای Xbox 360 رو چرا نمیشه ریخت توی هارد؟؟

اینطوری مشکل کمبود فضا در مقابل Ps3 هم حل میشه و بازی رو روی چند تا Dvd میریزن.

میگم این هکرها نتونستن کاری بکنن؟؟

تازه به نفع خود مایکروسافت هم هست و دیگه مشکل کمبود فضا در Dvd هم حل میشه...
اینکار رو باید هکرها بکنن که نکردم!
البته با توجه به اینکه linux روی 360 نصب شده جای امید هست که بشه بازی رو روی هارد ریخت!;)
(با xboxمیشه اینکار رو کرد)

در ضمن چه ربطی به نفع مایکروسافت داره؟!
تازه ضرر هم میکنه چون این طوری یکی بازی رو میخره 2000000 نفر میریزنش روی هارد....

اینکار رو باید هکرها بکنن که نکردم!
البته با توجه به اینکه linux روی 360 نصب شده جای امید هست که بشه بازی رو روی هارد ریخت!;)
(با xboxمیشه اینکار رو کرد)

در ضمن چه ربطی به نفع مایکروسافت داره؟!
تازه ضرر هم میکنه چون این طوری یکی بازی رو میخره 2000000 نفر میریزنش روی هارد....
نه از یه نظر دیگه میگم.

میگم که اگه بشه روی هارد ریخت مشکل کمبود فضا در DVD حل میشه و بازیسازان میتونن بازیها رو روی چند تا DVD بریزن.

من اگه جای مایکروسافت بودم یه کاری میکردم که بشه ولی فقط برای اینکه بازی بر روی چند تا DVD باشه و یه قفل امنیتی هم میذاشتم برای جلوگیری از این کارها که شما عرض کردید.

نه از یه نظر دیگه میگم.

میگم که اگه بشه روی هارد ریخت مشکل کمبود فضا در DVD حل میشه و بازیسازان میتونن بازیها رو روی چند تا DVD بریزن.

من اگه جای مایکروسافت بودم یه کاری میکردم که بشه ولی فقط برای اینکه بازی بر روی چند تا DVD باشه و یه قفل امنیتی هم میذاشتم برای جلوگیری از این کارها که شما عرض کردید.
خب الانش هم بازی رو میتونن روی چند DVD بزنن و مشکلی هم نیست!
نمونش BLUE DRAGON هست روی 2 تا DVD زده شده;)
قفل امنیتی هم بالاخره کرک میشه...

خب الانش هم بازی رو میتونن روی چند DVD بزنن و مشکلی هم نیست!
نمونش BLUE DRAGON هست روی 2 تا DVD زده شده;)
قفل امنیتی هم بالاخره کرک میشه...
نه اون BLUE DRAGON سه تا DVD اش هیچ ارتباط نرم افزاری با هم ندارن و میشه گفت هر کدوم از DVD هاش یه بازی جدا و مستقل هستند و ادامه ی یکدیگر و فایل هاش هم هیچگونه ارتباط نرم افزاری با هم ندارند.

نه اون BLUE DRAGON سه تا DVD اش هیچ ارتباط نرم افزاری با هم ندارن و میشه گفت هر کدوم از DVD هاش یه بازی جدا و مستقل هستند و ادامه ی یکدیگر و فایل هاش هم هیچگونه ارتباط نرم افزاری با هم ندارند.

سلام
ببخشید درسته 3 دی وی دی هست!
مگه میشه که 3 تا بازی مختلف باشن که هیچ ربطی به هم نداشته باشن؟!;)

سلام
ببخشید درسته 3 دی وی دی هست!
مگه میشه که 3 تا بازی مختلف باشن که هیچ ربطی به هم نداشته باشن؟!;)

شما منظور منو درست متوجه نشدید.

من میگم 3 تا DVD هست که با هم ارتباط نرم افزاری ندارن نه اینکه 3 تا بازی مختلف که هیچ ربطی به هم نداشته باشن بلکه یک کدام ادامه داستان دیگری هست.

میشه گفت مثل یه فیلم که روی 2 تا CD هست ولی اون 2 تا CD از لحاظ نرم افزاری هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند.

خب با هم ارتباط نداشته باشن مشکلش چیه که میگی اگه با ریختن روی هارد این مشکل حل بشه بهتره؟!:)
خب بازی روی 3 تا دی وی دی هست و بازی هم راحت میکنی;)
همین دیگه !! آخه Blue Dragon که گرافیک درست و حسابی نداره و کارتونیه.

ولی اگه یه بازی درست و حسابی مثلا Gears Of War بود وقتی که اون DVD هاش با هم ارتباطی نداشته باشن و هر کدوم فایل جدا اون موقع هست که کم میاره.

برای بازیهای با گرافیک بالا باید فایلهاش با هم ارتباط داشته باشن یا نه؟؟

( خدمت دوستان عرض کنم که آقا ما رفتیم تا هفته ی بعد دوباره برگردیم.خداحافظ:bye: )

والا من در این زمینه اطلاعاتی ندارم!!!
کسی میتونه من رو روشن کنه؟!
با اینکه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد اخه یه زمانی Mgs1 بازی میکردیم روی Ps1 گرافیکش که خودتون میدونید روی Ps1 در حد Gow فعلی روی 360 بود ولی با عوض کردن دیسک مشکلی پیش نمیومد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or