راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام آقا این فورشگاه شمایل 460 با درایو سامسونگه؟
اگه نیست ارزونترین درایو سامسونگ رو کجا میتونم بگریم؟

بعد من می خواهم از اصفهان بیام اونجا بخرم نمیدونید اونجا قابل اعتماده یا نه ؟

قیمتش که قیمت مناسبیه . به احتمال قوی هم ریجن کنسول ntsc/J هست .
اما از نظر قابل اعتماد بودن نمیدونم چون ایشون رو نمیشناسم .

آقا یه سول دیگه می ارزه که من واسه درایو سامسونگ 20 تومن بیشتر بدم
اصلا فرقشون اساسیه ؟

اگر میخوای بازیهای xbox هم بازی کنی باید حتما درایوت سامسونگ باشه چون در حال حاظر درایو LG بازی های Xbox رو اجرا نمیکنه . تنها فرقشون همینه ;) . از لحاظ قیمت هم می ارزه که شما 20 تومن اضافه تر بدی . موفق باشی ;) .

آقا سلام من الان یک360 xbox درایوش سامسونگ هست ولی از کسی که خریدم میگه 20 تومن دیگه بده تا برات تنظیم کنم در حالت که xbox اجرا کنه اگر کار آسونی هست اگر میشه آموزشش را بزارید

راستی لیست بازی هایی که xbox 1 را اجرا میکند اگر میشه بزارید

آقا سلام من الان یک360 xbox درایوش سامسونگ هست ولی از کسی که خریدم میگه 20 تومن دیگه بده تا برات تنظیم کنم در حالت که xbox اجرا کنه اگر کار آسونی هست اگر میشه آموزشش را بزارید

راستی لیست بازی هایی که xbox 1 را اجرا میکند اگر میشه بزارید

اموزش لازم نداره . شما بازی Xbox که DVD5 هم هست رو میزاری داخل دستگاه و بازی میکنی البته کنسولت باید اپدیت شده باشه .
فکر میکنم 360 بیشتر بازیهای Xbox رو اجرا میکنه .

اگر میخوای بازیهای xbox هم بازی کنی باید حتما درایوت سامسونگ باشه چون در حال حاظر درایو LG بازی های Xbox رو اجرا نمیکنه . تنها فرقشون همینه ;) . از لحاظ قیمت هم می ارزه که شما 20 تومن اضافه تر بدی . موفق باشی ;) .

باید بگم درایو های هیتاچی هم بازیهای xbox رو اجرا میکنن وفقط باید به جای dvd5 بازیها رو روی dvd9 زد همین که البته با اومدن فریم ور جدید این مشکل هم بر طرف میشه و میتونید بازی رو روی dvd5 هم ریخت و بازی کرد ;)

سلام آقا این فورشگاه شمایل 460 با درایو سامسونگه؟
اگه نیست ارزونترین درایو سامسونگ رو کجا میتونم بگریم؟

بعد من می خواهم از اصفهان بیام اونجا بخرم نمیدونید اونجا قابل اعتماده یا نه ؟
سلام
بله سامسونگ هست
و برای من 100% قابل اعتماد هستن
اگه خواستین من براتون تهیه می کنم
اگه مایل هستین به ID من PM بدین : Gamerboy_ir
GOOD LUCK

آینده نزدیک 360

آقا به نظر شما مایکروسافت چند وقت دیگه که حجم بازیها از 7 گیگ میزنه بالا چیکار میخواد بکنه نکنه مثل Xbox کمکم فراموش بشه؟الان Gow2 که مال کنسول نسل قبله 8 گیگه پس بازیهای نسل جدید دیگه ...
الان متال گیر 4 کونامی گفته 50 گیگ جا میخواد و روی دو لبه Bd قراره عرضه شه.
تازه اینطور که معلومه هم Gta 4 هم درش مقداری حذفیات خواهد بود.
چند دیسک شدن هم بعیده که سازنده ها زیر بارش برند چون هزینه ها سرسام آور میشه.
شما آینده نزدیک رو واسه 360 چطور می بینید؟

آقا به نظر شما مایکروسافت چند وقت دیگه که حجم بازیها از 7 گیگ میزنه بالا چیکار میخواد بکنه نکنه مثل Xbox کمکم فراموش بشه؟
خیلی راحت بازی ها برروی چند دیسک عرضه می شن. تو ps1 هم دقیقا همینطور بود! که هیچ مشکلی هم باری کسی ایجاد نمی کرد.
الان متال گیر 4 کونامی گفته 50 گیگ جا میخواد و روی دو لبه Bd قراره عرضه شه.
کوجیما در این گفته خودش یکم زیادی اغراق کرده و مطمئن باشید فقط برای همین حرف کلی پول به حسابش ریخته شده:) نهایتش اینه که کلی دمو ریختن تو بازی و کیفیت همرو شبیه فیلم های بلوری کردن که به هیچ دردی نمی خوره وگرنه خود بازی هیچ وقت همچین فضایی نمی خواد!
تازه اینطور که معلومه هم Gta 4 هم درش مقداری حذفیات خواهد بود.
بیخود شایعه ها رو باور نکنید. خود سازنده های بازی در آخرین مطلبشون بیان کردن که بازی در دو نسخه هیچ گونه تفاوتی نخواهد داشت و هیچ گونه صحبتی هم در مورد کمبود جا و یا حدفیات و این چیزا نکردن.
چند دیسک شدن هم بعیده که سازنده ها زیر بارش برند چون هزینه ها سرسام آور میشه.
هیچ هزینه خاصی نداره چون این dvd ها که شما می خری و فکر می کنی گرونه برای شرکت ها که بالای چندین میلیون خرید می کنن هیچی در نمیاد تقریبا!
به نظر شما اگه لینوکس به طور کامل بتونه روی 360 بیاد یعنی میتونیم بازی و سایر اطلاعات رو روی هارد کپی کنیم ؟
حالا تا اجرای linux برروی 360 راه زیادی هست ولی احتمالا بعد از اجرای سیستم عامل روی 360 می شه این کارارو کرد.

1سلام.راستي بچه ها ميشه كول ديسك به 360 وصل كرد و بازي ها رو سيو كرد.
2 ايا سيستم عاملي براي 360 مياد كه بتونيم بازي هارو كوپ;) ي كنيم داخل هارد
این دو کار هنوز ممکن نیست ولی به احتمال زیاد با پیشرفت هکر ها در کرک کردن 360 میسر میشن

آقا یکی میشه بگه چرا صدای 360 و درایوش رو به موتور جت تشبیه کرده اند؟ مگه چطوریه:confused:
موتور جت :)
کافیه یه کنسول یه ایرادی داشته باشه تا بهش گل واژه بچسبونن
به PS3 می گن ساندویچ میکر
به 360 هم می گن موتور جت
صدای 360 خیلی زیاد هست و پر سر و صدا ترین کنسول هست اما زیاد مشکلی نیست ;)
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or