سلام آقا این فورشگاه شمایل 460 با درایو سامسونگه؟
اگه نیست ارزونترین درایو سامسونگ رو کجا میتونم بگریم؟
بعد من می خواهم از اصفهان بیام اونجا بخرم نمیدونید اونجا قابل اعتماده یا نه ؟
آقا یه سول دیگه می ارزه که من واسه درایو سامسونگ 20 تومن بیشتر بدم
اصلا فرقشون اساسیه ؟
. از لحاظ قیمت هم می ارزه که شما 20 تومن اضافه تر بدی . موفق باشی
.آقا سلام من الان یک360 xbox درایوش سامسونگ هست ولی از کسی که خریدم میگه 20 تومن دیگه بده تا برات تنظیم کنم در حالت که xbox اجرا کنه اگر کار آسونی هست اگر میشه آموزشش را بزارید
راستی لیست بازی هایی که xbox 1 را اجرا میکند اگر میشه بزارید
اگر میخوای بازیهای xbox هم بازی کنی باید حتما درایوت سامسونگ باشه چون در حال حاظر درایو LG بازی های Xbox رو اجرا نمیکنه . تنها فرقشون همینه. از لحاظ قیمت هم می ارزه که شما 20 تومن اضافه تر بدی . موفق باشی
.

سلامسلام آقا این فورشگاه شمایل 460 با درایو سامسونگه؟
اگه نیست ارزونترین درایو سامسونگ رو کجا میتونم بگریم؟
بعد من می خواهم از اصفهان بیام اونجا بخرم نمیدونید اونجا قابل اعتماده یا نه ؟
خیلی راحت بازی ها برروی چند دیسک عرضه می شن. تو ps1 هم دقیقا همینطور بود! که هیچ مشکلی هم باری کسی ایجاد نمی کرد.آقا به نظر شما مایکروسافت چند وقت دیگه که حجم بازیها از 7 گیگ میزنه بالا چیکار میخواد بکنه نکنه مثل Xbox کمکم فراموش بشه؟
کوجیما در این گفته خودش یکم زیادی اغراق کرده و مطمئن باشید فقط برای همین حرف کلی پول به حسابش ریخته شدهالان متال گیر 4 کونامی گفته 50 گیگ جا میخواد و روی دو لبه Bd قراره عرضه شه.
بیخود شایعه ها رو باور نکنید. خود سازنده های بازی در آخرین مطلبشون بیان کردن که بازی در دو نسخه هیچ گونه تفاوتی نخواهد داشت و هیچ گونه صحبتی هم در مورد کمبود جا و یا حدفیات و این چیزا نکردن.تازه اینطور که معلومه هم Gta 4 هم درش مقداری حذفیات خواهد بود.
هیچ هزینه خاصی نداره چون این dvd ها که شما می خری و فکر می کنی گرونه برای شرکت ها که بالای چندین میلیون خرید می کنن هیچی در نمیاد تقریبا!چند دیسک شدن هم بعیده که سازنده ها زیر بارش برند چون هزینه ها سرسام آور میشه.
حالا تا اجرای linux برروی 360 راه زیادی هست ولی احتمالا بعد از اجرای سیستم عامل روی 360 می شه این کارارو کرد.به نظر شما اگه لینوکس به طور کامل بتونه روی 360 بیاد یعنی میتونیم بازی و سایر اطلاعات رو روی هارد کپی کنیم ؟
ي كنيم داخل هارداین دو کار هنوز ممکن نیست ولی به احتمال زیاد با پیشرفت هکر ها در کرک کردن 360 میسر میشن1سلام.راستي بچه ها ميشه كول ديسك به 360 وصل كرد و بازي ها رو سيو كرد.
2 ايا سيستم عاملي براي 360 مياد كه بتونيم بازي هارو كوپي كنيم داخل هارد
1سلام.راستي بچه ها ميشه كول ديسك به 360 وصل كرد و بازي ها رو سيو كرد.
2 ايا سيستم عاملي براي 360 مياد كه بتونيم بازي هارو كوپي كنيم داخل هارد
موتور جتآقا یکی میشه بگه چرا صدای 360 و درایوش رو به موتور جت تشبیه کرده اند؟ مگه چطوریه:confused: