بنظرم دو تا بزاريد بهتره براي برق هم سيمهاي مثبت و منفي هر دو رو به هم وصل كنيد و اونا رو به سيمهاي مثبت و منفي يه آدابتور وصل كنيد با توجه به اينكه فنهاي كامپيوتر 12ولت و معمولا 0.25 آمپر يا كمتر هستن(روشون نوشته) يك آدابتور معمولي 12 ولت 0.5 آمپر براش كافيه. بهترينش هم اينكه يكي از اين متغير ها بگيرين چون آمپر مورد نظر رو دارن قيمتشم 2-3تومن بيشتر نيست بعد سري رو كه فيش داره جدا كنين و از سيمهاي خروجي برق رو بگيرين.میشه یه عکس بذارید یا یه کم بیشتر توضیح بدید باید 2 تا فن بذاریم یا یه دونه بسه ؟
اگه 2 تا بخوایم بذاریم باید 2 تا آداپتور بگیریم ؟
کو عکس ؟:confused::confused:بنظرم دو تا بزاريد بهتره براي برق هم سيمهاي مثبت و منفي هر دو رو به هم وصل كنيد و اونا رو به سيمهاي مثبت و منفي يه آدابتور وصل كنيد با توجه به اينكه فنهاي كامپيوتر 12ولت و معمولا 0.25 آمپر يا كمتر هستن(روشون نوشته) يك آدابتور معمولي 12 ولت 0.5 آمپر براش كافيه. بهترينش هم اينكه يكي از اين متغير ها بگيرين چون آمپر مورد نظر رو دارن قيمتشم 2-3تومن بيشتر نيست بعد سري رو كه فيش داره جدا كنين و از سيمهاي خروجي برق رو بگيرين.
تنها نكته مهم اينكه بايد فنهارو جوري ببنديد كه هوا رو از توي كنسول بكشه بيرون يعني بادش رو به بيرون باشه اگه ديديد ميكشه تو جاي مثبت منفي رو عوض كنيد
در ضمن يه عكس دارم ولي ميشه از اين تميز تر درش آورد
[/URL][/IMG![]()
]
فنها از طريق سوراخ پيچها با سيم به هم بسته شده اند و توسط يك كش به بدنه كنسول محكم شدن
در ضمن من ندیدم ms بگه میخوایم پرمیوم رو ارزون کنیم اگه اشتباه نکنم تکذیبش هم کرد!!
آقا اول تابستون میشه premium رو با 350 خرید؟
تا اون موقع خیلی بازی release میشه؟
قیمت premium elite core تا اونموقع چقدر میشه؟
قیمت premium از اول که لانچ شده تا الان 399$ هست و مایکروسافت هم گفته با اومدن Elite قیمت رو کاهش نمیده!!
499 => 399
دوست عزیز نمیشه بازار رو پیش بینی کرد هر چیزی ممکنه ولی elite بیاد گرون میاد
بازی هم همین الان خیلی اومده دیگه تا اون موقع بیشتر!
ببین من از دوبی پرمیوم با درایور سامسونگ خریدم 450 البته 6 ماه پیش کوره هم بود حدود 400امروز بابام خبرم کرد گفت که دبی X360
400 تومن در میاد حالا نمی دونم پرمیوم هست یا کوره
به نظر شما پرمیوم 400 تومن هست ؟؟
من 1 فروردین از دوبی 360 گرفتم Premium NTSC/UC که البته آداپتور برق 220 هم گذاشته بودن روش! ( چیزه متفرقه نه، همون اداپتوری که روی ریجن های PAL , Asia هست ) درومد 375 تومن.امروز بابام خبرم کرد گفت که دبی X360
400 تومن در میاد حالا نمی دونم پرمیوم هست یا کوره
به نظر شما پرمیوم 400 تومن هست ؟؟
Elite هیچ فرق انچنانی با primium نداره . هیچ ضرری هم نمیکنی .
ps3 هم کپی خور نشده مشهد قیمتش 600 و بازیهاشم 70 تومن هست .
من 1 فروردین از دوبی 360 گرفتم Premium NTSC/UC که البته آداپتور برق 220 هم گذاشته بودن روش! ( چیزه متفرقه نه، همون اداپتوری که روی ریجن های PAL , Asia هست ) درومد 375 تومن.
درایوش سامسونگ ms-28 هست. تاریخ تولید 27/9/2006