راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام...دوستان اسلیم 250 گیگ هم که تو توپ خونه میگن کپی خور شده؟...واقعیت داره؟...من می خوام از دوبی بخرم بیارم کپی خورش کنم...الایت بگیرم یا اسلیم 250 گیگ؟...اسلیم بخوام بگیرم چیاشو باید دقت کنم که بشه تو ایران کپیش کرد؟..خواهش میکنم امروز جواب بدید من صبح می خوام بخرم از دوبی.

سلام...دوستان اسلیم 250 گیگ هم که تو توپ خونه میگن کپی خور شده؟...واقعیت داره؟...من می خوام از دوبی بخرم بیارم کپی خورش کنم...الایت بگیرم یا اسلیم 250 گیگ؟...اسلیم بخوام بگیرم چیاشو باید دقت کنم که بشه تو ایران کپیش کرد؟..خواهش میکنم امروز جواب بدید من صبح می خوام بخرم از دوبی.
بله اسلیم هم کپیخور شده و به قیمت خداد تومن به فروش میره ؛ هر دوتاش خوبه ولی اسلیم از لحاظ ظاهری قشنگتره و سخت افزار بهینه شده ای داره ؛ فقط تاریخ دستگاهت باید اوایل 2011 یا اواخر 2010 باشه همین .
یه سوال : چرا باندل کینکت اینقدر نایابه ؟؟؟ هیچکس آکبندش رو نداره .
چون 0225 ها تموم شدن تقریبا ;;)

ویرایش :
پس ربطی به 0255 یا اون 9504 ( نمیدونم درست نوشتم یا نه ) نداره ؟
نه به هیچ وجه

یه سوال : چرا باندل کینکت اینقدر نایابه ؟؟؟ هیچکس آکبندش رو نداره .

گویا درایوش 0500 هست و فعلا کپی نمیشن
الان تو همین بازارچه یکی داره میفروشه و میگه درایوش 0225ه.نمیدونم

اولا 0500 کلا خیلی نایابه، مخصوصا روی PAL و روی باندل ها تا به حال 0500 دیده نشده و کلا توی ایران هم 0500 نیست.
دلیل این که باندل کینکت نیست، پدیده ای هست به اسم Refurbished یا به قول ایرانی ها ریفر.
بر خلاف PS3، این دستگاه ها در ظاهر و در جعبه و بسته بندی هیچ فرقی با نمونه اصلی ندارن، مثل PS3 نیست که جعبه هاش فرق کنه یا صدای فنش بالا باشه و ...
این دستگاه ها Red dot شدن و تعمیر شدن، برای فروش عرضه شدن.
بی خودی نیست که دستگاه 550 تومنی یک شبه می شه 450 تومن.
دلیل اینی که باندل کینکت نیست اینه که باندل های ریفر کینکت کلا خیلی کم هستند، چون هم خود کینکت باید تعمیری باشه هم خود دستگاه، چون کینکت تعمیری خیلی کمه، برای همین باندل های ریفر اشم کمه، حالا واسه این توی ایران این باندل کمه، چون با توجه به قیمت بازار و قیمت پایینتر ریفر ها، فروش باندل کینکت ریفر نشده به صرف نیست، چون کپی شدش از دستگاه کپی شده + کینکت در بازار ایران گرونتر در میاد.

کمک
کمک

کمک
:-s
از دوستان یک ایکس باکس میخواد برام بیاره از اتریش
360 اسلیم 250 گیگ
ایا میشه با این xboxتو ایران کار کرد یا نه؟
منظورم اینه که میشه کرک بشه و بازی کپی رو بازی کرد باهاش
قیمتش هم 330 هزار تومن
بخرم یا نه
کرک میشه یا نه
لطفا سریع جواب بدین چون وقت ندارم

کمک
کمک

کمک
:-s
از دوستان یک ایکس باکس میخواد برام بیاره از اتریش
360 اسلیم 250 گیگ
ایا میشه با این xboxتو ایران کار کرد یا نه؟
منظورم اینه که میشه کرک بشه و بازی کپی رو بازی کرد باهاش
قیمتش هم 330 هزار تومن
بخرم یا نه
کرک میشه یا نه
لطفا سریع جواب بدین چون وقت ندارم
بعضی سری های اسلیم کپی میشن .
اگه هم کپی نشه در آینده نزدیک کپی میشه

دوستان کمک کمید تو دوراهی موندم . من یدونه ایکس باکس 360 دارم با کینکت . ولی با بازی های انحصاریش حال نمیکنم . بازی ps3 رو بیشتر دوست دارم . سوال
1.آیا ارزش داره بفروشمش و ps3 بخرم
2.از فروش 360 و خرید ps3 پشیمون نمیشم .
3.من توان خرید بازی ارجینال ندارم. ps3 به دردم میخوره .
4.کلا ps3 بهتره یا 360.
5.کپی خور شدن ps3 . چطوره مثل 360 هست . میشه بازی کپی انجام داد یا باید اورجینال خرید.
6. بلو ری مادر چیه کارش چیه . برای جرای یازی کپی لازمه .
7. من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آملاین نمیخوام
8. خدایش بگید نه این مه فن ps3 یا 360 باشید
ممنون

دوستان کمک کمید تو دوراهی موندم . من یدونه ایکس باکس 360 دارم با کینکت . ولی با بازی های انحصاریش حال نمیکنم . بازی ps3 رو بیشتر دوست دارم . سوال
1.آیا ارزش داره بفروشمش و ps3 بخرم
2.از فروش 360 و خرید ps3 پشیمون نمیشم .
3.من توان خرید بازی ارجینال ندارم. ps3 به دردم میخوره .
4.کلا ps3 بهتره یا 360.
5.کپی خور شدن ps3 . چطوره مثل 360 هست . میشه بازی کپی انجام داد یا باید اورجینال خرید.
6. بلو ری مادر چیه کارش چیه . برای جرای یازی کپی لازمه .
7. من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آملاین نمیخوام
8. خدایش بگید نه این مه فن ps3 یا 360 باشید
ممنون

1- به نظر من خیر ارزش نداره ...
2- به نظر من باید هردوشون باشن ولی اگه فقط یکی رو میخوای همون 360 خودتو نگه دار ...
3- PS3 هم کپی خور میشه ... فقط اگه خواستی بخری هواست باشه یه فریموری بگیری که کپی خور بشه ...
4- 5-6 ساله که فنای این دو کنسول دارن تو سرو کله هم میزنن و هنوز هیچ جوابی در این مورد وجود نداره ...:d ولی به نظر من 360
5- عرض کردم ...
6- وقتی PS3 رو کپی خور می کنی باید یه بلوری اورجینال همیشه تو دستگات باشه تا بازی کپی رو از تو هارد اجرا کنی ...
7- 360

ولی در کل به نظر من 360 رو نگه دار یه PS3 هم بگیر بزار بقلش (منم دارم همین کارو می کنم)

1-
6- وقتی PS3 رو کپی خور می کنی باید یه بلوری اورجینال همیشه تو دستگات باشه تا بازی کپی رو از تو هارد اجرا کنی ...
این جواب غلطه ...
بعضی از بازی های ps3 هستن که باید یه سی دی اریجینال بگیری تو دستگاه بزاری تا بازی لود بشه ... اگر نه خیلی از بازی ها بدون سی دی اریجینال هم اجرا می شن...
من هیچکدوم از این کنسول هارو ندارم ولی به نظر من ps3 بهتر از 360 ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or