54M113
کاربر سایت
نع!
خوب نمیتونی قرض بگیری بعد پس بدی؟؟؟!
هیچوقت از یگانه خرید نکن حتی اگه نصف قیمت بده!
من یه سوال داشتم
قیمت دسته های x360 چنده؟
قیمت دسته ارویجینال از 50 هست تا 57 یعنی هر مغازه یکی از این قیمت ها رو میده
نع!
خوب نمیتونی قرض بگیری بعد پس بدی؟؟؟!
هیچوقت از یگانه خرید نکن حتی اگه نصف قیمت بده!
من یه سوال داشتم
قیمت دسته های x360 چنده؟
متشكرم از دوستي كه جواب منو داد
اما ميخواستم بگم فرق 360 جديد با قديمي هاش در چيه (قبل از فبريه
و فن هايي كه گفتيد مخصوص دستگاه ساخته شدن؟ و لطفا اسم اونها رو بزنيد و بگيد كدوم بهتره؟
با تشكر
سلاممعمولا تو حالت عمودی در هر شرایطی خنک تره چون سطح بیشتری از کنسول با هوا در ارتباط هست
در مورده 360 باید گفت مهم ترین قسمت از نظره گرمایی همون قسمت وسط کنسول هست که بیشترین گرما رو تولید می کنه
چون مهم ترین قسمت خارج شدن گرما از 360 قسمت فن ها هست
و راهی غیر از استفاده کردن فن برای خنک کردن 360 نیست
بنا بر این اون سوراخ ها اهمیت نداره
تو داغ ترین حالت 360 از اون سوراخ ها همیشه باده خنک خارج می شه و این مهم ترین دلیله کم اهمیت بودن او سوراخ هاست
البته من حالت با فن رو امتحان کردم
به نظره من در حالت افقی کارایی دستگاه بهتره چون معقول ترین حالت برای کار کردن دی وی دی رام حالت افقی هست
این در مورده PS2 هم شدیدا صادق هست
البته مایکروسافت با طراحی بده 360 در حالت افقی بازی باز رو مجبور می کنه برای زیبایی بیشتر 360 رو در حالت عمودی قرار بده ( PS2 و PS3 فاقد این ضعف هستن و در هر 2 حالت از زیبایی کنسول کم نمی شه )
این هم نظره من
GOOD LUCK
الان نسخه پرمیوم + بهترین جنس فن + دسته اضافه بی سیم چنده؟ در ضمن هارد چند گیگ باهاشه ؟ البته درایو سامسونگ می خوام بخرم.
سلام
اولین حسن یک کنسول بازی هست دقیقا درسته
و بهترین کنسول واسه ما 360 هست چون دارای این حسن هست و بازی هاش هم با قیمتی تقریبا مناسب ( هیچم مناسب نیست و فروشنده ها کلی می خورن رو هر بازی , من که خودم DVD9 گرفتم و از این به بعد بازی ها رو خودم دانلود می کنم ) در دسترس هست
من اصلا بحث بازی رو نکردم
من در مورده خوده کنسول حرف زدم
می خوایم بدونیم کدوم کنسول بهتره نه ؟
کی منکره کیفیت پایین 360 هست ؟
من در چند تا بازی مثل Lost Planet و Crack Down دیدم که بعضی جاها کم میاره ( البته شاید عیب از بازی باشه )
اگه از بازی نباشه پس از کنسول هست
به نظره من بخاطره پردازنده ی اصلیش هست که خیلی داغ می کنه همینطور پردازنده ی گرافیکش
خیلی واسه 1 دقیقشه
تازه اونم در حالی که کنسول هیچ کاری انجام نمی ده
از پشت قاب پلاستیکی 360 تازه هیچی از گرما معلوم نیست
من کنسول رو در حالت باز امتحان کردم
واقعا از شدت گرما دست می سوزه و دوست های غیره بازی باز من از این جریان خیلی تعجب کرده بودن ( کنسول هیچ کاری انجام نمی داد , تازه درش باز بود و اتاق هم خنک بود وای بحالی که درش بسته هست و هوا هم گرمه )
هر کس فن نداره حتما یکی بخره ( نه مدل USB )
دوم صدای خیلی زیاده DVD رام هست که اصلا خوب نیست و برای بازی باز مزاحمت ایجاد می کنه
صدای فن اکسترنال هم بهش اضافه کنین دیگه چه شود
پس حالا می فهمیم که چرا مایکرو می خواد مدل جدیدی از 360 رو وارده بازار کنه
چون خودش زود تر از ما مشکل کنسولش رو فهمیده و به نظره من برای رفع مشکلات کنسول دیر اقدام کرده که زیاد تو سره نسخه فعلی نخوره و جلب اعتماد کند
پس من می گم کسایی که هنوز 360 نخریدن تا اومدن نسخه بعدی که من نمی دونم کی میاد صبر کنند ( صبر عجب منافعی به آدم می ده )
GOOD LUCK
اشکان جان نمیخوام حرفت را رد کنم ولی یه سوال دارم شما فکر میکنید خیلی ها زبان انگلیسی حالیشونه ؟
من خودم نصف و نیمه انگلیسی حالیم میشه ولی اصلا برام گفتگو ها در بازی مهم نیست و توچهی نمیکنم و زودتر از خیلی ها میتونم بازی را تموم کنم و از داستان بازی سر در بیارم و لذت ببرم .
ولی اینو کاملا قبول دارم که باید زبان بازی را فهمید چرا که اگه بدونی چه به گفتگو ها اهمیت بدی و چه ندی برات صحبتها اعصاب خردکن نمیشه ولی وقتی زبانی را که اصلا نمیفهمی مثل این میمونه که یکی داره کنارت آهنگری میکنه !!!![]()
من نمیدونم چرا یه چیزی را میگن زود مد میشه؟!!
بابا چقدر اخه حرف از مشکل گرمایی میکنید ولی من نمیدونم چرا این مشکل را من ندارم کسانی که این مشکل را دارن صددرصد 4 الی 6 ساعت مدام دارن بازی میکنن . قبل از ایراد گیری از مشکل گرمایی کنسول یکم هم فکر سلامتی جسم خودتون باشید اگه خبرهای علمی یا مجله ها را بخونید میدونید که این همه مدام بازی کردن چه خطراتی داره و تا خودکشی شما را جلو میبره !!
و کمی هم مواظب چشماتون هم باشید که فردا عینک زیر استکانی نزنید .
بازی کردن یعنی حداکثر 1 الی 1/5 ساعت اونم نه در حالت مدام بعد از هر 15 دقیقه باید به خودتون استراحت بدید و کمی دستها و انگشتاتون را مالش بدید تا در این بازه زمانی چشمتون هم بتونه استراحت کنه .
کسانی که 1 یا 2 ساعت با کنسولشون بازی کنن امکان نداره مشکل گرمایی داشته باشن مگه اینکه واقعا معیوب باشه البته کنسولهای سری اول واقعا خیلی مشکل داشتند ولی الان خیلی بهتر شده .
در مورد صدای زیاد درایور هم باید بگم زیاد دارین توجه میکنین چرا که این صدا داخل صدای خود بازی کاملا محو میشه و اصلا شنیده نمیشه .البته اینم قبول دارم که هرچه بی صداتر بهتر.
ولی برای من جالبه چرا خیلی ها اصلا از pc ها مشکل نمیگیره چرا که صدای pc خیلی بدتر از xbox360 هست . از pc همه جوره صدا میاد از صدای فن گرفته تا صدای درایور و هارد !! ولی چرا مشکل نمیگیرن چون مد نیست !!
مثلا تا دیروز اصلا هیچکس نمیدونست که صدای درایور xbox360 گوش خراشه و یکی اومد تو سایت نوشت همه یه دفعه گفتن اوه ه ه ه راست میگه چقدر صدا داره !!!
انصافا برادرانه راست نمیگم ؟
هی دنیا اصلا به قول خیلی از سایتها ایراد گیری از مایکروسافت مد شده.
لطفا این پست را پاک نکنید چرا که کمی علمی هم حرف زدم :biggrin1: و اولین پستم در این مورده و جواب بقیه را دادم .
مگه پريميوم غير از 20 gig هم داره؟
در ضمن :
يعني يه دسته ي اضافي هم روش ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!