تا حدودی حرفتون درست .ولی اولا کمی خونسردی خودتون را در نوشتن متون حفظ کنید که ناراحتی پیش نیاد .
دوما اگه من فنبوی باشم شما هم فنبوی بی چون و چرای ps3 هستید پس در نتیجه ایرادگیری های شما در مورد xbox360 میتونه عمیقتر باشه!!! شمال ضد xbox360 هستید ولی من نه .
دوما هرکی گفته xbox360 مشکل گرمایی داره بیاد حرفاشو منطقی بگه .
اصلا خودم میپرسم اقایان و خانوم ها شمایی که xbox360 دارید چند نفرتون xbox360 سوزوندین ؟
فکر نکنم از تعداد انگشتام زیادتر باشه!
ولی چند نفرتون xbox360 سالم دارید ؟
فکر کنم بیشمار !!
شما اومدید این تعداد اندک را به بیشمار ترجیح میدید؟!!
کسانی که زیاد ایراد بنی اسراعیلی میگیرن بیشترشون فنبوی ps3 تشریف دارن غیر از اینه ؟!
همین الان لطف کنید برید توی کیس کامپیوترتون را باز کنید و دست به cpu بزنید ببینید دستتون از شدت گرما ورم میکنه یا نه ؟!!!
خوب حالا بریم پیش صدای درایو !!
اقا جان صدای تمام درایور های dvd همینه و نمیشه کاری کرد چرا که سرعت خوندنشون زیاده .
شما اومدید صدای درایور ps3 را با صدای xbox360 مقایسه میکنید که این اصلا کار درستی نیست چرا که سرعت خوندن و چرخش درایو بلوری کمتر از درایو dvd هست پس مطمعنا صداش هم کمتر میشه . من نمیدونم کی میخواین اینطور چیزها را بدونید نمیدونم .
از طرف دیگه اگه بخواین صدا را کمتر کنید باید از سرعتش کاسته بشه که اینم باعث میشه سرعت لود بیاد پایین .
من الالن خودم یه درایور گرانبها روی کامپیوترم دارم که اونم صداش گوش خراشه ولی نمیدونم چرا از pc ایراد گرفته نمیشه ؟نمیدونم!!
در ضمن اگه بتونی بازی ها را روی هارد xbox360 بریزی دیگه ایم مشکل را هم ندارید که فقط ما ایرانی ها اینطور بدبخت تشریف داریم.
در اخر من این مشکلاتو قبول دارم و اصلا مخالفت نمیکنم ولی این موضوع مشکلات بیش از اندازه توجه میشه و به قول خودم مد شده :biggrin1: