راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

به نظر شما من الان 360بگيرم يا وايسم مشكياش هم بياد ؟ اصلا فرقي دارن اين 2تاباهم ?
بستگی به خودت داره اگه بتونی صبر کنی که خب معلومه بهتره ولی اگه مثل من باشی که تحمل نداشته باشی برو بخر:)
ولی هنوز معلوم نیست این مشکی ها کی میاد خدا رو چه دیدی شاید رفت واسه 2008 !!

این تاپیک رو ببین:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3436
ولی به اون تاریخ اپریل 2007 توجه نکن ...

ویرایش:
http://www.bazicenter.com/news-184.html

آخرین ویرایش:
ما كه نفهميديم 360 بخريم يا نه؟
اخه
يكي ميگه سروصدا داره
يكي ميگه پي اس3 قدرتش بيشتره
يكي ميگه كسي نيست تو ايران كه 360 رو گارانتي كنه اگه لنزش بسوزه رفته تو پاچت
يكي ميگه داغه
اون يكي ميگه نه خيلي هم سرده
يكي ميگه بازيها فقط از 40 درصد قدرت360 استفاده ميكنند
يكي ميگه صبر كنيد تا ورژن جديد بياد
بالاخره 360 ميشه در بازيهاي نسل اينده كم بياره يا نه
از پي اس 3 ميتونه جلو بزنه
من بالاخره بعد از عيد بخرم؟

یعنی اگه بخوایم درایو سامسونگ داشته باشیم با یه دسته اضافی و بازی
باید چه قدر بیشتر بدیم؟؟
در ضمن درایو سامسونگ با هیتاچی از نظر کیفیت چه قدر فرق داره؟؟

آقا من یه باز گفتم منظورم از دسته ریموت کنترل بود

اخه
يكي ميگه سروصدا داره
يكي ميگه داغه
سلام
360 بخر:biggrin1:
دوست عزیز 360 دقیقا مثل پژو 405 میمونه یعنی شانسیه:)
بعضی هاشون مشکل گرمایی پیدا میکنن بعضی مشکل پیدا نمیکنن در هر صورت با یه فن اضافه این مشکل حل میشه!!
همین الانش هم از ps3 جلوتره:)

عذر میخوام، ولی این فرمایش شما وقتی متینه که دوم 1 بازی کنی، چون مهم نیست اصلاً اگر دایلوگی هم رد و بدل بشه، نهایت کاری که انجام میدادی برداشتن کلید بود واسه درا، بقیش بکش برو جلو! ماداریم راجع به بازی RPG حرف میزنیم و در بازی RPG هرکدوم اون گزینه هائی که انتخاب میکنی میتونه مسیر بازی رو عوض کنه! شما اگر یک بازی ژاپنی RPG رو بخواید بازی کنید حتی گزینه Yes و No ـش رو نمیتونید متوجه بشید! چه برسه به اینکه از داستان بازی هم سر درآورده و لذت ببرید. دانستن زبان اینگلیسی در زندگی امروز یکی از ملزماته و الا شما امکانات و دانش استفاده از خیلی چیزارو نخواهید داشت.

صدای فن یک مسئله مجزاست صدای درایو یک مسئله دیگه، صدای فن که معمولاً صدای آزار دهنده ای نیست مگر اینکه چیزی توش گیر کرده باشه، اما صدای درایو اعصابت رو خراب میکنه وقتی صدای خر خر و خش خش میاد همش رو نروته .. هی فکر میکنی نکنه الان خراب بشه، این صدا چیه وای این صدا یعنی لنز هشتاد تیکه شد. پس این ایرادیه که هست و نمیتونی منکرش بشی، برای 10 دقیقه بعنوان یک فن بوی فکر نکن، به عنوان یک شخصی فکر کن که 500 تومان داده محصولی رو خریده که صاحاب اول آخرش خودشه و اینجا هیچگونه ساپورتی نداره، همین لنزه اگر مشکلی براش پیش بیاد خیلی مهربون باشه طرف خیلی دوست داشته باشه پسر خالت باشه هشتاد تومان پیادت میکنه! وقتی مشکلی اینجوری وجود داره شما حق نداری دیگران رو بخاطر تمرکزشون روی اون مورد نکوهش قرار بدی! مشکل گرما و درایو مشکل اکثر ماست هرکسیم که غیر از این میگه دروغ میگه و داره دور سر خودش شیره میماله! همه هم میدونستن که صدای درایو 360 اذیت میکنه و چیزی نیست که کسی بخواد روش مانور بیخودی بده، حتی Wakashizuma که خارج از ایرانه و بازی هاش رو بصورت اوریجینال تهیه میکنه از این موضوع ابراز ناراحتی کرد. بر فرض هم که الان بقول شما درایوای BenQ اومده آیا برای ماها که خریدیم رفته فرقی میکنه؟! نه نمیکنه چون اولاً اینجا ساپورت نداریم، دوماً کنسولهامون مودخور شدس...

تا حدودی حرفتون درست .ولی اولا کمی خونسردی خودتون را در نوشتن متون حفظ کنید که ناراحتی پیش نیاد .
دوما اگه من فنبوی باشم شما هم فنبوی بی چون و چرای ps3 هستید پس در نتیجه ایرادگیری های شما در مورد xbox360 میتونه عمیقتر باشه!!! شمال ضد xbox360 هستید ولی من نه .

دوما هرکی گفته xbox360 مشکل گرمایی داره بیاد حرفاشو منطقی بگه .

اصلا خودم میپرسم اقایان و خانوم ها شمایی که xbox360 دارید چند نفرتون xbox360 سوزوندین ؟

فکر نکنم از تعداد انگشتام زیادتر باشه!

ولی چند نفرتون xbox360 سالم دارید ؟
فکر کنم بیشمار !!

شما اومدید این تعداد اندک را به بیشمار ترجیح میدید؟!!

کسانی که زیاد ایراد بنی اسراعیلی میگیرن بیشترشون فنبوی ps3 تشریف دارن غیر از اینه ؟!

همین الان لطف کنید برید توی کیس کامپیوترتون را باز کنید و دست به cpu بزنید ببینید دستتون از شدت گرما ورم میکنه یا نه ؟!!!

خوب حالا بریم پیش صدای درایو !!

اقا جان صدای تمام درایور های dvd همینه و نمیشه کاری کرد چرا که سرعت خوندنشون زیاده .
شما اومدید صدای درایور ps3 را با صدای xbox360 مقایسه میکنید که این اصلا کار درستی نیست چرا که سرعت خوندن و چرخش درایو بلوری کمتر از درایو dvd هست پس مطمعنا صداش هم کمتر میشه . من نمیدونم کی میخواین اینطور چیزها را بدونید نمیدونم .

از طرف دیگه اگه بخواین صدا را کمتر کنید باید از سرعتش کاسته بشه که اینم باعث میشه سرعت لود بیاد پایین .

من الالن خودم یه درایور گرانبها روی کامپیوترم دارم که اونم صداش گوش خراشه ولی نمیدونم چرا از pc ایراد گرفته نمیشه ؟نمیدونم!!:-"

در ضمن اگه بتونی بازی ها را روی هارد xbox360 بریزی دیگه ایم مشکل را هم ندارید که فقط ما ایرانی ها اینطور بدبخت تشریف داریم.

در اخر من این مشکلاتو قبول دارم و اصلا مخالفت نمیکنم ولی این موضوع مشکلات بیش از اندازه توجه میشه و به قول خودم مد شده :biggrin1:

اخه
يكي ميگه سروصدا داره
يكي ميگه داغه

آقا بخر اما یه fan cooler بنداز پشت قوالش :biggrin1:

اخه
يكي ميگه سروصدا داره
يكي ميگه داغه
عزیز من همونطور که امین همین الان هم 360 از ps3 جلوتره بازی هایی که الان واسه 360 میان از 40 تا 35 درصد قدرت کنسول استفاده میکنن دیگه خودت حساب کن !!!!!!!!!
از نظر قدرت هم تقریبا مساوین اینا تمام تبلیغات سونی هست cell فلانه cell اله بله فکر میکنی xenos ضعیفه بر یه نگاه به مشخصات پردازنده ی گرافیکی زنوس ینداز ببین چیه فقط بتونن ازش استفاده کننن کاری که نتونستن با قدرت xbox بکنن تو بخر در ضمن سولاتت کمی تکراریه سولی داشتی به خودم pm بزن بت میگم

تا حدودی حرفتون درست .ولی اولا کمی خونسردی خودتون را در نوشتن متون حفظ کنید که ناراحتی پیش نیاد .
دوما اگه من فنبوی باشم شما هم فنبوی بی چون و چرای ps3 هستید پس در نتیجه ایرادگیری های شما در مورد xbox360 میتونه عمیقتر باشه!!! شمال ضد xbox360 هستید ولی من نه .

دوما هرکی گفته xbox360 مشکل گرمایی داره بیاد حرفاشو منطقی بگه .

اصلا خودم میپرسم اقایان و خانوم ها شمایی که xbox360 دارید چند نفرتون xbox360 سوزوندین ؟

فکر نکنم از تعداد انگشتام زیادتر باشه!

ولی چند نفرتون xbox360 سالم دارید ؟
فکر کنم بیشمار !!

شما اومدید این تعداد اندک را به بیشمار ترجیح میدید؟!!

کسانی که زیاد ایراد بنی اسراعیلی میگیرن بیشترشون فنبوی ps3 تشریف دارن غیر از اینه ؟!

همین الان لطف کنید برید توی کیس کامپیوترتون را باز کنید و دست به cpu بزنید ببینید دستتون از شدت گرما ورم میکنه یا نه ؟!!!

خوب حالا بریم پیش صدای درایو !!

اقا جان صدای تمام درایور های dvd همینه و نمیشه کاری کرد چرا که سرعت خوندنشون زیاده .
شما اومدید صدای درایور ps3 را با صدای xbox360 مقایسه میکنید که این اصلا کار درستی نیست چرا که سرعت خوندن و چرخش درایو بلوری کمتر از درایو dvd هست پس مطمعنا صداش هم کمتر میشه . من نمیدونم کی میخواین اینطور چیزها را بدونید نمیدونم .

از طرف دیگه اگه بخواین صدا را کمتر کنید باید از سرعتش کاسته بشه که اینم باعث میشه سرعت لود بیاد پایین .

من الالن خودم یه درایور گرانبها روی کامپیوترم دارم که اونم صداش گوش خراشه ولی نمیدونم چرا از pc ایراد گرفته نمیشه ؟نمیدونم!!:-"

در ضمن اگه بتونی بازی ها را روی هارد xbox360 بریزی دیگه ایم مشکل را هم ندارید که فقط ما ایرانی ها اینطور بدبخت تشریف داریم.

در اخر من این مشکلاتو قبول دارم و اصلا مخالفت نمیکنم ولی این موضوع مشکلات بیش از اندازه توجه میشه و به قول خودم مد شده :biggrin1:

آره واالله
من نمی دونم چرا بعضی ها از این صدا بدشون میاد
من وقتی صدای سی دی رام کامپیوترم می شنوم حال می کنم عجب صدایی :-"
به به الانم صداش بلند شد وایییی چه صدایی

آره واالله
من نمی دونم چرا بعضی ها از این صدا بدشون میاد
من وقتی صدای سی دی رام کامپیوترم می شنوم حال می کنم عجب صدایی :-"
به به الانم صداش بلند شد وایییی چه صدایی[/QUOTE

صداش لذت بخش نیست ولی کاری نمیشه کرد و کمی هزینه میخواد چندین ساله بزرگترین سازندهای درایو dvd نتونستن این ایراد را حل کنن حالا مایکرو بیاد حل کنه ؟

همین چند نومنه بزرگترین ها سامسونگ هیتاچی توشیبا و الجی اومدن درایور برای xbox360 ساختن که همشون این مشکل را داره و حالا مایکروی بدبخت رفته سراغ benq که ببینه اون چیکار میکنه .
برید از سازنده ها ایراد بگیرید نه از مایکرو .

اصلا شما منظور تهویه درستو می دونی؟ گرم شدن cpu در کامپیوتر چه ربطی به 360 داره؟ شما به موتور یخچال هم دست بزنی دستت می سوزه!
مشکل اینجا سر گرم شدن cpu و ... 360 نیست. (تمام وسایل الکتریکی گرم می شن) مشکل اینه که این گرم شدن باعث داغون شدن کنسول می شه. شما برو کامپیوترت رو 1 ماه روشن بزار و هر کار می خوای باهاش بکن اگه سوخت بیا من خودم پول قطعاتشو بهت می دم! تمام وسایل کامپیوتر هم داغ می شن ولی تهویه داغ کیس به همراه 1-2 تا فن، کاملا مناسب برای قطعات کامپیوتر می باشد و شما هر چقدر هم کامپیوتر رو روشن بزاری باز گرما از یه حدی بیشتر نمی شه! (بحث اور کلاک و این چیزا جداس!)

کسی کنسول نمی گیره که حداکثر 1-2 ساعت بتونه باهاش در روز بازی کنه. یه کنسول درستو حسابی باید حداقل روزی 8 ساعت بازدهی مفید داشته باشه نه اینه با ترس و لرزش بشینی پاش!
من خودم کنسولم هر روز 8-9 ساعت مدام روشه و intercooler هم ندارم و خوشبختانه تا به الان هم به هیچ مشکلی بر نخوردم و خوشحالم که شانسم گرفته و یه کنسول درست و حسابی گیرم اومده ولی برای همه اینطوری نیست. البته من کنسولو در یک محیط بسیار مناسب قرار دادم.

خوب چرا مایکروسافت نیومده از اول از این درایو های بی صدا که الان برای کامپیوتر تو بازار پر هستند استفاده کنه؟ این درایو ها حتی 1x هم سرعتشون فرقی نداره ولی اصلا صدایی نمی دن! خوب این خودش می شه یه ایراد پس ربطی به فن بوی بودن یا نبودن نداره!

اصلا شما منظور تهویه درستو می دونی؟ گرم شدن cpu در کامپیوتر چه ربطی به 360 داره؟ شما به موتور یخچال هم دست بزنی دستت می سوزه!
مشکل اینجا سر گرم شدن cpu و ... 360 نیست. (تمام وسایل الکتریکی گرم می شن) مشکل اینه که این گرم شدن باعث داغون شدن کنسول می شه. شما برو کامپیوترت رو 1 ماه روشن بزار و هر کار می خوای باهاش بکن اگه سوخت بیا من خودم پول قطعاتشو بهت می دم! تمام وسایل کامپیوتر هم داغ می شن ولی تهویه داغ کیس به همراه 1-2 تا فن، کاملا مناسب برای قطعات کامپیوتر می باشد و شما هر چقدر هم کامپیوتر رو روشن بزاری باز گرما از یه حدی بیشتر نمی شه! (بحث اور کلاک و این چیزا جداس!)
کسی کنسول نمی گیره که حداکثر 1-2 ساعت بتونه باهاش در روز بازی کنه. یه کنسول درستو حسابی باید حداقل روزی 8 ساعت بازدهی مفید داشته باشه نه اینه با ترس و لرزش بشینی پاش!
من خودم کنسولم هر روز 8-9 ساعت مدام روشه و intercooler هم ندارم و خوشبختانه تا به الان هم به هیچ مشکلی بر نخوردم و خوشحالم که شانسم گرفته و یه کنسول درست و حسابی گیرم اومده ولی برای همه اینطوری نیست. البته من کنسولو در یک محیط بسیار مناسب قرار دادم.
تازه گرمای 360 از پشت قابش مشخص نیست
تو حالت بازش اگه کسی تونست 10 ثانیه دستش را روی خنک کننده CPU یا GPU نگه داره جایزه داره
تازه وقتی کنسول کاری انجام نمی ده
این گرما روی عمر کنسول خیلی تعصیر داره
کم نیستن کسایی که 360 هاشون غزل خداحافظی رو خونده
پس همه دعا می کنیم خدا یا به همه 360 های ما و بغیه کنسول های ما عمر بلند و با عذت عطا بفرما (الهی آمین)
GOOD LUCK

سلام به همگی
من وقتی کنسولو عمودی میزارم در درایو کنسول کمی سخت باز میشه بعضی وقت گیر میکنه باید یه دستی بش بزارم تا باز شه تو حالت افقی مشکلی ندارم در ضمن من از 8 نفر پرسیدم اونام همین مشکلو دارن حال اگه راه حلی چیزی دارین بگین شما هم همین مشکلو دارین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or