راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

يه بنده خدايي به من گفت قراره مايكروسافت قيمت premium رو كاهش بده چون داره يه مدل ديگه با هارد 120 گيگ و رنگ مشكي ميسازه حالا به نظر شما قيمت premium كم ميشه يا نه ؟ الان من premium بخرم يا صبر كنم تا ارزون بشه

سلام
بچه ها یه مغازه توی شیراز داره xbox 360 رو پریمیوم میده 430 هزار تومن
مسگه از دبی میارم اکبند جلو خودت باز میکنم و کپی خورش میکنم
به نظر شما کا رش درسته ؟

کجای شیراز اگر هومن را میگه الکی میگه دستگاه مشکل دار میاره ولی من خودم از سیروس خریدم 475 پاساز مهدی داریوش من نمیدونم خواستی از هومن بخر ولی یکم غلط میزنه میدونی چرا آخه همه عالم تو شیراز تازی توی تهران و حتی مشهد 360 غیر pal را بالا 460 میگن بعد این اومده داره اینقدر ارزون میده حتما یک چیزیش هست

يه بنده خدايي به من گفت قراره مايكروسافت قيمت premium رو كاهش بده چون داره يه مدل ديگه با هارد 120 گيگ و رنگ مشكي ميسازه حالا به نظر شما قيمت premium كم ميشه يا نه ؟ الان من premium بخرم يا صبر كنم تا ارزون بشه

برو بخر که معلوم نیست مایکروسافت میخواد چیکار کنه;)

خوب حالا یکی قیمت fan cooler 3 فنش رو بگه از اونایی که پیکسل داره حالا نمی دونم ماله چه
شرکتیه اما فکر کنم nyko باشه و همینطور قیمت کابل vga برای وصل کردن X360 به مانیتور
-------------------------
تا حالا بعضیا فکر می کردن منم X360 دارم اما بهتره بدونن که من تا قبل تموم شدن 15 روز تعطیلی میخ وام بگیرم :biggrin1: می خواستم بگم از پیکسل بگیرم خوبه کاری به قیمت ندارم ؟؟
به نکته اونم اینه که من شهرستانم و می خوام پول رو برای ایشون واریز کنم و ایشون هم برام x360 رو پست کنن به نظر شما اون به من یه چیز بنجر نمی ندازه یا کارش درسته ؟؟

خوب حالا یکی قیمت fan cooler 3 فنش رو بگه از اونایی که پیکسل داره حالا نمی دونم ماله چه
شرکتیه اما فکر کنم nyko باشه و همینطور قیمت کابل vga برای وصل کردن X360 به مانیتور
-------------------------
تا حالا بعضیا فکر می کردن منم X360 دارم اما بهتره بدونن که من تا قبل تموم شدن 15 روز تعطیلی میخ وام بگیرم :biggrin1: می خواستم بگم از پیکسل بگیرم خوبه کاری به قیمت ندارم ؟؟
به نکته اونم اینه که من شهرستانم و می خوام پول رو برای ایشون واریز کنم و ایشون هم برام x360 رو پست کنن به نظر شما اون به من یه چیز بنجر نمی ندازه یا کارش درسته ؟؟

قیمت فن رو فکر می کنم بهت گفتم. در مورد وی جی ای هم بگم بین 20 تا 25 تومن متغیره!
به نظر من پستی نگیر بیا حضوری بگیر. چون حتی اگه بهت یه جنس خوب بدن موقع آوردن ممکنه یه بلایی سرش بیاد! راهی نیست پاشو بیا!;)

با سلام خدمت دوستان گرامي من تازه اومدم
چنتا سوال داشتم
ايكس باكس هاي جديد با قديم چه فرقي ميكنن ؟(از نظر وسايل جانبي
چون من تازه ميخوام بگيرم ميخواستم ببينم كدوم ريجن بهتره؟
اگه پريميوم بگيرم نميشه دسته بيسيم رو با سيم دار عوض كنم؟
اگه ممكنه قيمت هاي مختلف رو با درج مشخصات بزنيد؟
از دوستان مشهدي هم ميخوام جايي كه در مشهد 360ميفروشن معرفي كنن؟
براي خنك كردن دستگاه ميشه اونو باز كرد و از فن هايي كه در كامپيوتر استفاده ميشه داخل اون گذاشت؟

با سلام خدمت دوستان گرامي من تازه اومدم
چنتا سوال داشتم
ايكس باكس هاي جديد با قديم چه فرقي ميكنن ؟(از نظر وسايل جانبي
چون من تازه ميخوام بگيرم ميخواستم ببينم كدوم ريجن بهتره؟
اگه پريميوم بگيرم نميشه دسته بيسيم رو با سيم دار عوض كنم؟
اگه ممكنه قيمت هاي مختلف رو با درج مشخصات بزنيد؟
از دوستان مشهدي هم ميخوام جايي كه در مشهد 360ميفروشن معرفي كنن؟
براي خنك كردن دستگاه ميشه اونو باز كرد و از فن هايي كه در كامپيوتر استفاده ميشه داخل اون گذاشت؟
برو به این تایپیک همه چی توش نوشته شده جواب تمام سوالاتت هستhttp://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or