راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

چون الکی تو دهن ملت جا افتاده بازیهای uc بیشتره البته یه زمانی بود ولی الان دیگه نه!

خیلی هم الکی تو دهن ملت نیفتاده چون حقیقتا بازیهای uc بیشتره خیلی هم غیر طبیعی نیست چون کنسول مال اون اونجاست طبیعطا گرایش گیمرها به سمت این کنسول بیشتره
در ضمن یه سری به لیست بازیهای nextgen بزن تا ببینی uc چندتا عنوان اختصاصی داره

خیلی هم الکی تو دهن ملت نیفتاده چون حقیقتا بازیهای uc بیشتره خیلی هم غیر طبیعی نیست چون کنسول مال اون اونجاست طبیعطا گرایش گیمرها به سمت این کنسول بیشتره
در ضمن یه سری به لیست بازیهای nextgen بزن تا ببینی uc چندتا عنوان اختصاصی داره
سلام
اون عنوانهای اختصاصی که میبینی در سایت nextgen هست بیشترشون واسه j هم هست که البته چون اون اول ها این بازی ها اومدن و دستکاههای uc تو ایران بیشتر بود بازیهای سری اول uc بیشتر بود ولی الان دیگه نه...

نه نتونستی ابهامات روبرطرف کنی!!!
حالا ببینم به نظر شما only for japan بهتره یا این j/asia ها که پیکسل می فروشه؟:confused:

بابا 999999999999999999 پست دادید ما هنوز نفهمیدیم only for japan بگیریم یا asia؟
اصلا بهتر یا بدتر نداره همه کنسولها توی چین و تحت یک لیسانس درست میشن پس از لحاظ سخت افزاری خیالت راحت که همه مثل همن
از لحاظ بازی هم چون توی یک رجیون قرار دارن بازیهاش دقیقا اندازه همه
ولی مهمترین بحث برقشونه ntsc-j only for japan برای برق 110 درست شده شما اگه یک ترانسفورماتور خدا هم روش بزاری بازم برق ورودیت 220 میشه و ممکنه نمیگم دقیقا ممکنه به کنسول آسیب بزنه اما j-asia برای برق 220 تهیه شده و شما باهاش میتونیازشا خیال راحت و هزینه کمتر استفاده کنی
حالا ابهامت برطرف شد ...!

بچه هامن الان می خوام به لایو وصل شم ولی یه مشکلی دارم
اونم اینه که نمودونم ip رو چی باید بدم. رو automatic که می ذارم نمی شه! کسی می دونه توی پی سی چه ip باید بدم و توی 360 چه ip؟

سلام بچه ها
من مانیتورم ساسونگ 17 اینچ مدل dfx 17650 هست و حد اکثر رزولوشنش 1280 دز 1024 هست با رفرش ریت 85 حالا سوال من اینه که اگه من کابل وی جی ای بگیرم ببه من حد اکثر کیفیت تصویر رو میده یا نه ؟
راستی مارک خوب کابل وی جی ای چی هست ؟

اقا این راسته که میگن بعضی بازی ها تو مدل پریمیوم چون هارد داره بهتر از مدل core که هارد نداره بهتر اجرا میشه.یعنی تو مدل core اون بازیها درست اجرا نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا این راسته که میگن بعضی بازی ها تو مدل پریمیوم چون هارد داره بهتر از مدل core که هارد نداره بهتر اجرا میشه.یعنی تو مدل core اون بازیها درست اجرا نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره هارد در سریع تر لود شدن بازی ها تاثیر داره!

فقط زمان لود سريع ميشه، واين براي تمام بازيها نيست. فقط بازيهائي اين قابليت رو دارند كه توسط سازنده هاي اون بازي، در نظر گرفته شده باشند .

آقا یکی از این کاربرها میگه : (( استفاده از فن های اضافه مثله Nyko هم باعث ترزیق هوای اضافه به فن میشه که این خودش باعث زور آوردن به موتور فن میشه.))
نظر شما چیه ؟

man mikharam. khahesh mikonam tafavote X360 450 hezari va 350 hezari ro baram tozih bedid. mamnoon.
تفاوت خاصی از نظر سخت افزاری ندارن ولی 360 به قوله شما 450 هزار تومنی (پریمیوم) یه سری لوازم جانبی بیشتر نسبت به 350 هزار تومنی(کر) داره!

2ynl1ed.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or