راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کمک

با سلام خدمت دوستان عزیز بنده قصد خرید ایکس باکس دارم (مخصوصا کینکت)کم وبیش تمامی صفحات این انجمن که مربوط به سئوالات پیش از خرید بود را مطالعه کردم و بدلیل اینکه مسیرم تقریبا هفته ای 2 ،3 مرتبه به توپخونه میخوره اونجا هم از چند نفری اطلاعاتی گرفتم البته خودتون هم میدونید که تو ای دوره زمونه کمن فروشنده های منصف و راستگو.... یه راهنمایی کوچولو از اساتید می خواستم من بیشتر برای بازی های کینکت میخوام ایکس باکس بخرم . میخواستم بدونم بهترین خریدی که الان میشه کرد چیه اسلیم بگیرم یا الایت البته شنیدم اسلیم هایی که الان کپی خور شدن اگه بازیهای جدید توش بزاریم قفل میکنه از حالت کپی در میاد و اینکه دیگه هاردی نمیشه بهش اضافه کرد و اینکه الایت دیگه نو نداره و هرچی تو بازار هست بورد عوض شده یا استوک هست(لطفا صحت گفته هارو شما تائید یا رد کنید) من واقعا گیج شدم و اصلا نمیتونم انتخاب کنم این اخریا اینقد حرفای ضدو نقیض شنیدم دیگه کم کم دارم از خرید این کنسول منصرف میشم (ولی مگه این کینکت میذاره lol)استفاده من شاید روزانه دو یا سه ساعت بازی کردن باشه. درآخر اگه جای خوبی رو واسه خرید سراغ دارید لطفا بفرمائید#:-s#:-s:((

سلام دوستان این بحثی که بعضی ها میگن اسلیمهایی کپی خور شدن اگه بازی های جدید توش بزاریم قفل می کنن درسته؟
مگه کپی خور شدن اسلیم با مثلا آرکید چه فرقی داره؟:-?

سلام دوستان این بحثی که بعضی ها میگن اسلیمهایی کپی خور شدن اگه بازی های جدید توش بزاریم قفل می کنن درسته؟
مگه کپی خور شدن اسلیم با مثلا آرکید چه فرقی داره؟:-?

فکرکنم منظور اون سری های اول که به روش تعویض برد درایو کپی خور میشدن هست!!!

xbox جدید داره میاد ؟ لینک زیر رو ببینید
http://www.gamespot.com/news/6312481.html?tag=updates;editor;all;title;3

این خبر مربوط به Xbox جدید نیست، مربوط به عرضه SDK جدید برای Xbox هست.

SDK مخفف Software Development Kit هست، یک سری ابزار که برای طراحی فایل ها و بازی های قابل اجرا بر روی Xbox به کار می ره.

این مورد هم مربوط بر اینه که SDK برای Xbox جدید توی E3 معرفی می شه که به طور کامل ساختگی بوده، گفته شده بود ایکس باکس جدید آخر 2012 عرضه می شه که رد شد.

آخرین ویرایش:
با سلام
من به فکر خرید xbox افتادم ولی اطلاعات زیادی در مورد انواع xbox360 موجود در بازار ندارم ولی با این حال می خوام xbox360 اسلیم بگیرم . اگر امکان داره در مورد تفاوت مدل های اسلیم توضیحی بدید و بگید الان از بین مدل های مختلف xbox360 کدوم برای خرید بهتره . چون من نمی خوام دستگاه رو کپی خور کنم وبرای انلاینش می خوامxbox360 بگیرم.در کل هر کسی می خواد توضیح بده دقیق توضیح بده که من اشنایی زیادی با این کنسول ندارم.

با سلام
من به فکر خرید xbox افتادم ولی اطلاعات زیادی در مورد انواع xbox360 موجود در بازار ندارم ولی با این حال می خوام xbox360 اسلیم بگیرم . اگر امکان داره در مورد تفاوت مدل های اسلیم توضیحی بدید و بگید الان از بین مدل های مختلف xbox360 کدوم برای خرید بهتره . چون من نمی خوام دستگاه رو کپی خور کنم وبرای انلاینش می خوامxbox360 بگیرم.در کل هر کسی می خواد توضیح بده دقیق توضیح بده که من اشنایی زیادی با این کنسول ندارم.
salam
الان فقط اسلیم 4 گیگ هست.250 گیگ گیر نمیاد
حالا 4 گیگ کپی شده داریم که 560 تومنه و غیر کپی که 305 تومن
کسانیکه 250 گیگ هم هم دارند کنسولشونو نمیقروشند(نمیدونم چرا؟؟)

خلاصه اگه غیر کپی میخوای به نظرم اسلیم 4 گیگ با درایو 0225 بگیر و بعدها براش یه هارد 250 گیگ جدا بخر.البته کینکت رو هم فراموش نکن که توصیه میشه بدجور

• Like
Reactions: Augustus
Xbox360 slim(0225 drive)

سلام
همون طور که میدونین قیمت xbox360 الان خیلی زیاده و میگن الان بهترین راه خریدن xbox360 slim با درایو 0225 هست
از کجا معلوم که هک بشه؟
هک هم شد از کجا معلوم که مثل سری های اول هک شده ی slim خراب نشه؟
لطفا با دلیل و مدرک معتبر و منطقی جواب بدین
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان امروز به طور اتفاقی یک دستگاه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ گیرم اومد که مشخصات ان به شرح زیر هست بیانه دادم فردا تحویل بگیرم آیا ضرر نمی کنم؟

چهار رقم آخر شماره سریال:1705
lot no:101 هست
وتاریخ ساختش 2010/04/30 هست
دوستا تورو خدا زود جواب بدین تا صبح بیشتر وقت ندارم
؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان امروز به طور اتفاقی یک دستگاه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ گیرم اومد که مشخصات ان به شرح زیر هست بیانه دادم فردا تحویل بگیرم آیا ضرر نمی کنم؟

چهار رقم آخر شماره سریال:1705
lot no:101 هست
وتاریخ ساختش 2010/04/30 هست
دوستا تورو خدا زود جواب بدین تا صبح بیشتر وقت ندارم
؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر Team FDOU باشه ...
احتمال این که 9504 باشه زیاده ...
LOT No هم باید کامل میدادی

اگر Team FDOU باشه ...
احتمال این که 9504 باشه زیاده ...
LOT No هم باید کامل میدادی
منظور از team fdou چیه دوست من؟

بعد lot no دقیقش اینه 1018

راستی دایره نارنجی کنار درایو هم زرد نارنجی هست(یعنی زرد متمایل به نارنجی)
؟؟؟؟

ضمنا صحیح شماره سریال:1805 (چهر رقم آخر)

منظور از team fdou چیه دوست من؟

بعد lot no دقیقش اینه 1018

راستی دایره نارنجی کنار درایو هم زرد نارنجی هست(یعنی زرد متمایل به نارنجی)
؟؟؟؟

ضمنا صحیح شماره سریال:1805 (چهر رقم آخر)

دوست عزیز احتمالش خیلی بالا هست که 9504 باشه.
ولی دستگاه باید کامل باز بشه و روی درایو رو ببینید که چی هست دقیقا :)
به نظر من که 9504 هست.

روی جعبه برچسبی که بارکدها و همون LOT No هست یه قسمتیش نوشته Team و جلوش یه کلمه نوشته شده که من FDOU رو مثال زدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or