راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان تا حالا پیش اومده ایکس باکس اسلیم باشه و تمام مشخصات ظاهریش مثل شماره سریال یا رنگ کنار پیچ درایو که باید زرد یا نارنجی باشه نشان گر این باشه که درایوش کپی خور نیست(0225)
ولی بعد که باز کردن دیدن کپی خور میشه؟؟؟ و ورژنش 9504 هست؟

دوستان تا حالا پیش اومده ایکس باکس اسلیم باشه و تمام مشخصات ظاهریش مثل شماره سریال یا رنگ کنار پیچ درایو که باید زرد یا نارنجی باشه نشان گر این باشه که درایوش کپی خور نیست(0225)
ولی بعد که باز کردن دیدن کپی خور میشه؟؟؟ و ورژنش 9504 هست؟

آره , نمونش xbox خود من کلا تا باز نکنی و FW Version رو از روی خود درایو نبینی به هیچ عنوان نمیتونی مطمئن باشی

سلام
بچه ها چند سوال لطفا جواب بدین ضروری
1.این اسلیم کامل هک شد یا نه؟
2.برای اینکه بفهمی ورژن اسلیم چیه باید حتما اول بخری بعد بازش کنی یا قبل خریدم میشه در ضمن من می خوام بگم از المان بیارن ؟!!!

سلام
بچه ها چند سوال لطفا جواب بدین ضروری
1.این اسلیم کامل هک شد یا نه؟
2.برای اینکه بفهمی ورژن اسلیم چیه باید حتما اول بخری بعد بازش کنی یا قبل خریدم میشه در ضمن من می خوام بگم از المان بیارن ؟!!!

ببین میگن اگه تاریخ تولید دستگات ( MFD ) قبل ماه 8 2010 باشه ( حتی نه خود ماه 8!) به احنمال 99% 9504 ِ
اما نظر منو. بخوای ...با توجه به اینکه xbox fat الان discontrinue شده و مایکروسافت هم 50% قیمتاش رو off زدخ اگه واقعا یکی بتونه اونور نصف قیمت یه arcade بگیره عالیه!
البته اولویت با 9504 ِ اول!

کسی سوال ما رو جواب نمیده ؟ بد جوری گیرم ؟؟
icon18.gif
icon18.gif
icon18.gif

من اشتباهی پروفایل های تو هارد م رو پاک کردم ولی سیوها ی مربوط به بازی ها رو هنوز دارم . الآن که رفتم یه پروفایل جدید بسازم ، چه جوری اون سیوها رو برای این پروفایل load کنم ؟ ( جلوی سیوها نوشته unkown profile )

ببین میگن اگه تاریخ تولید دستگات ( MFD ) قبل ماه 8 2010 باشه ( حتی نه خود ماه 8!) به احنمال 99% 9504 ِ
اما نظر منو. بخوای ...با توجه به اینکه xbox fat الان discontrinue شده و مایکروسافت هم 50% قیمتاش رو off زدخ اگه واقعا یکی بتونه اونور نصف قیمت یه arcade بگیره عالیه!
البته اولویت با 9504 ِ اول!
این تاریخ که میگی دقیقا کجا نوشته؟؟رو جعبشه یا باید باز کنی؟

همونجا که می خوای بخری یه لحظه در کارتن رو باز کن پشت دستگاه رو نگاه کن;)
البته از روی سریال نامبر دستگاه هم که روی جعبه نوشته شده میشه تشخیص داد !!!!
برای مثال این سریال دستگاه منه:502583593605
عدد 9 یعنی سال 2009
و عدد 36 یعنی 36مین هفته ی سال!!!!!
و تاریخ دستگاه من اینه 30-08-2009!!!!!!
البته برا کسی خوبه که میخواد دستگاه اکیند بخره!!!!

البته از روی سریال نامبر دستگاه هم که روی جعبه نوشته شده میشه تشخیص داد !!!!
برای مثال این سریال دستگاه منه:502583593605
عدد 9 یعنی سال 2009
و عدد 36 یعنی 36مین هفته ی سال!!!!!
و تاریخ دستگاه من اینه 30-08-2009!!!!!!
البته برا کسی خوبه که میخواد دستگاه اکیند بخره!!!!

دوست عزیز حالا یه سوال
دستگاه شما کپی خور شد؟

واقعا نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم به هر حال

آقا میشه یکم بهم بگه دقیقا کارایی X360USB چیه؟کلا با این چه کارهایی میشه انجام داد

الان قیمتش چنده؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or