shahnam
کاربر سایت
اگه کسی کنسول رو هک کرده باشه ولی برای انجام بازی آنلاین از بازی ارجینال استفاده کنه امکان بن شدن براش وجود داره؟
نه وجود نداره .....
تازه اگه بازی کپی رو هم با فریمورLT+بازی کنی بازم بن نمیشه.
اگه کسی کنسول رو هک کرده باشه ولی برای انجام بازی آنلاین از بازی ارجینال استفاده کنه امکان بن شدن براش وجود داره؟
ممنونآره داداش بخر ، کنسول نسل بعد ایشالا 2014 یا 2015 .
منطق زیاد تو این کارا دخیل نیست ولی اگه منطقی بخوای 360 انحصاری های بدی نداره که بگی فقط برا کینکت خریدی ؛ کینکت واقعا یه چیزه متفاوتیه دونفرش که خیلی حال میده کلا یه جوریه که بعضی موقعها اصلا نمیفهمی داری ورجه وورجه میکنی .
راستی اگه توی آپارتمان و طبقه های بالا زندگی میکنی یه فکری به حالش بکن ممکنه بعد 2 روز از دستت شکایت کنن :d
:dشما چه هاردی میخوای ؟؟ از این معمولیا یا واسه اسلیم ؟؟ اگه از این معمولیا میخوای یه پی ام بده تا بهت بگم کجا داره .دوست عزیز یعنی چی پیدا نمیشه ؟ :-o خوب من چیکار کنم ؟
تا اونجایی که من میدونم استفاده از بازی اورجینال برای آنلاین بازی کردن هیچ خطری نداره ، با بازی کپی هم دوستان براحتی میرن لایو و امکان بن شدن بسیار پایینه .اگه کسی کنسول رو هک کرده باشه ولی برای انجام بازی آنلاین از بازی ارجینال استفاده کنه امکان بن شدن براش وجود داره؟
halo reach و gears of war مولتی پلیر آنلاین خوبی دارن .پنج تا از بهترین بازی های آنلاین 360 رو بگین اختصاصی باشن بهتره با تشکر
پنج تا از بهترین بازی های آنلاین 360 رو بگین اختصاصی باشن بهتره با تشکر
سلام
یه سوال داشتم
درحال حاظر اگه LT+ داشته باشیم، میتونیم همه ی بازی ها رو بدون دردسر آفلاین و آنلاین بازی کنیم؟
(البته درصورتی که دیسک بازی امنیت داشته باشه)
به نظرتون چه موقع دوباره نیاز میشه که این LT+ رو آپدیت کنیم؟
میترسم تابستون آپدیت کنم بعد بلافاصله آپدیت جدید بیاد :d
آقایون ببخشید
سلام
بدون روده درازی می رم سر اصل مطلب .
یکی به من بگه اگه هدف من بازی کردن باشه فقط و با آنلاین کاری نداشته باشم و یه کنسول بخوام که به راحتی بتونم باهاش بازی کنم ( هم دستی هم کینکت ) چه کنسولی بخرم بهتره خواهشا راهنماییم کنید . ( خواهشا بگید چه مشخصاتی داشته باشه کنسول ازنظر هارد و مین و .... در کل به چه چیزهایی باید دقت کنم )
شرمنده ها حوصله خوندن 1400 و خورده ای صفحه ارو نداشتم !!!!

سلام
من فردا می خوام برم یک عدد xbox360 slim 4gig با درایو 0225 به قیمت 350 تومن بگیرم
به نظرتون کارم اشتباهه یا درست؟

سلامسلام
من فردا می خوام برم یک عدد xbox360 slim 4gig با درایو 0225 به قیمت 350 تومن بگیرم
به نظرتون کارم اشتباهه یا درست؟
سلام دوباره.
دوستان چند روز پیش سوالی در رابطه با قیمت هارد XboX360 پرسیدم و شما لطف کردید گفتید که قیمت مدل 250GB حدود ۱۰۰ هزار تومان هست.
امروز تو بازار دیدم که مدل 250GB حدود ۱۰۰ هزار تومان قیمت میدادن اما یکی دو نفری گفتند که هارد اورجینال 160GB دارند به قیمت ۱۷۰ هزار تومان !
حالا برام سوال شده که راست میگن و یا بازار گرمیه کاذب یا بهتر بگم رسما کلاه برداریه ؟
خودم موقعی 360 جاسپر گرفتم که قیمتش250 تومن بود و تازه یه هفته از اومدن جاسپر می گذشت و 360 قبلیم هم به رحمت خدا رفته بود یاد اون روزا بخیر![]()