راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آره داداش بخر ، کنسول نسل بعد ایشالا 2014 یا 2015 .
منطق زیاد تو این کارا دخیل نیست ولی اگه منطقی بخوای 360 انحصاری های بدی نداره که بگی فقط برا کینکت خریدی ؛ کینکت واقعا یه چیزه متفاوتیه دونفرش که خیلی حال میده کلا یه جوریه که بعضی موقعها اصلا نمیفهمی داری ورجه وورجه میکنی .
راستی اگه توی آپارتمان و طبقه های بالا زندگی میکنی یه فکری به حالش بکن ممکنه بعد 2 روز از دستت شکایت کنن :d
ممنون ;):d
راجع به اون قضیه طبقه و اینا ما تو طبقه نهم از نهم هستیم :dچیز بابای پائینی بابا :d

دوست عزیز یعنی چی پیدا نمیشه ؟ :-o خوب من چیکار کنم ؟
شما چه هاردی میخوای ؟؟ از این معمولیا یا واسه اسلیم ؟؟ اگه از این معمولیا میخوای یه پی ام بده تا بهت بگم کجا داره .
اگه کسی کنسول رو هک کرده باشه ولی برای انجام بازی آنلاین از بازی ارجینال استفاده کنه امکان بن شدن براش وجود داره؟
تا اونجایی که من میدونم استفاده از بازی اورجینال برای آنلاین بازی کردن هیچ خطری نداره ، با بازی کپی هم دوستان براحتی میرن لایو و امکان بن شدن بسیار پایینه .
پنج تا از بهترین بازی های آنلاین 360 رو بگین اختصاصی باشن بهتره با تشکر
halo reach و gears of war مولتی پلیر آنلاین خوبی دارن .

سلام
یه سوال داشتم
درحال حاظر اگه LT+ داشته باشیم، میتونیم همه ی بازی ها رو بدون دردسر آفلاین و آنلاین بازی کنیم؟
(البته درصورتی که دیسک بازی امنیت داشته باشه)
به نظرتون چه موقع دوباره نیاز میشه که این LT+ رو آپدیت کنیم؟
میترسم تابستون آپدیت کنم بعد بلافاصله آپدیت جدید بیاد :d

آقایون ببخشید
سلام
بدون روده درازی می رم سر اصل مطلب .
یکی به من بگه اگه هدف من بازی کردن باشه فقط و با آنلاین کاری نداشته باشم و یه کنسول بخوام که به راحتی بتونم باهاش بازی کنم ( هم دستی هم کینکت ) چه کنسولی بخرم بهتره خواهشا راهنماییم کنید . ( خواهشا بگید چه مشخصاتی داشته باشه کنسول ازنظر هارد و مین و .... در کل به چه چیزهایی باید دقت کنم )
شرمنده ها حوصله خوندن 1400 و خورده ای صفحه ارو نداشتم !!!!

سلام
یه سوال داشتم
درحال حاظر اگه LT+ داشته باشیم، میتونیم همه ی بازی ها رو بدون دردسر آفلاین و آنلاین بازی کنیم؟
(البته درصورتی که دیسک بازی امنیت داشته باشه)
به نظرتون چه موقع دوباره نیاز میشه که این LT+ رو آپدیت کنیم؟
میترسم تابستون آپدیت کنم بعد بلافاصله آپدیت جدید بیاد :d

در حال حاضر بله اگه بازیا مشکلی نداشته باشند ولی چون تابستون نزدیکه ممکنه موج بن راه بندازن همه رو بن کنن:دی
یعنی الان اپدیت + ندارید شما؟الان اپدیت کن اگه تابستون هم امد بازم بکن که غیر ممکنه اپدیت بیاد معمولا هر سال 1 دفعه اپدیت میشه!!

آقایون ببخشید
سلام
بدون روده درازی می رم سر اصل مطلب .
یکی به من بگه اگه هدف من بازی کردن باشه فقط و با آنلاین کاری نداشته باشم و یه کنسول بخوام که به راحتی بتونم باهاش بازی کنم ( هم دستی هم کینکت ) چه کنسولی بخرم بهتره خواهشا راهنماییم کنید . ( خواهشا بگید چه مشخصاتی داشته باشه کنسول ازنظر هارد و مین و .... در کل به چه چیزهایی باید دقت کنم )
شرمنده ها حوصله خوندن 1400 و خورده ای صفحه ارو نداشتم !!!!

البته الان که اوضاع قیمت360 بالارفته ولی خب دیگ یه اسلیم کپی خور بگیر..... الان هم که برد همشون جاسپره و مشکلی نداره.... دقیقا متوجه منظورت نشدم؟
خودم موقعی 360 جاسپر گرفتم که قیمتش250 تومن بود و تازه یه هفته از اومدن جاسپر می گذشت و 360 قبلیم هم به رحمت خدا رفته بود یاد اون روزا بخیر:x

سلام دوباره.
دوستان چند روز پیش سوالی در رابطه با قیمت هارد XboX360 پرسیدم و شما لطف کردید گفتید که قیمت مدل 250GB حدود ۱۰۰ هزار تومان هست.
امروز تو بازار دیدم که مدل 250GB حدود ۱۰۰ هزار تومان قیمت میدادن اما یکی دو نفری گفتند که هارد اورجینال 160GB دارند به قیمت ۱۷۰ هزار تومان !

حالا برام سوال شده که راست میگن و یا بازار گرمیه کاذب یا بهتر بگم رسما کلاه برداریه ؟

سلام دوباره.
دوستان چند روز پیش سوالی در رابطه با قیمت هارد XboX360 پرسیدم و شما لطف کردید گفتید که قیمت مدل 250GB حدود ۱۰۰ هزار تومان هست.
امروز تو بازار دیدم که مدل 250GB حدود ۱۰۰ هزار تومان قیمت میدادن اما یکی دو نفری گفتند که هارد اورجینال 160GB دارند به قیمت ۱۷۰ هزار تومان !

حالا برام سوال شده که راست میگن و یا بازار گرمیه کاذب یا بهتر بگم رسما کلاه برداریه ؟

هارد اورجینال به مراتب قیمتش گرون تره و یه نوار استیل هم دور هارد داره که نمونه های غیر اورجینال اونو ندارن.
من خودم هارد اورجینال20 گیگ رو گرفتم50 تومن.البته آکبند و دو یا سه سال پیش.
اگه می خوای هارد اورجینال بگیری بهتره از جای مطمئن خرید کنی.

خودم موقعی 360 جاسپر گرفتم که قیمتش250 تومن بود و تازه یه هفته از اومدن جاسپر می گذشت و 360 قبلیم هم به رحمت خدا رفته بود یاد اون روزا بخیر:x

دقیقا مثل من ، من دو هفته بعدش خریدم 270 تومان، اون وقت ها خیلی خوب بود واقعا یادش بخیر .... :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or