راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه سوال ذیگه !
چندتا از این مغازه ها رفتم می گن الیت بگیر ! هم هارد داره ! هم کپی شده هست ! به صرفه تر هم هست به کینکت هم وصل میشه ! نظر شما چیه ؟؟؟

به نظر من اسلیم کپی نشده بگیری بهتریه چون الان الیت شده 470 الکی گرونه قبلا 320 بود اسلیم که کپی خور شه بعدش ضرر میکنی که الیت به اون گرونی خریدی

من xbox 360 slim Bundel گرفتم 250 گیگ کرک نشده ! خیلی خوشحالم:) و فعلا با این بازی خودش دارم کلی حال می کنم ! دست همه شما ها درد نکنه ! خیلی لطف کردید راهنمایی کردید:x
.
.
.
.
هروقت کرکش آمد به منم بگید ! مرسی !

سلام دوستان
می خواستم بدوم xbox 360 کپی خور کردنش سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟
تقریبا جفتش . ولی در اصل نرم افزاریه. که باید کنسول رو باز کنی . یه سری کار سخت افزاری انجام بدی تا بتونی نرم افزار رو بهش وارد کنی

اقایان بزرگوار و دوستان عزیز

یه دستگاه اسلیم 250 گیگی رو که برد و اپتیکش رو عوض کردن و روش هم lt plus ریختن رو اومدن برای امتحان وایرلسش کانکت کردن به لایو

به این شکل که رفتن توی سیستم و گزینه تست لایو کانکشن رو زدن تا جایی که پیام داد : لایو کانکتد
بعدش بدون اینکه کاری کنن سریع مودم رو خاموش کردن

امکان داره این دستگاه فلگ یا بن شده باشه؟

این اسلیمه رو میخام واسه داداشم بخرم میشه لطفا راهنماییم کنین

از بابت لطفتون پیشاپیش ممنونم@};-@};-

سلام من میخواستم xbox360 آرکید بگیرم 400 هزار تومان به نظر الیت بگیریم یا همینو؟
دستگاهی میخوام که عمرش بالا باشه تا حالا 3 تا ذدستگاه سوزوندم!:(

ارکید که 400 هزاره.الیت 500 به نظرم با این قیمتا فعلا 360 نخر و یا ps3 بخر

اقایان بزرگوار و دوستان عزیز

یه دستگاه اسلیم 250 گیگی رو که برد و اپتیکش رو عوض کردن و روش هم lt plus ریختن رو اومدن برای امتحان وایرلسش کانکت کردن به لایو

به این شکل که رفتن توی سیستم و گزینه تست لایو کانکشن رو زدن تا جایی که پیام داد : لایو کانکتد
بعدش بدون اینکه کاری کنن سریع مودم رو خاموش کردن

امکان داره این دستگاه فلگ یا بن شده باشه؟

این اسلیمه رو میخام واسه داداشم بخرم میشه لطفا راهنماییم کنین

از بابت لطفتون پیشاپیش ممنونم@};-@};-

تا اونجایی که من میدونم lt+ رو اسلیم نمیشینه.
برای تشخیص فلگ و یا بن هم راهنمایی هاش در قسمت 360 انجمن موجوده
به نظر من از این اسلیم ها که درایوش رو باز میکنن و با یه دستگاه دیگه بردش رو عوض میکنن نگیر.اسلیم خام بگیر بعدا که اسلیم کپی خور شد ببر بده کپی خورش کنن.

سلام

دوستان من می خوام یه اسلیم 250 گیگ خام بگیرم اگر آدرس یه فروشگاه معتبر برام پ.خ کنید ممنون می شم.

دوستان به نظرتون تا بعد عید صبر کنم ارزون تر نمی شه ؟

سلام دوستان.
(چون این تاپیک بیشتر از تاپیک مشکلات کنسول Xbox 360 میان این پستو اینجا هم می زارم):

کنسولو روشن کردم بعد از چند لحظه (بدون انجام کاری در کنسول)خاموشش کردم.بعد کینکت رو زدم به برق و کنسولو روشن کردم.هیچ چیزی بالا نیومد و صفحه سیاه موند و کنسولو خاموش کردم.بعد که دوباره روشن کردم با کینکت همه چیز عادی بود بازی هم راحت اجرا شد.

حالا نگرانی من از اونه که چرا کنسول بار اول چیزی نیوورد بالا؟

لطفا سریع جواب دهید.

عزیزان دل! می‌خوام بسپارم یکی برام از آمازون Super Elite Splinter Cell Edition بیاره.
518Pf8MAIKL.jpg

مشکلی که توی کپی‌خور کردن یا چیز دیگش وجود نداره؟!

سلام دوستان.
(چون این تاپیک بیشتر از تاپیک مشکلات کنسول Xbox 360 میان این پستو اینجا هم می زارم):

کنسولو روشن کردم بعد از چند لحظه (بدون انجام کاری در کنسول)خاموشش کردم.بعد کینکت رو زدم به برق و کنسولو روشن کردم.هیچ چیزی بالا نیومد و صفحه سیاه موند و کنسولو خاموش کردم.بعد که دوباره روشن کردم با کینکت همه چیز عادی بود بازی هم راحت اجرا شد.

حالا نگرانی من از اونه که چرا کنسول بار اول چیزی نیوورد بالا؟

لطفا سریع جواب دهید.
نترس . هیچ نگرانی نداره. خوب هنگ می کنه دستگاه . جای نگرانی هم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or