راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

منظورم از نظر کیفیت بافت ها و فریم ریت بازی میگم!
مثلا:
Mafia 2
COD:BO
AC:BH
POP:FS
100 % ایکس باکس الان بهتره اما خوب همه ی کنسولها یه روزی قدیمی میشن اما PC همیشه بوده و هست و خواهد بود و میتونی گرافیک و CPU رو هم ارتقا بدی . در ضمن الان بازی کردن با ایکس باکس خیلی راحت تر هست و دنگ و فنگ و نصب و کرک هم نداره راحت دی وی دی رو میندازی توش حالشو میبری ( به قول مایکروسافت : Jump in میکنی :d;)

عزیزان ببخشید، برادرزاده من یه ایکس باکس آرکید با بورد جاسپر داره که تاریخ ساختش مال سال 2009 هست، همه آپدیت و کپی خور شدنش و همه چیزش هم مال همون سال 2009 هست، الان من میخوام یه kinect براش بخرم، حالا آیا برای استفاده از kinect باید آپدیت یا چیزی مثل این بشه یا فقط کافیه kinect بهش وصل بشه.اهل بازی های live و این چیزها هم نیست. چون راهش دوره نمیخوام یه چیزی براش بخرم و بعد اونجا برم به مشکل بخورم و نتونه بازی کنه.
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید......

به نظر من این دو کنسول خیلی با هم فرق ندارن(البته نظر من خیلی فنی نیست) . ولی من باشم xbox 360 slim می گیرم.چون قیمت بازی هاش تو ایران ارزونه و راحت گیر میاد.

سلام به همه دوستان
من میخوام xbox 360 بگیرم ولی راستش الان خیلی وضع مالی خوبی ندارم موندم کدوم مدل رو بگیرم؟
آخرین قیمتی که داشتم arcade=350 و elite=450 بود از لباف ولی چند روز پیش یکی بهم گفت چرا slim نمیگیری خیلی ارزون تره نزدیک 260تومنه!!:-o
خلاصه اینکه الان دچار چندگانگی شخصیتی شدم..یکی به من بگه چی بگیرم؟
اگه slim بگیرم حدودا چقدر باید صبر کنم تا کپی خور بشه؟بعد هزینه کپی خور کردنش که زیاد نیست؟؟؟
بازی های اورجینال پیدا میشه راحت؟؟چند تومنه تقریبا؟؟
آیا kinect هم داخل پک slim هست یا باید جدا بخرم؟
خلاصه کمک کنید به یه دانشجو کم درآمد که ثواب داره شدید..:p

باسلام
=====
من میخوام یک XBOX360 SLIM برای یکی از اقوام بگیرم حالا سوالم این است که الان بگیرم یا بعد از کپی خور شدن یعنی قیمت الان تا ان موقع چقدر فرق میکنه.
بعد زمان خرید از بازار ایا الان قبل عید تا اردیبهشت سال 90 ایا فرقی هم میکنه یعنی امکان داره بعد از عید ارزانتر بشه؟ممنون میشم راهنمائی کنید

سلام به همه دوستان
من میخوام xbox 360 بگیرم ولی راستش الان خیلی وضع مالی خوبی ندارم موندم کدوم مدل رو بگیرم؟
آخرین قیمتی که داشتم arcade=350 و elite=450 بود از لباف ولی چند روز پیش یکی بهم گفت چرا slim نمیگیری خیلی ارزون تره نزدیک 260تومنه!!:-o
خلاصه اینکه الان دچار چندگانگی شخصیتی شدم..یکی به من بگه چی بگیرم؟
اگه slim بگیرم حدودا چقدر باید صبر کنم تا کپی خور بشه؟بعد هزینه کپی خور کردنش که زیاد نیست؟؟؟
بازی های اورجینال پیدا میشه راحت؟؟چند تومنه تقریبا؟؟
آیا kinect هم داخل پک slim هست یا باید جدا بخرم؟
خلاصه کمک کنید به یه دانشجو کم درآمد که ثواب داره شدید..:p
در اینکه اسلیم بگیرید که شکی نیست بهتره
در مورد کپی خور شدنش :اطلاعات اولیه از کپی خور شدن Xbox 360 Slim
بازی اورجینال هم راحت پیدا نمیشه جاهای خاصی دارن که من نمیدونم فکر می کنم حدود 60$ باشن
در مورد کینکت هم که مسلمه باید جدا بخری چون وسیله ی جانبیه و قیمتی حود 220/000 داره!

در اینکه اسلیم بگیرید که شکی نیست بهتره
در مورد کپی خور شدنش :اطلاعات اولیه از کپی خور شدن Xbox 360 Slim
بازی اورجینال هم راحت پیدا نمیشه جاهای خاصی دارن که من نمیدونم فکر می کنم حدود 60$ باشن
در مورد کینکت هم که مسلمه باید جدا بخری چون وسیله ی جانبیه و قیمتی حود 220/000 داره!

ممنون..
درمورد کینکت آخه تو سایت اصلی محصول دیده بودم که slim+kinect با هم تو یه جعبه به فروش میرسیدن برا همون پرسیدم..
یه سوال اینکه برا من که پول ندارم زیاد آیا فرق میکنه که slim4Gb بگیرم یا slim250؟؟؟

ممنون..
درمورد کینکت آخه تو سایت اصلی محصول دیده بودم که slim+kinect با هم تو یه جعبه به فروش میرسیدن برا همون پرسیدم..
یه سوال اینکه برا من که پول ندارم زیاد آیا فرق میکنه که slim4Gb بگیرم یا slim250؟؟؟
هیچ فرقی با هم نداره، فقط تو ظرفیت هاردش
اگه بخوای بازی توی سیستمت کپی کنی، خوب 4 گیگ کمت هستش (البته میتونی یه مموری 16 گیگ بخری و از اون استفاده کنی )
رنگش هم فکر کنم فرق کنه

آقایون الآن داریو 0225 دیگه با 9504 فرقی نداره و دو تاشون یک جور کپی خور میشن ؟

باید فریمور +LT مخصوص این درایوها عرضه بشه تا دید روش هک کردنشون متفاوته یا نه.
احتمال میدم روش هر دوتا به یک شکل باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or