Emin3mzizou
کاربر سایت
متن رو یه بار نقل قول کردم تا سوالم رو ببینی.
دوست عزیز شرمنده تم به خدا
من هنوز X360 نگرفتم
ولی فک کنم کنسولو خوب گرفتی

این MaxGame هم بچه هاش خیلی با معرفتن .
آخرین ویرایش:
متن رو یه بار نقل قول کردم تا سوالم رو ببینی.

سلام
دوسته من جک تعریف نکن و این دوستمون رو ته چاه نفرست با این اطلاعاته غلطتت
به خودت انداختن دلیل نمی شه که این بلا رو سره یکی دیگه بیاری یا شایدم نمی دونه
بچه ها بهترین 360 الان NTSC/J FOR JAPAN هست که می شه 470-475 خرید
ریموت کنترل داره
هدست داره
و یه بازیه ارجینال که فاینال فانتازی باشه اشانتین می دن
به حرفه فروشندهای متقلب گوش ندید همشون دروغ می گن برای جنس فروختن
اگه NTSC/J Japan رو با این مشخصات و این قیمت گیر آوردین بخرین
اگه نمی دونین از کجا بگیرین و فروشنده منصفی رو گیر نیاوردین به من PM بدین تا بگم از کجا بگیرین خودم هم از اینجا گرفتم : Playstation2_ir
GOOD LUCK
سلام به همگی
بچه ها من پریروز 360 خریدم.مدل ntsc/j از مکس گیم.کنسول رو بهم 485 داد.یه شارجر دسته ارجینال مایکرو سافت هم بهم داد که 49 حساب کرد.یه تبدیل برق 220 به 110 بهم داده که روش نوشته مایکروسافت ایکس باکس 360،ولی خیلی تابلو قلابیه،البته تو این دو روزه که یکسره باهاش بازی کردم هیچ مشکلی برام بوجود نیورده،فقط یه کم داغ میکنه .که وقتی بهش زنگ زدم و گفتم جواب داد که اون مال یه کارخونه چینیه و داغ شدنشم طبیعیه واگه تا شش ماه مشکلی واسش پیش اومد بیارش یه دونه نو جاش بگیر.فکر کنم قیمتش هم واسم 25 تومن در اومد.یه دونه فن نایکو هم بهم داد که با هام 40 تومن حساب کرد که اونم میگفت اصلیه و تقلبیش 25 تومنه البته فرق تقلبی با اصلی رو هم بهم گفت.خلاصه چه دردسرتون بدم 600 واسم افتاد(به جز بازیهاش).البته بازی هم سه تا خریدم که خیلی گرون میداد(مالزی درجه 1 9000 ودرجه 2 8000 ورایتی 6000 تومن )البته نا گفته نماند بازی هاش همه خوب بودن.
حالا سوال اول اینکه دستگاه وچیزای دیگش رو به قیمت خریدم یا نه؟
دوم اینکه این آداپتور برق 220 به 110 که براتون گفتم رو کسی داره و در دراز مدت مشکلی پیش میاره یا نه؟
سوم من که الان سه روزه میانگین روزی 10 ساعت با دستگام بازی میکنم و تا حالا حتی یه مورد هم مشکلی در اجرای بازیها نداشتم
میتونم اطمینان داشته باشم که دستگاه خوبی گیرم اومده؟
کلا مکس گیم رو من خوب دیدم شما چطور؟

چی داری برا خودت میگی >؟؟؟
اونایی که کنترل داره مال قدیم هست وداغ مییکنه
آره به آقا PMبده تا یه کنسول برا قبل فبریه 2006 رو بندازن که مشکل حرارتی داره

بالاخره من نفهمیدم این asia خوبه یا japon؟؟
یه عده اولا میگفتن japon خوبه الان هم asia گرون تره!! پس حتما اون بهتره.

يه سوالي دارم
من اخر نفهميدم serial number پشت جعبه بايد با سريال پشت دستگاه يكي باشه يا اين كه اين دو تا سريال به هم ربطي ندارن
لطفا جواب بدين برام خيلي مهمه
خيلي ممنون![]()
برای من که فرقی نداره چون من خودم NTSC /U دارم و از امریکا هم برام اومده و اینجا تبدیل کردم پس نتیجه میگیریم کسی به من چیزی ننداخته و اینکه من چو چند تا از دوستام NTSC / j آسیا رو خریدن و دیدم که خیلی خوبه تبلیغش رو میکنم وگرنه به من که سودی نمیرسه دوسته عزیز ولی کلا اگر با من موافق باشی باید بگم که این جدیدا چون برق 220 داره بهتره چون به بورد دستگاه فشار نمیاره و استاندارد کار میکنه . حالا شاید شما خودت چند تا دستگاه داری میخوای بفروشی میگی PM بدین بحثش جداست بالاخره باید دستگاه خراب ها رو آب کونید :biggrin1: ولی به هر جال بیخیال ما اینجا نیومدیم همدیگرو ضایع کنیم که هرکی میاد تجربیات خودش رو میگه تا کمکی بشه برای بقیه.
فکر کنم بیشتر بچه ها با من موافق باشن.
دستگاه 360 من هم هیچ مشکلی نداره . فقط بعد 5 ساعت کارکردن دستگاه هنگ میکنه . همین . این هم که میگن باید کم بازی کنی یو نمیدونم داغ میکنه بی خوده . من 600 هزار تومن پول ندادم که در روز فقط 2 ساعت بازی کنم .
بعد این که هنگ میکنه 1 ساعت خاموشه و بعدش دوباره به کار میوفته .