قشنگترین بازی مسابقه ماشین 360 چیه؟(البته دو نفره باشه)

بورن اوت مگه مسابقه هم داره مثل نید فور اسپید؟من فکر کنم بازیش همش تو تصادف خلاصه میشه

اگه ماشین باز حرفه ای باشین PGR3 رو با هیچی عوض نمیکنین ! ولی حرفه دوستان درسته PGR بازی سختیه و اگه زیاد تو ماشین وارد نیستین بهتره نخرین و همون Burnout گزینه ی خیلی خوبی هست !من خودم pgr3 گرفتم بازی خیلی قشنگیه ولی به من حال نمیده چون به نظر من career خوبی نداره هی مرتب دو سه نوع race میری یه کاپ بهت می ده همین طوری تا آخرو اینکه من زیاد حرفه ای نیستم
:confused:
یکی نیست به ما جواب بدهههههههههههههههههخوب از تو خود داشبورد برو تو بخش بازيهايي كه كردي هر كدوم رو كه انتخاب كني ليست achievment ها رو چه باز كرده باشي چه نكرده باشي رو نوشته هر كدوم از اونا رو كه انتخاب كني توضيح داده كه بايد چطور اون رو باز كني تا بهت امتيازش رو بدهچطوری میتونم تو بازی امتیاز بیشتر کسب کنم مثلا تو gow امتیاز من 220 هستش من چطوری میتونم امتیازم رو بیشتر کنم ممنون میشم اگه کسی به سوالم جواب بده:confused:
یکی نیست به ما جواب بدههههههههههههههههه
باید تاریخ ساختش از feb2006 به بعد باشه
تاریخ ساختی که پشت کنسول نوشته![]()
اره راست میگه پی اس پیت کو نامرد
همون جايي كه گفتم بري ميبيني كه هركدوم از مراحل رو هر درجه سختي بري بابت هر درجه بهت يه امتياز ميده يعني از هر مرحله ميتوني سه بار امتياز بگيري( روي سه درجه سختي) در ضمن بابت كارهاي ديگه هم ميتوني امتياز بگيري مثلا اگه تعداد دفعات معيني خشابت رو به بهترين شكل عوض كني.اخرین امتیازی که تو بازی gowچقدره وایا میشه که بازی رو یکبار با ایزی ویکبار با نورمال و یکبار هم با هارد تمام کنی بعد توهر کدومش که بازی رو تمام میکنی به امتیازت اضافه بشه یا اینکه فقط یکبار باید به اخرش بری با یکی از درجه های سختی ممنون میشم این رو هم پاسخ بدین
اره راست میگه پی اس پیت کو نامرد
انداختم به تو دیگه :biggrin1: .دلت بسوزه . دویست تومن پول اکبندشو ازت گرفتم ها ها هاها:gunner: :excited: :excited: :excited: :groupwave: