راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
هر کدوم از شما که میدونه لیست بازیهایی که میشه دو نفره با یه دستگاه بازی کرد رو بنویسه.
در ضمن قشنگترین بازی مسابقه ماشین 360 چیه؟(البته دو نفره باشه)

قشنگترین بازی مسابقه ماشین 360 چیه؟(البته دو نفره باشه)

Burnout Revenge و Project Gotham Racing 3 از بهترین بازی های ماشین سواری X360 هسن ;)
هر دو هم امتیاز 8.8 رو از سایت معتبر Gamespot گرفتن .
البته سبکاشون از هم متفاوته سبک بازی اول Racing و سبک بازی دوم GT / Street Racing
کلا به نظر من Burnout راحت تره و بیشتر هم هیجان داره و Project بیشتر مخصوص حرفه ای هاست و مشکلتره .
هر دوتا بازی رو هم میشه دونفره بازی کرد .
راسی این سوالت اصلا چه ربطی به موضوع تاپیک داشت :-" :-"

اگه دنبال یه بازی با سرعت و هیجان خیلی بالا هستی burn out که خیلی چیز هم واسه آزاد کردن داره
اگه دنبال یه بازی با career طولانی هستی با کنترل تقزریبا راحت که بهت حال بدهnfs
اگه دنبال یه بازی تقریبا با کنترل حرفهای و گرافیک بالا تر از بقیه هستی pgr3
من خودم pgr3 گرفتم بازی خیلی قشنگیه ولی به من حال نمیده چون به نظر من career خوبی نداره هی مرتب دو سه نوع race میری یه کاپ بهت می ده همین طوری تا آخرو اینکه من زیاد حرفه ای نیستم
من nfs رو خیلی بیشتر دوست دارم :love: :love: :love:

من خودم pgr3 گرفتم بازی خیلی قشنگیه ولی به من حال نمیده چون به نظر من career خوبی نداره هی مرتب دو سه نوع race میری یه کاپ بهت می ده همین طوری تا آخرو اینکه من زیاد حرفه ای نیستم
اگه ماشین باز حرفه ای باشین PGR3 رو با هیچی عوض نمیکنین ! ولی حرفه دوستان درسته PGR بازی سختیه و اگه زیاد تو ماشین وارد نیستین بهتره نخرین و همون Burnout گزینه ی خیلی خوبی هست !

آخرین ویرایش:
چطوری میتونم تو بازی امتیاز بیشتر کسب کنم مثلا تو gow امتیاز من 220 هستش من چطوری میتونم امتیازم رو بیشتر کنم ممنون میشم اگه کسی به سوالم جواب بده:(( :confused: :-"یکی نیست به ما جواب بدههههههههههههههههه

آخرین ویرایش:
چطوری میتونم تو بازی امتیاز بیشتر کسب کنم مثلا تو gow امتیاز من 220 هستش من چطوری میتونم امتیازم رو بیشتر کنم ممنون میشم اگه کسی به سوالم جواب بده:(( :confused: :-"یکی نیست به ما جواب بدههههههههههههههههه
خوب از تو خود داشبورد برو تو بخش بازيهايي كه كردي هر كدوم رو كه انتخاب كني ليست achievment ها رو چه باز كرده باشي چه نكرده باشي رو نوشته هر كدوم از اونا رو كه انتخاب كني توضيح داده كه بايد چطور اون رو باز كني تا بهت امتيازش رو بده

باید تاریخ ساختش از feb2006 به بعد باشه

چی باید از feb2006 به بعد باشه ؟؟؟
42.gif

اخرین امتیازی که تو بازی gowچقدره وایا میشه که بازی رو یکبار با ایزی ویکبار با نورمال و یکبار هم با هارد تمام کنی بعد توهر کدومش که بازی رو تمام میکنی به امتیازت اضافه بشه یا اینکه فقط یکبار باید به اخرش بری با یکی از درجه های سختی ممنون میشم این رو هم پاسخ بدین

تاریخ ساختی که پشت کنسول نوشته:-"

اره راست میگه پی اس پیت کو نامرد

Last edited by a moderator:
اخرین امتیازی که تو بازی gowچقدره وایا میشه که بازی رو یکبار با ایزی ویکبار با نورمال و یکبار هم با هارد تمام کنی بعد توهر کدومش که بازی رو تمام میکنی به امتیازت اضافه بشه یا اینکه فقط یکبار باید به اخرش بری با یکی از درجه های سختی ممنون میشم این رو هم پاسخ بدین
همون جايي كه گفتم بري ميبيني كه هركدوم از مراحل رو هر درجه سختي بري بابت هر درجه بهت يه امتياز ميده يعني از هر مرحله ميتوني سه بار امتياز بگيري( روي سه درجه سختي) در ضمن بابت كارهاي ديگه هم ميتوني امتياز بگيري مثلا اگه تعداد دفعات معيني خشابت رو به بهترين شكل عوض كني.
در مورد كل امتياز هم همونجايي كه گفتم برو جلوي هر كدو امتيازش رو نوشته همشون رو با هم جمع كن البته بعضياش متل حالت مولتي پليره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or