راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این دیگه چه مدلیه؟
کنسولت ntsc/j هست نه j/asia

همشون همین رنگی هستن.

با سلام به همه دوستان.خواستم در مورد اين مدلهاي ntsc/j يك توضيحي بدم.برخلاف تصور بيشتريا
ما داراي سه نوع ntsc/j هستيم . يكي j/asia كه بيشترشون درايوشون هيتاچي هستش. ديگري
j /only for japan كه همشون درايوشون هيتاچي هستش.و اخرين مدل و كمياب ترين مدل و به نظر
من بهترين مدل j/only for korea هستش كه صددرصد درايوشون سامسونگه . درضمن ازنظر بازيها
اين دو مدل آخري هيچ تفاوتي با هم ندارند;) :biggrin1:

با سلام به همه دوستان.خواستم در مورد اين مدلهاي ntsc/j يك توضيحي بدم.برخلاف تصور بيشتريا
ما داراي سه نوع ntsc/j هستيم . يكي j/asia كه بيشترشون درايوشون هيتاچي هستش. ديگري
j /only for japan كه همشون درايوشون هيتاچي هستش.و اخرين مدل و كمياب ترين مدل و به نظر
من بهترين مدل j/only for korea هستش كه صددرصد درايوشون سامسونگه . درضمن ازنظر بازيها
اين دو مدل آخري هيچ تفاوتي با هم ندارند;) :biggrin1:
يكي ديگه هم من شنيدم j\pacific
پس اين يكي چيه؟
هزار جور j هست معلوم نيست كدومش بهتره!!!:confused:

اينم يه بمب خبري!!!!!!!!!!!!!!!(البته از نوع صوتي)
بازي winning eleven2007 روي دستگاههاي J هم اجرا ميشه و ظاهرا در حال حاضر هم وجود داره
بازي crack down هم كه ميگن امروزمياد و همه ميتونن يه دمو از بازي halo3 رو بازي كنن

بازي winning eleven2007 روي دستگاههاي J هم اجرا ميشه و ظاهرا در حال حاضر هم وجود داره
بازي crack down هم كه ميگن امروزمياد و همه ميتونن يه دمو از بازي halo3 رو بازي كنن
winning eleven 2007 روي دستگاه هاي j زبانش ‍زاپنيه يا انگليسي؟

قبل از هرچيز من هنوز خودم بازي نكردم ولي مطمئن باش زبونش انگليسيه ميدوني چرا؟
اين همون نسخه ايه كه روي uc مياد و از هم جدا نيستن يعني اين ديسك در هر دوتا جواب ميده

2-اين بازي قبلا نسخه ژاپنيش اومده تنها علتي كه مجددا اين نسخه اون روي دستگاههاي j مياد اينكه اين ريجن علاوه بر ژاپن كشورهايي مثل مالزي، چين و ...... رو هم شامل ميشه كه زبونشون اصلا ژاپني نيست و نسخه ژاپني بدردشون نميخوره در نتيجه بازيسازها اون ها رو هم مد نظر قرار ميدن و نسخه هاي انگليسي در اختيارشون قرار ميدن
اصلا بذاريد يه چيزي بگم: بغير از بازيهايي كه فقط قرار در كشور ژاپن عرضه بشن از تمام بازيهاي ديگه يه نسخه با زبان انگليسي براي ريجنj وجود داره

تو سایت play-asia نوشته برو به این لینکها:
1
2
عزيز اين دوتا بازي winningelevenx هستن نه winning eleven 2007 كه تازه منتشر شده.
اصلا خودت فكر كن ميشه يه ديسك تو يه دستگاه زبونش يه چيز باشه اما تو دستگاه ديگه همون ديسك زبونش فرق كنه؟(البته تو ps3 ميشه)

درایور جدید برای Xbox 360 با صدای پایین و سرعت بهتر:

مایکروسافت درایو جدیدی برای کنسول X360 عرضه کرده که صداش کمتره و سرعتش بیشتر!

طی اخباری که در فرومهای Xbox-Scene هست این درایو جدید مال شرکت BenQ هست و اسم کاملش هم BenQ VAD6038 هست!

یک بلاگر با نام مستعار XBOXIZGOOD که کنسول با این درایو جدید رو خریده گفته: " همه می دونن و می گن که لودهای زیاد و باگهای زیادی در بازی Oblivion هست اما با این درایو جدید با اینکه تمامی مشکلات برطرف نمی شن اما لود ها سریعتر می شن و وقتی از جایی به جایی دیگر می رین بازی روونتر هست"

در ادامه گفته: " وقتی دارین یه دیسک رو لود می کنید به سرعت کمی که در لود شدنش هست پی می برین"

این یه نکته ی خوبی از طرف مایکروسافت هست برای اونایی که 360 نخریدن و اولین بار هم نیست که MS درایوش رو عوض می کنه!!!!

عکسهایی از این درایو:

2u79cac.jpg

2i1iia1.jpg

این خبر رو از کجا گرفتی که برای j هم هست ؟؟ بعد اینکه Winning Eleven X با Winning Eleven 2007 فرق داره ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or