Pythonistas
کاربر سایت
با تعویض درایور بستگی به خود فروشنده داره! درایور تقریبا 30 تومان بالا پایین دست دوم گیرت میاد دست مزد 7-8 تومان!کپی خور سخت افزاری برا خود فروشنده ایکس باکس چقد خرج ور میداره؟؟؟
با تعویض درایور بستگی به خود فروشنده داره! درایور تقریبا 30 تومان بالا پایین دست دوم گیرت میاد دست مزد 7-8 تومان!کپی خور سخت افزاری برا خود فروشنده ایکس باکس چقد خرج ور میداره؟؟؟
یعنی درایو خود ایکس باکس های اسلیم کپی خور نمیشه؟؟؟با تعویض درایور بستگی به خود فروشنده داره! درایور تقریبا 30 تومان بالا پایین دست دوم گیرت میاد دست مزد 7-8 تومان!
فعلا خیر.............یعنی درایو خود ایکس باکس های اسلیم کپی خور نمیشه؟؟؟

تا این لحظه که هنوز نشدهیعنی درایو خود ایکس باکس های اسلیم کپی خور نمیشه؟؟؟
اقا الان کسی قیمت درایور داره ؟ گیر میاد اصلا؟
1 کی بود سامسونگ داشت میگفت 50 تومن!!!
لایت ان کسی سراغ نداره واسه فروش یا حدود قیمتش رو؟
بچه ها من خیلی وقته به این قسمت نیومدم
میخوام یه 360 اسلیم بخرم باید درایورش رو عوض کنم تا کپی خور بشه ؟
چه درایوی خوبه ؟ نوش هم گیر میاد ؟
خلاصه قیمت تموم شدش (خودکنسول + کپی خور کردنش) چند درمیاد ؟ و دسته دوم تمیزش چند میارزه ؟
نکته ای لازم هست بدونم بفرمایین
خیلی ممنونم
GOOD LUCK
در هر صورت مدلای فت دیگه تولید نمیشن و کم کم جاشونو اسلیم میگیره.دوستان اگه اسلیم هک شه قیمت ایا میشه کاهش قیمت نواع مدل های 360 امید داشت؟
دوستان اگه اسلیم هک شه قیمت ایا میشه کاهش قیمت نواع مدل های 360 امید داشت؟
الان هک فریم ویرش نیومده ولی داره روش کار میشه اگه آشنا داری برو از دبی بگیر اونجا قیمتها خیلی خوبه یعنی حدود 100 تا 120 با ایران فرق داره من 250 گیگ از اونجا خریدمسلام دوستان.یک مدت بود تو بحث خرید X360 نبودم الان چند تا سوال پیش اومده.(میدونم اکثر سوالا تکراریه)
X360 SLIM بالاخره جریان هکش چیه؟؟یعنی همین الان امکان هکش برای اجرای بازی های کپی و کینکت هست؟
اگر X360 SLIM 250 GB باندل کینکت بگیریم.هارد 250 گیگشو چقدر میخرن؟
از لحاظ مادربورد هم باید برای Jasper بودنش با این باندل های کینکت دار خیالم راحت باشه دیگه؟
درایور Lite on بهتره یا Hitachi؟چرا؟
الان به صرفه ترین مدل X360 برای Kinect همین باندل های اسلیم کینکت دار هستن دیگه؟(4 گیگ به صرفه تره یا 250 گیگ؟)
ارزون ترین جایی که این باندل رو میده کجاست؟
لطفا هر چه سریع تر جواب بدید.ممنون.
اینم برای باندال کینکت دارها
<nb182> C4: whata bout 0225,still a hard brick
<c4eva> no
اینم فکر کنم منظورش 9504 باشه
<pX-w0rk> are there ppl still trying
<JayZ_> So c4 will the 95 drive be hacked with only software
از نظر ظاهر کمی رنگش فرق دارهمیگم... این دسته های مشکلی اسلیم با دسته ی الیت فرق میکنه؟
چه از نظر ظاهر چه قیمت