راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا الان کسی قیمت درایور داره ؟ گیر میاد اصلا؟
1 کی بود سامسونگ داشت میگفت 50 تومن!!!
لایت ان کسی سراغ نداره واسه فروش یا حدود قیمتش رو؟

اقا الان کسی قیمت درایور داره ؟ گیر میاد اصلا؟
1 کی بود سامسونگ داشت میگفت 50 تومن!!!
لایت ان کسی سراغ نداره واسه فروش یا حدود قیمتش رو؟

لایت ان فکر کنم حدود 60-70 تومن باشه که با تعویض درایو رو کنسولت
یه چیزی دوروبره 80 تومن اب بخوره.

بچه ها من خیلی وقته به این قسمت نیومدم
میخوام یه 360 اسلیم بخرم باید درایورش رو عوض کنم تا کپی خور بشه ؟
چه درایوی خوبه ؟ نوش هم گیر میاد ؟
خلاصه قیمت تموم شدش (خودکنسول + کپی خور کردنش) چند درمیاد ؟ و دسته دوم تمیزش چند میارزه ؟
نکته ای لازم هست بدونم بفرمایین
خیلی ممنونم

GOOD LUCK

بچه ها من خیلی وقته به این قسمت نیومدم
میخوام یه 360 اسلیم بخرم باید درایورش رو عوض کنم تا کپی خور بشه ؟
چه درایوی خوبه ؟ نوش هم گیر میاد ؟
خلاصه قیمت تموم شدش (خودکنسول + کپی خور کردنش) چند درمیاد ؟ و دسته دوم تمیزش چند میارزه ؟
نکته ای لازم هست بدونم بفرمایین
خیلی ممنونم

GOOD LUCK

کپیخور شده هست 4 گیگش حدوده 320-340
250 گیگم 430-40 تومن
خود اسلیم 3 تا درایو داره که 2 تاش لایتنه.برا تعویض درایو هم از لایتن (برا کپیخور) استفاده میکنن.
اگه لایو میری فکر اسلیمو از سرت بیرون کن چون سریعن شناسایی و بن میشی!
ولی اینجور که بوش میاد lt+ بزودی برا اسلیم هم میاد.

دوستان اگه اسلیم هک شه قیمت ایا میشه کاهش قیمت نواع مدل های 360 امید داشت؟
در هر صورت مدلای فت دیگه تولید نمیشن و کم کم جاشونو اسلیم میگیره.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.یک مدت بود تو بحث خرید X360 نبودم الان چند تا سوال پیش اومده.(میدونم اکثر سوالا تکراریه)

X360 SLIM بالاخره جریان هکش چیه؟؟یعنی همین الان امکان هکش برای اجرای بازی های کپی و کینکت هست؟

اگر X360 SLIM 250 GB باندل کینکت بگیریم.هارد 250 گیگشو چقدر میخرن؟

از لحاظ مادربورد هم باید برای Jasper بودنش با این باندل های کینکت دار خیالم راحت باشه دیگه؟

درایور Lite on بهتره یا Hitachi؟چرا؟

الان به صرفه ترین مدل X360 برای Kinect همین باندل های اسلیم کینکت دار هستن دیگه؟(4 گیگ به صرفه تره یا 250 گیگ؟)

ارزون ترین جایی که این باندل رو میده کجاست؟

لطفا هر چه سریع تر جواب بدید.ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.یک مدت بود تو بحث خرید X360 نبودم الان چند تا سوال پیش اومده.(میدونم اکثر سوالا تکراریه)

X360 SLIM بالاخره جریان هکش چیه؟؟یعنی همین الان امکان هکش برای اجرای بازی های کپی و کینکت هست؟

اگر X360 SLIM 250 GB باندل کینکت بگیریم.هارد 250 گیگشو چقدر میخرن؟

از لحاظ مادربورد هم باید برای Jasper بودنش با این باندل های کینکت دار خیالم راحت باشه دیگه؟

درایور Lite on بهتره یا Hitachi؟چرا؟

الان به صرفه ترین مدل X360 برای Kinect همین باندل های اسلیم کینکت دار هستن دیگه؟(4 گیگ به صرفه تره یا 250 گیگ؟)

ارزون ترین جایی که این باندل رو میده کجاست؟

لطفا هر چه سریع تر جواب بدید.ممنون.
الان هک فریم ویرش نیومده ولی داره روش کار میشه اگه آشنا داری برو از دبی بگیر اونجا قیمتها خیلی خوبه یعنی حدود 100 تا 120 با ایران فرق داره من 250 گیگ از اونجا خریدم
لایت اون باشه و باید این دوتا ورژن زیر باشه
Drive Version : 9504 0225 فعلا دارن رو هک این دوتا کار میشه میشه امیدوار بود تا یکی دوماه آیند. البته میشه هک سخت افزاریش هم کرد(یعنی دراورشو عوض کرد) و بازی کرد ولی پیشنهاد نمیشه!
هاردو نمیدونم چند میخرند
مادر بوردم که کلا دیگه جاسپر نیست اصلا این اکس باکس جدید همه چیش فرق میکنه یعنی طراحی بردشم فرق میکنه سی پی یو و جی پی یو با هم یکی شدند برای گرفتن قدرت بیشتر برد همه ی اسلیم ها والاهو یا همچین چیزیه مهم نیست اسم بردش همش ی مدله مهم اینه که دیگه ترس از خراب شدنش نداری من و دوستام داریم روزی 10 ساعت کم کم بازی میکنیم با بازی اوریجینال ولی آخ نگفته تو این چن ماهه

به صرفه تر که 250 گیگ بخری چون عمر دراورت بیشتر میشه میثم باندال 4 گیگو با کنیکت میده 500 باندال 250 گیگو با کینکت میده 600 قیمتش نسبت به جاهای دیگه خوبه یعنی بهتره

• Like
Reactions: asheghangta
Drive Version رو باید از کجا بفهمیم؟(که 9504 یا 0225 باشه؟)

این پست یکی از کاربرانه بازی سنتره که پست کسایی که دارن X360 SLIM رو هک می کنن گذاشته.منظورش چیه از این پست؟:

اینم برای باندال کینکت دارها

<nb182> C4: whata bout 0225,still a hard brick

<c4eva> no

اینم فکر کنم منظورش 9504 باشه

<pX-w0rk> are there ppl still trying
<JayZ_> So c4 will the 95 drive be hacked with only software

کلا برای این مدل اسلیم و باندال کینکت فقط باید حواست به درایو دستگاه و سریال باشه دیگه؟

راستی تو کجای دستگاه سریال و سری ساخت و سال تولید و ریجن و...اینا رو زده:Dیک تاپیک برای این موارد بود.

باید سریال روی جعبه با سریال روی دستگاه هماهنگ باشه؟(اصلا کجاش سریال رو زده روی Slim؟)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: desprado

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or