کسی جواب سوالم رو نمیده!!!
این نیاز به سوال کردن نداشت.یه گشتی میزدید تو انجمن می تونستید راه تشخیصش رو پیدا کنید.
درایو کنسول شما بدون شک Lite-On هست
کسی جواب سوالم رو نمیده!!!
دستگاه را در میاری,دکمه درایو را می زنی بیاد بیرون,لازم نیست دستگاه را باز کنی که.در مورد کپی خور شدن,ببین خود C4eva هم نمی دونه کی میاد....سلام
من میخوام ایکس باکس بخرم- باندل اسلیم با کینکت-۴ گیگش رو قیمت دادن بهم ۵۰۰
حالا چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
اول اینکه خب به این امید میگیرم مه به زودی مثلا تا همین ماه آینده کپی خورش بیاد... حالا واقعا امیدش هست یا در حد یه حرفه؟ سوال بعدیم همونی هست که قبلا هم پرسیدم برای خرید اسلیم چجوری باید تشخیص بدم که درایوش لایتون هست یا هیتاچی!؟ که ممنون از ashash که جوابم رو با شکل دادن ولی حقیقتش من درست متوجه نشدم... یعنی بدون باز کردن دستگاه و دیدن شکل درایو قابل تشخیص نیست؟ پس فروشنده هم نمیدونه در حقیقت؟ مگه اینکه پک باز شه و دستگاه رو هم باز کنه؟
و حالا اگه درایو هیتاچی بود چی؟ کلا قضیه کپی خور شدن به این زودیا منتفی میشه؟!
و سوال آخر هم که قیمتی که بهم گفتن مناسبه؟
در آخر هم ممنون که وقت گذاشتین
پس با توجه به این توضیحات اسلیم با درایو هیتاچی خریدش معقولانه تر هستش و اینکه الان کنسول uc هم توی بازار گیر میاد؟
ممنون میشم یکی از دوستان جواب این سوال رو بدن...
و ایا امکانش هست با تعویض درایو یک کنسول معمولی با اسلیم,اسلیم رو کپی خور کرد؟ و اینکه اصلا کار با صرفه ای هستش این کار؟
دوستان من می خوام چند تا ایکس باکس 360 برای یه گیم نت بخرم سوالی که دارم اینه که چطوری میشه برای هر پروفایل یه پسورد منحصر به فرد گذاشت که بشه به هر مشتری یک یوزرنیم و پسورد پروفایل بدیم تا بتونه سیو قبلی خودشو بازی کنه و مشتری های دیگه به یوزرنیم و سیوش دسترسی نداشته باشن !؟
با تشکر
از اساتید کسی نمی تونه کمکی کنه !؟
من یه بار قیمت از یه جا تو کیش پرسیدم نسبت به تهرا ن کمتر بود حالا نمی دونم از هرجا دوست داری بخر :dسلام به همه
یه سوال:
ایکس باکسو از کیش بخرم به صرفه تره یا از همین جا(تهران)؟
کجا ارزونتره؟قیمتهای کیش مثل تهرانه یا بیشتره یا کمتر؟
ممنون
بهترین کار اینه که اونایی که مشتری دائم هستن و میخواهند بازی کنند پروفایلشون را خودشون روی یه فلش مموری داشته باشند