پس با توجه به این توضیحات اسلیم با درایو هیتاچی خریدش معقولانه تر هستش و اینکه الان کنسول uc هم توی بازار گیر میاد؟
ممنون میشم یکی از دوستان جواب این سوال رو بدن...
و ایا امکانش هست با تعویض درایو یک کنسول معمولی با اسلیم,اسلیم رو کپی خور کرد؟ و اینکه اصلا کار با صرفه ای هستش این کار؟
دوستان من می خوام چند تا ایکس باکس 360 برای یه گیم نت بخرم سوالی که دارم اینه که چطوری میشه برای هر پروفایل یه پسورد منحصر به فرد گذاشت که بشه به هر مشتری یک یوزرنیم و پسورد پروفایل بدیم تا بتونه سیو قبلی خودشو بازی کنه و مشتری های دیگه به یوزرنیم و سیوش دسترسی نداشته باشن !؟
با تشکر
از اساتید کسی نمی تونه کمکی کنه !؟
من یه بار قیمت از یه جا تو کیش پرسیدم نسبت به تهرا ن کمتر بود حالا نمی دونم از هرجا دوست داری بخر :dسلام به همه
یه سوال:
ایکس باکسو از کیش بخرم به صرفه تره یا از همین جا(تهران)؟
کجا ارزونتره؟قیمتهای کیش مثل تهرانه یا بیشتره یا کمتر؟
ممنون
بهترین کار اینه که اونایی که مشتری دائم هستن و میخواهند بازی کنند پروفایلشون را خودشون روی یه فلش مموری داشته باشند
1- 16 گیگ بیشتر نمی شه معادل 2 بازی. با یه روش هایی می شه چند تا از این 16 گیگ ها ساخت رو یه هارد.سلام دوست عزیز
می دونم این سوالا دیگه 200 هزار بار مطرح شده..اما اگه منو بتونی راهنمایی کنی ممنونت می شم زیاد!! اساسی!
من تا حالا xbox نداشتم و pc می زدم..حالا هم می خوام kinect+slim بخرم..چند سوال دارم اگه تلگرافی بگی خوبه
1- آیا می تونم 4 gig رو بگیرم و یه هارد لپتاپی رو تو باکس بزارم و مثلا دستگاه رو بکنم 360 گیگ ؟ باکس واسه هارد slim هست ؟کجا؟
2- وضعیت کرکش همین الان در چه حالتی قرار داره ؟ (می دونم که هنوز ریلیز نشده)..از کدم سایت باید دنبال کنم
3- ّبلاخره میشه تو ایران مولتی پلیر زد یا نه؟ خیلیا می گن نمی شه؟ خیلیا می گن میشه؟
4- انصافا توی تهران از کجا بهترین قیمت رو بگیرم؟ اگه می دونید بگید تورو خدا یه روز وقتمو به چرخ زدن نگذرونم
5- 250 گیگ رو پیشنهاد می کنید خودتون یا 4 گیگ؟؟چرا؟
6- بازی های اروجینال چنده تو ایران ؟
7- من lcd دارم که hdmi نداره! بهترین راه نمایش چیه ؟ تبدیل باید بگیرم؟
لطفا سوالا رو با توجه به اسلیم جواب بدید
سلام دوست عزیز
می دونم این سوالا دیگه 200 هزار بار مطرح شده..اما اگه منو بتونی راهنمایی کنی ممنونت می شم زیاد!! اساسی!
من تا حالا xbox نداشتم و pc می زدم..حالا هم می خوام kinect+slim بخرم..چند سوال دارم اگه تلگرافی بگی خوبه
1- آیا می تونم 4 gig رو بگیرم و یه هارد لپتاپی رو تو باکس بزارم و مثلا دستگاه رو بکنم 360 گیگ ؟ باکس واسه هارد slim هست ؟کجا؟
2- وضعیت کرکش همین الان در چه حالتی قرار داره ؟ (می دونم که هنوز ریلیز نشده)..از کدم سایت باید دنبال کنم
3- ّبلاخره میشه تو ایران مولتی پلیر زد یا نه؟ خیلیا می گن نمی شه؟ خیلیا می گن میشه؟
4- انصافا توی تهران از کجا بهترین قیمت رو بگیرم؟ اگه می دونید بگید تورو خدا یه روز وقتمو به چرخ زدن نگذرونم
5- 250 گیگ رو پیشنهاد می کنید خودتون یا 4 گیگ؟؟چرا؟
6- بازی های اروجینال چنده تو ایران ؟
7- من lcd دارم که hdmi نداره! بهترین راه نمایش چیه ؟ تبدیل باید بگیرم؟
لطفا سوالا رو با توجه به اسلیم جواب بدید
میلاد جان از پاسخ کاملت خیلی خیلی ممنونم (و همین طور بردیا )
دیگه مطمئن شدم که 250 گیگ بهتره
فقط یک مطلب دیگه رو می خواستم بدونم
ظاهرا هک اسلیم فعلا امیدش روی درایو های لایت آن هست همین طور که گفتید
اما خب در بازار ایران اوضاع چطوره ؟ اسلیم رو با درایو لایت آن می فروشن؟ اگه نه تکلیف چیه؟