راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان من کنسولم رو اینجا گذاشتم مشکل گرمایی که ایجاد نمیکنه پشتشم یبازه منظورم پشت میزه

اگر کنسول رو افقی بذارین کمتر داغ میشه و یک Intercooler هم براش بخرین دیگه مشکلی نداره!

حداقل همون افقی گذاشتن خیلی کمک می کنه!

اگر کنسول رو افقی بذارین کمتر داغ میشه و یک Intercooler هم براش بخرین دیگه مشکلی نداره!

حداقل همون افقی گذاشتن خیلی کمک می کنه!
یعنی کنسول رو خوابیده بزارم؟
من یه مدت افقی گذاشتم ولی خیلی بیشتر از عمودی داغ می شد:eek:

چرا افقی همه میگن عمودی بهتره چون من دستگاه رو افقی گذاشتم وقتی به پایینش دست زدم خیلی گرم شده بود در ضمن اینتر کولر هم دارم

محیطش بازه که

در ضمن اینتر کولر هم داره محیطش هم که بازه یعنی اشکال به وجود میاره اخه نمیخوام روش گرد و خاک بیفته

Last edited by a moderator:
با وجود اینتر کولر هم داغ میکنه

من تشکر میکنم از همه دوستانی که راهنمایی کردن در ضمن یک سوال هم داشتم چون من شهرستان هستم میخواستم کابل vga realکه میگن قیمتش25000 تومان هستش بخرم کسی ادرس و شماره تلفن و نام مغازه رو داره که من از اون سفارش بدم

ucبا 5 تا بازی البته ntsc وبا فن اینترکولر شد 605000تومان
بابا مايه داري ها ما در به در دنبال يه j ارزون قيمتيم بعد شما ...
حالا شما چند وقته خريدي از كنسول راضي هستي و اينكه يگانه ضمانت اجراي بازي ها رو ميكنه يا فقط پول رو تحويل ميگيره كنسول رو ميزاره بغل ادم! ضمنا درايوت هيتاچيه يا سامسونگ؟

نه منظورم اینکه با وجود اینتر کولر هم یعنی داغ میشه دستگاه مال من که داغ نمیکنه

نه بابا اینطوری ها هم که میگی نیست دایوش ال جی هستش تازه گرفتم وازش راضیم وتا حالا 6 تا بازی رو که گذاشتم وبازی کردم هیچ ایرادی نداشت صدا هم که اصلا نمیده فقط صدای کولر یکمی اذیت میکنه اونو دیگه نگفت که ضمانت میکنه حالا ما هم خریدیم تا بعد ببینیم چی میشه اگه یک سال برام کار بده بسته میذارم اونور یکی دیگه میخرم چون ارزشش رو داره وهمینطور منتظر سونی هم هستم اگه از ایکس باکس بهتره باشه و کپی خور باشه اونوقت ایکس باکس رو باز نشسته میکنم میشینم پشت سونی حالا بازی نکن کی بازی بکن چه حالی هم میده وقتی با استرس زساد بازی رو انجام میدی ویک فلاکس چای هم بغلت باشه وتا 2 شب بازی کنی وشبم از حیجان خوابت نبره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or