راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من ديروز بازي oblivion رو گرفتم(رايتي روي data right) اما مسئله اينه كه موقع load شدن خيلي طول مميكشه بعضي وقتام بالا نمياد تو بازي هم هرمنويي كه ميخوادنشون بده براي بار اول يه 10 ثانيه اي طول ميكشه اين طبيعيه؟
Oblivion بازی سنگینی هست و لود هاش زمان گیره ولی اگر خیلی اذیت میکنه شاید لنزتون با دیسک رایتی سازگار نیست.

سلام
من كاربر جديد هستم قبلا تو oxo عضو بودم ولي يه مدتيه كه بسته شده :(
چند تا سوال داشتم:
كدوم ريجن واسه x-360 تو ايران اكثر بازي ها رو اجرا مي كنه؟
((كنج)) تو پايتخت هم x-360 ميفروشه؟
آدرس و تلفن (( فروشگاه شادي )) رو ميشه بگيد؟
ببخشيد يه كم پرو بازي در اوردم از همون اول اين همه سوال كردم
((LeGoLaS ))

سلام
من كاربر جديد هستم قبلا تو oxo عضو بودم ولي يه مدتيه كه بسته شده :(
چند تا سوال داشتم:
كدوم ريجن واسه x-360 تو ايران اكثر بازي ها رو اجرا مي كنه؟
((كنج)) تو پايتخت هم x-360 ميفروشه؟
آدرس و تلفن (( فروشگاه شادي )) رو ميشه بگيد؟
ببخشيد يه كم پرو بازي در اوردم از همون اول اين همه سوال كردم
((LeGoLaS ))
UC اکثر بازی هارو اجرا میکنه
کنج هم دیروز یه 360 j داشت
در ضمن ادرس و شماره شادی تو همین تاپیک هست اگه پیدا نکردی بگو بهت بدم
خواهش میکنم;)

Decoder برای کار کردن و همینطور وصل کردن Speakerهای 5.1 مخصوص کامپیوتر
خود شما داری می گی speaker مخصوص کامپیوتر طاهر جان! صحبت های من به کل خارج کامپیوتر و اسپیکر های اون بود. من منظورم بلند گو های سیستم های صوتی و تصویری بود که به صورت سیم های دو شاخه مثبت و منفی و به صورت مستقیم به پشت آمپلی فایر یا player وصل می شوند و به صورت فیش نمی باشند.

این بحثی هم که من کردم به خاطر این بود که فکر کنم NeMeSiS جان که این سوال رو پرسیده بود خودش سیستم صوتی تصویری dolby digital در خونشون داشتن.

در ضمن این بحث ربطی به تاپیک 360 پیدا نمی کنه اگه دوستان مایل به ادامه بحث هستند می تونیم در تاپیک جداگانه ای این کارو ادامه بدیم!

510 كه گرونه اونم j زير 500 هم پيدا ميشه حتي با درايو سامسونگ

الان j رو شما 450,000 هم شاید پیدا کنی ولی j قدیم که با ترانس وصل میشه این j/Asia رو دوستم از همین پیکسل گرفت . درایو سامسونگ و فریمور 5.2 و برق مستقیم هست یعنی آداپتورت 220 تا 240 ساپورت میکنه و نیازی به ترانس نیست.
من چند جا دیگه هم پرسیدم همین قیمت بود هفته پیش بود که لیست قیمت فروشگاه ها هم اینجا گزاشته بودم.

Oblivion بازی سنگینی هست و لود هاش زمان گیره ولی اگر خیلی اذیت میکنه شاید لنزتون با دیسک رایتی سازگار نیست.
آخه من دو تا بازي رايتي ديگه دارم (fifa07.RV6) و اونا راحت اجرا ميشه يعني ابليويون اينقدر از اونا سنگين تره؟:confused:

شادي چي؟قيمت شادي رو هم داري؟
من خيلي وقت پيش ازش پرسيدم گفت j جديد 480
در ضمن من شنيدم كه j قديم گرونتر از j جديده چون ريموت كنترل داره وهمينجوريش 50 تومن قيمت ميره بالا
يه پاساز كوچيك هست تو توپخونه(اسمشو نميگم) همون j asia رو با هر درايوي كه بخواي ميده 450 !!
ولي اصلا نميارزه بخاطر اداپتور 220 ولت 30-40 گرونتر خريد با يه مبدل برق خوب هم كار ادم راه ميفته تازه چند تا بازي رو هم كه كلا ريجن فري هستن رو روي j\asia اجرا نميشه نمونش cod2
تو اين لينك نگاه كنيد:http://www.xbox-sky.com/xbox360_regional_compatibility_guide/

آخرین ویرایش:
تو کامپیوتر میشه مثلا وقتی بازی می کنی مانیتور رو خاموش کنی بری غذا بخوری و برگری - حال میخواهم بدانم که ایکس باکس هم میشه زیاد روشن نگه داری و تلوزیون را خاموش کنی بری بعد بیای؟ (چقدر میشه پشت سرهم دستگاه روشن باشه و هیچ مشکلی پیش نیاد)

شرمنده من هنوز 360 نخريدم:cheesygri
ولي خوب فكر كنم هر چقدر كمتر ازش استفاده كني بهتره و زودتر خنك ميشه
دوستان ميگن اگه nyko intercooler رو بخري خيالت بابت گرم شدن دستگاه راحت ميشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or