James Bond 007
کاربر سایت
قیمتهای جالبی بهتون دادن ! هیچ توجیه منطقی برای قیمت 620 نمیتونه وجود داشته باشه !من رفتم از یه مغازه (اصفهان)پرسیدم گفت مدل کور 350 تومن که هیچ . ولی مدل پرمیوم از 420 تومن هست تا 620 تومن - میگفت مدل jداره و مدل UC و همچنین درایور هیتاچی و سامسونگ - حال می خواستم بدونم آیاد این دو مدل می تونه باعث این همه تفاوت قیمت بشه؟
یه چیز دیگه : از کجا میشه بفهمی که اولا دستگاه کارکرده هست یا نه(چون اگه قراره هک شده باشه و کپی خور بشه حتما از حالت آک خارج شده) - دوما از کجا بفهمیم که یک وقت به جای آپدیت بودن فریمور مود چیپ توش بکار نرفته باشه؟
میشه بگی کدوم مغازه؟:confused:من رفتم از یه مغازه (اصفهان)پرسیدم گفت مدل کور 350 تومن که هیچ . ولی مدل پرمیوم از 420 تومن هست تا 620 تومن - میگفت مدل jداره و مدل UC و همچنین درایور هیتاچی و سامسونگ - حال می خواستم بدونم آیاد این دو مدل می تونه باعث این همه تفاوت قیمت بشه؟
یه چیز دیگه : از کجا میشه بفهمی که اولا دستگاه کارکرده هست یا نه(چون اگه قراره هک شده باشه و کپی خور بشه حتما از حالت آک خارج شده) - دوما از کجا بفهمیم که یک وقت به جای آپدیت بودن فریمور مود چیپ توش بکار نرفته باشه؟
یه سوال ولی شرمنده می دونم جاش اینجا نیست
تو بازی gears of war برای من سه نوع گیر وجود داره یکی وقتی چک پوینتا رو بر میگردی یا بعضی جاها تو بازی یه دفعه یه گیر نیم ثانیه ای می کنه اون پایین می نویسه loading یکی هر چند وقت همین طوری یه گیر نیم ثانیه ای میکنه یکیم تو دموهاش یکم افت فریم داره مخصوصا تو act 3 می خواستم ببینم مال همه این جوریه یا لنز من خرابه؟
اینایی که شما می گی برای اینه که بخوایم از اسپیکر های pc صدای دیجیتال 5.1 دریافت کنیم.
اینی که من نوشتم آمپلی فایر بود که به pc هیچ ارتباطی نداره و اگه متوجه باشید تمامی آمپلی فایر های دیجیتال کار دکودر رو هم می کنن. الان دیگه تمامی سیستم های خانگی که شامل amplifire+dvdplayer و بلندگو های 5.1 هستند دارای دکودر هستند و هیچ احتیاجی به این دکودری که شما گذاشتی نیست.
اين loading ها عادي هستن در مورد اون افت فريم هم احتما لن از dvd هست تو بازي هاي ديگه كه مشكل نداري
خیر راه دیگری نیست. اونایی که من گفتم برای این بود که بخواید بدون pc بازی کنید. البته می شه به جای استفاده از decoder از sound card های حرفه ای creative یعنی مدل های audigy استفاده کرد که کیفیت فوق العاده بالایی دارند و احتیاج به هیچ گونه decoder ی هم نیست.ولی اگر بخواهید کنسول خودتون حالا چه PS2,PS3 و چه 360 رو به اسپیکرهای کامپیوترتون متصل کنید اگر راهی بجز این دکودر هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
خیر راه دیگری نیست. اونایی که من گفتم برای این بود که بخواید بدون pc بازی کنید. البته می شه به جای استفاده از decoder از sound card های حرفه ای creative یعنی مدل های audigy استفاده کرد که کیفیت فوق العاده بالایی دارند و احتیاج به هیچ گونه decoder ی هم نیست.
در مورد اینم که گفتم الان دیگه همه سیستم های خانگی خودشون ورودی و خروجی دیجیتال دارند منظورم سیستم هیا حرفه ای بود! من خودم الان یدونه آمپلی فایر yamaha دارم که همه وسابلمو به اون وصل می کنم.

می شه یکی لطف کنه بگه از کجا میتونم 360 j/samsung گیر بیارم.اگه میشه قیمت حدودی اش هم بگید:blushing:[/QUOTE
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
تو تو پخونه همه j دارن هم هيتاچي هم سامسونگ قيمت هم درو و ور 450-480 هست فكر كنم شادي اونجا از همه بهتر باشهمی شه یکی لطف کنه بگه از کجا میتونم 360 j/samsung گیر بیارم.اگه میشه قیمت حدودی اش هم بگید:blushing:[/QUOTE
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اشکان جان، یه مطلبی رو در مورد Decoder می خواستم بگم و اون هم اینه که Decoder برای کار کردن و همینطور وصل کردن Speakerهای 5.1 مخصوص کامپیوتر ، نیازی به وجود کامپیوتر نداره و کاملاً جدا کار میکنه. حداقل اینی که من دارم، اینطوریه.خیر راه دیگری نیست. اونایی که من گفتم برای این بود که بخواید بدون pc بازی کنید. البته می شه به جای استفاده از decoder از sound card های حرفه ای creative یعنی مدل های audigy استفاده کرد که کیفیت فوق العاده بالایی دارند و احتیاج به هیچ گونه decoder ی هم نیست.
در مورد اینم که گفتم الان دیگه همه سیستم های خانگی خودشون ورودی و خروجی دیجیتال دارند منظورم سیستم هیا حرفه ای بود! من خودم الان یدونه آمپلی فایر yamaha دارم که همه وسابلمو به اون وصل می کنم.