راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

رو مغازه ای الان تو ایران داره ؟؟ قیمتش جند هس ؟؟

بله حدود 20-30 تومن!

راسی الان بهترین باتری قابل Charge موجود در بازار واسه کنترلر X360 چیه ؟؟ قیمتش چنده ؟

من از Energizer استفاده می کنم 2500 میلی آمپر ! قیمتش 2-3 تومن یادمه!(جفت)

من رفتم از یه مغازه (اصفهان)پرسیدم گفت مدل کور 350 تومن که هیچ . ولی مدل پرمیوم از 420 تومن هست تا 620 تومن - میگفت مدل jداره و مدل UC و همچنین درایور هیتاچی و سامسونگ - حال می خواستم بدونم آیاد این دو مدل می تونه باعث این همه تفاوت قیمت بشه؟
یه چیز دیگه : از کجا میشه بفهمی که اولا دستگاه کارکرده هست یا نه(چون اگه قراره هک شده باشه و کپی خور بشه حتما از حالت آک خارج شده) - دوما از کجا بفهمیم که یک وقت به جای آپدیت بودن فریمور مود چیپ توش بکار نرفته باشه؟

آخرین ویرایش:
من رفتم از یه مغازه (اصفهان)پرسیدم گفت مدل کور 350 تومن که هیچ . ولی مدل پرمیوم از 420 تومن هست تا 620 تومن - میگفت مدل jداره و مدل UC و همچنین درایور هیتاچی و سامسونگ - حال می خواستم بدونم آیاد این دو مدل می تونه باعث این همه تفاوت قیمت بشه؟
یه چیز دیگه : از کجا میشه بفهمی که اولا دستگاه کارکرده هست یا نه(چون اگه قراره هک شده باشه و کپی خور بشه حتما از حالت آک خارج شده) - دوما از کجا بفهمیم که یک وقت به جای آپدیت بودن فریمور مود چیپ توش بکار نرفته باشه؟
قیمتهای جالبی بهتون دادن ! هیچ توجیه منطقی برای قیمت 620 نمیتونه وجود داشته باشه !
در مورد اینکه از کجا بفهمید کار کرده هست یا نه، اگر درایو کنسول قبلاً کار کرده باشه یا حتی لنزش عوض شده و یا دستکاری شده باشه، تقریباً هیچ راهی نیست که موقع خرید بشه متوجه شد.در مورد خود کنسول هم از تمیزی و همینطور سالم بودن فیزیکی بدنه و همچنین کنده نشدن اون برچسبی که روی درب درایو هست (همونی که نوشته موقعی که توی درایو دیسک هست، کنسول رو جابجا نکنید) میشه تا حدی از نو بودن اون مطمئن شد ولی بازهم نمیشه 100% گفت.
در مورد مدچیپ هم من به شما اطمینان 100% میدم که هیچ مغازه داری نمیاد 360 رو با مدچیپ کپی خور کنه در حالیکه براحتی میشه با نرم افزار این کار رو کرد !

میشه بگی کدوم مغازه؟:confused:

یه سوال ولی شرمنده می دونم جاش اینجا نیست
تو بازی gears of war برای من سه نوع گیر وجود داره یکی وقتی چک پوینتا رو بر میگردی یا بعضی جاها تو بازی یه دفعه یه گیر نیم ثانیه ای می کنه اون پایین می نویسه loading یکی هر چند وقت همین طوری یه گیر نیم ثانیه ای میکنه یکیم تو دموهاش یکم افت فریم داره مخصوصا تو act 3 می خواستم ببینم مال همه این جوریه یا لنز من خرابه؟

یه سوال ولی شرمنده می دونم جاش اینجا نیست
تو بازی gears of war برای من سه نوع گیر وجود داره یکی وقتی چک پوینتا رو بر میگردی یا بعضی جاها تو بازی یه دفعه یه گیر نیم ثانیه ای می کنه اون پایین می نویسه loading یکی هر چند وقت همین طوری یه گیر نیم ثانیه ای میکنه یکیم تو دموهاش یکم افت فریم داره مخصوصا تو act 3 می خواستم ببینم مال همه این جوریه یا لنز من خرابه؟

اين loading ها عادي هستن در مورد اون افت فريم هم احتما لن از dvd هست تو بازي هاي ديگه كه مشكل نداري

اینایی که شما می گی برای اینه که بخوایم از اسپیکر های pc صدای دیجیتال 5.1 دریافت کنیم.
اینی که من نوشتم آمپلی فایر بود که به pc هیچ ارتباطی نداره و اگه متوجه باشید تمامی آمپلی فایر های دیجیتال کار دکودر رو هم می کنن. الان دیگه تمامی سیستم های خانگی که شامل amplifire+dvdplayer و بلندگو های 5.1 هستند دارای دکودر هستند و هیچ احتیاجی به این دکودری که شما گذاشتی نیست.

خیلی از سیستمهای سینمای خانگی ورودی دیجیتال ندارن مثل اکثر مدلهای پاناسونیک ، سونی هم سیستمهای سری dav این امکان رو داره و بقیه ندارن و شما برای اونها احتیاج به دکودر دارید. ضمنا من از آمپلی فایر دیجیتال چیزی نمی دونم شاید حق با شما باشه. ولی اگر بخواهید کنسول خودتون حالا چه PS2,PS3 و چه 360 رو به اسپیکرهای کامپیوترتون متصل کنید اگر راهی بجز این دکودر هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

اين loading ها عادي هستن در مورد اون افت فريم هم احتما لن از dvd هست تو بازي هاي ديگه كه مشكل نداري

سه تا بازی دیگ هم آزمایش کردم اومد ولی زیاد بازی نکردم که بفهمم چطوره البته pgr 3 رو قشنگ میاره ولی حیف که اصلا از این سبک ماشین خوشم نمیاد اشتباه کردم خریدمش

ولی اگر بخواهید کنسول خودتون حالا چه PS2,PS3 و چه 360 رو به اسپیکرهای کامپیوترتون متصل کنید اگر راهی بجز این دکودر هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
خیر راه دیگری نیست. اونایی که من گفتم برای این بود که بخواید بدون pc بازی کنید. البته می شه به جای استفاده از decoder از sound card های حرفه ای creative یعنی مدل های audigy استفاده کرد که کیفیت فوق العاده بالایی دارند و احتیاج به هیچ گونه decoder ی هم نیست.

در مورد اینم که گفتم الان دیگه همه سیستم های خانگی خودشون ورودی و خروجی دیجیتال دارند منظورم سیستم هیا حرفه ای بود! من خودم الان یدونه آمپلی فایر yamaha دارم که همه وسابلمو به اون وصل می کنم.

خیر راه دیگری نیست. اونایی که من گفتم برای این بود که بخواید بدون pc بازی کنید. البته می شه به جای استفاده از decoder از sound card های حرفه ای creative یعنی مدل های audigy استفاده کرد که کیفیت فوق العاده بالایی دارند و احتیاج به هیچ گونه decoder ی هم نیست.

در مورد اینم که گفتم الان دیگه همه سیستم های خانگی خودشون ورودی و خروجی دیجیتال دارند منظورم سیستم هیا حرفه ای بود! من خودم الان یدونه آمپلی فایر yamaha دارم که همه وسابلمو به اون وصل می کنم.

خیلی ممنون من یه creative giga works 550Wدارم و خیلی از صداش راضیم.
خواستم بدونم برای یه آمپلی فایر خوب و با کیفیت که بشه کنسول رو بش وصل کرد (و همچنین سیستم تصویری) و کیفیتش هم حداقل در حد همون giga works باشه چی هست و حدود قیمتش چنده ؟ چون در صدد خرید یه سیستم خانگی هستم sony dav-fx900w حالا اگه یه سیستم خوب سرغ دارید شاید با همین هزینه به صدای بهتر برسیم ;)
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید .:love:

می شه یکی لطف کنه بگه از کجا میتونم 360 j/samsung گیر بیارم.اگه میشه قیمت حدودی اش هم بگید:blushing:[/QUOTE

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:( :(( :( :((
تو تو پخونه همه j دارن هم هيتاچي هم سامسونگ قيمت هم درو و ور 450-480 هست فكر كنم شادي اونجا از همه بهتر باشه;)

اشکان جان، یه مطلبی رو در مورد Decoder می خواستم بگم و اون هم اینه که Decoder برای کار کردن و همینطور وصل کردن Speakerهای 5.1 مخصوص کامپیوتر ، نیازی به وجود کامپیوتر نداره و کاملاً جدا کار میکنه. حداقل اینی که من دارم، اینطوریه.

من ديروز بازي oblivion رو گرفتم(رايتي روي data right) اما مسئله اينه كه موقع load شدن خيلي طول مميكشه بعضي وقتام بالا نمياد تو بازي هم هرمنويي كه ميخوادنشون بده براي بار اول يه 10 ثانيه اي طول ميكشه اين طبيعيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or