راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه چیزی رو بگم که خیلی مهمه:
اونایی که تلویزیون hd دارن ntsc/j که only for japan هستش رو نخرن چون مجبور میشن مثل من برن کابل component بخرن چون سر کابل only for japan فرق داره و شبیه کابل مانیتوره.
تازه من هی یادم میره بگم کی گفته که بازی های j ژاپنی نیستن!!:evil:
من دو تا بازی دارم زبونشون ژاپنی هستش.
میدونید چرا بازی های شما ژاپنی نیست؟؟
چون این بازی هایی که تو بازار موجوده ورژن asia هستن که چون زبونشون در قسمت شرق آسیا بغیر از ژاپن ژاپنی نیست انگلیسی هستن.
بازی های آسیا به این دلیل تو ایران هست که چون هم روی دستگاههای j میاد هم روی asia.
در ضمن از یگانه ی کلاه ... چیزی نخرین
تو ایران تلویزیونی نیست که این کابلها بهش بخوره ؟
منم از همین کابلها دارم ! :confused:

سلام به همه بچه هاي با حلا بازي سنتر

اقا من هميشه اين بحث هايي كه براي Xbox 360 هست رو دنبال كردم حالاهم اگه خدا به خواهد من يكي مي خوام بخرم

امزور رفتم پايتخت فروشگاه كنج گفت كه مدل core رو 300 هم ميده به من در حالي كه صوتي تصوير پايتخت يا فروشگاه مديا 370 مي دادن مي خواستم بدونم كه چرا اين جوري شده ؟

فروشنده مي گفت چون زياد كور نمي خرن اين قدر ارزونه

ميشه بگيد كه كدام رو بخرم يك راهنماي هم براي وسايل جانبي اين دو مدل Xbox 360 بكنيد

پريميوم چي داره كه كور نداره ! اين كابلي كه ميشه xbox 360 رو به مانيتور وصل كرد تو كور هم هست ؟

راستي امروز playstation 3 هم اورده بودن قيمتش يك ميليون و دويست هزار تومان بود بازي گپي هم اجرا نمي كرد بازيهاي ارجينالش هم 70 هزار تومان بود (‌صوتي تصوير پايتخت و كنج داشتن )
ببین mmmm جان من الان یه برآورد قیمت برات می کنم بعد خودت می تونی نتیجه گیری کنی که آیا خرید core برات می صرفه یا نمی صرفه.

1- این کنسول core به احتمال 99% مدل PAL هست و بازی های pal هم زیاد تو بازار گیر نمیان و باید بگردی.
2- شما کنسول رو می خری 300 تومان و باید حتما یه مموری کارت به قیمت 50-60 تومان هم براش بخری که می شه 350 تومان.
3- شما اگه بخوای بعدا یه هارد بخری که (حتما بهش احتیاج پیدا می کنی! چون 64 مگابایت حافظه مموری باری کارای 360 خیلی کمه) باید حداقل 100 تومان پولشو بدی!
4- 360 core اصلا کابل component hd در داخلش نداره و شما اگه hdtv داشته باشی باید حتما این کابلو جدا بخری که قیمت اونم حدود 50 تومانه.
5- مدل premium دسته شم بیسیم هست که کارو خیلی راحت تره می کنه.

در ضمن تو هیچ کدام از مدل های 360 کابل VGA موجود نیست و باید جدا تهیه کنی!

چیکار باید بکنم که صدای 5.1 از 360 بگیرم اگه میشه ترتیب چیدن باند ها رو هم بگید
اگه آمپلی فایر داری به وسیله یک کابل نوری (optical) می تونی به راحتی 360 رو بهش وصل کنه و از صدای 5.1 بهره ببری! روی همون کابل 360 اون قسمتش که به پشت کنسول وصل می شه optical out داره که می تونی کابل رو بهش وصل کنی.

ببخشید این Nextgen که تبلیغش تو سایته بازی خریدن ازش مشکلی نداره؟

برای سفارش 360 (برای شهرستان) کدوم فروشگاه رو پیشنهاد می کنید و در ضمن با چی می فرستن؟

اتفاقا تنها جایی که ندیدم کسی با دیسکهاش مشکل داشته باشه همین Nextgen هست:)
همین Nextgen رو پیشنهاد میکنم چون که پول پست پیشتاز رو هم دریافت نمیکنه و رایگان هست;)

نوشته شده توسط amir_amd مشاهده گفتگو
شما احتیاج به یه دکودر صدا دارید creative , yamaha ,....
میشه بیشتر توضیح بدین ؟

اگه آمپلی فایر داری به وسیله یک کابل نوری (optical) می تونی به راحتی 360 رو بهش وصل کنه و از صدای 5.1 بهره ببری! روی همون کابل 360 اون قسمتش که به پشت کنسول وصل می شه optical out داره که می تونی کابل رو بهش وصل کنی.

خروجی صدای optical یک خروجی صدای دیجیتال هست شما به یک دکودر صدا احتیاج داری تا اون رو روی اسپیکر ها و یا ضبط صوتهای 5.1 پخش کنه اسپیکر دیجیتال هم داریم ولی خیلی کم موجوده و ضمنا به دردی هم نمیخوره (به قیمتش نمیارزه و برای منابع آنالوگ کارایی نداره)
یکی از تولید کنندگان دکودر شذکت معظم کریتیو هست که دکودر های با کیفیت و با قیمت مناسب تولید میکنه مثلا http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=136&product=9468

بچه ها من فکر نمیکنم یگانه کابل گلابی داده با شه تو این سایت همه چیز معلومه کابل 65000 تومانی همونیه که یگانه میفروشهhttp://www.iranbin.com/EnVideoGamesS... string=pmrank
گلابی؟:cheesygri قلابی...(شوخی)

لینکت مشکل داره!
در ضمن یگانه با پک اصلی کابل vga کابل قلابی(گلابی) میده مردم!!

خروجی صدای optical یک خروجی صدای دیجیتال هست شما به یک دکودر صدا احتیاج داری تا اون رو روی اسپیکر ها و یا ضبط صوتهای 5.1 پخش کنه اسپیکر دیجیتال هم داریم ولی خیلی کم موجوده و ضمنا به دردی هم نمیخوره (به قیمتش نمیارزه و برای منابع آنالوگ کارایی نداره)
یکی از تولید کنندگان دکودر شذکت معظم کریتیو هست که دکودر های با کیفیت و با قیمت مناسب تولید میکنه مثلا http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=136&product=9468
اینایی که شما می گی برای اینه که بخوایم از اسپیکر های pc صدای دیجیتال 5.1 دریافت کنیم.
اینی که من نوشتم آمپلی فایر بود که به pc هیچ ارتباطی نداره و اگه متوجه باشید تمامی آمپلی فایر های دیجیتال کار دکودر رو هم می کنن. الان دیگه تمامی سیستم های خانگی که شامل amplifire+dvdplayer و بلندگو های 5.1 هستند دارای دکودر هستند و هیچ احتیاجی به این دکودری که شما گذاشتی نیست.

سلام
بچه ها کسی قیمته دسته های بی سیمه 360 رو داره ؟
کسی فروشگاهی رو سراغ داره که فیس پلیت های 360 رو در اشکاله مختلف داشته باشه ؟
اگه قیمتشم دارین بگین
Good Luck

faceplates

من همین الان جمهوری بودم یگانه کلی faceplates داشت ولی اصلا توصیه نمیشه هییهو دیدی جای قاب بهت در سطل ماست انداخت!!:cheesygri

در ضمن کابلهای VGA اش هم پشت ویترین بود همش real بود من نمیدونم عجب جونوریه این ادم یجوری وکیوم کرده بود خود مایکروسافت هم نمیفهمید!!!:biggrin1:

اره قيمت بالا زياد هست
sony هست 15 دقيقه شارژ ميشه .فك كنم بالاي 60 تومنه
اگه واقعا 4 ساعت كامل شارژ ميكنه بگو ما هم بخريم
راستي چه ماركي از باتري رو تو 4 ساعت شارژ ميكنه؟ 1500؟2000؟2500؟

باتری 2500mah مارک cfl که مارک خوبی هست تا 200 بارهم میتونی شارژ کنی قیمت یک عدد اون هم 1500 تومن هست شارژر هم همون مارک cfl هست 3500 خوبش باز کمتر هم هست

اون پاناسونیکه هم که من گفتم با باتریش تقریبا 20000 تومن هست بازم از شارژ کیت ارزون تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or