راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

جناب D.D.S یه نگاهی به کابلتون اون جایی که به کنسول وصل می شه بندازین بینین شبیه اون چیزی کهخ تو خود پک کنسولتون بود هست یا نه؟! و یا به عبارتی بهتر روش عبارت Microsoft حک شده و برچسب مایکروسافت و سریاا نامبر و از این جور چیزا هست؟! اگه بود مطمئن باشین که اصله ولی اگه نبود اون وقت دیگه....:evil: .......:evil: ...!!!!

سلام آقا من یه سوال داشتم من میخوام x360 بخرم امروز زنگ زدم شادی میگه که NTSC/j درایو سامسونگ برق 220 ولت 480 تومن بعد به یارو میگم آقا J ژاپن هست یا آسیا میگه من J دارم نمیدونم شما منظورت چیه و همه مشتری های من از این میگیرن و تمام بازی ها رو هم اجرا میکنه نمیدونم چی کار کنم به نظر شما بگیرم یا نه ؟

سلام
360نسخه ی Core چنده؟
ببخشید من اعصاب ندارم اعصاب خوردی های Pspرو که نداره؟(مثل Firmware , ایا بازی بخوره ایا نخوره).اخه من Ps2 داشتم میدونید که به راحتی بازی رو می خری میزاری داخل دستگاه بازی میکنی.
وایا داشتن هارد ضروریه؟
در ضمن میشه تو ایران به Xboxlive وصل شد؟

مشکل با tv

بچه ها با یه مشکل جدید روبه رو شدم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
وقتی کنسولمو روشن میکنم و شروع به بازی میکنم تا حدود 2 ساعت هیچ مشکلی ندارم ولی بعدش در زمانهای خاصی برای یک لحظه صفحه آبی میشه و یک error میده بعد دوباره سریع میره تو بازی یه بار تصویرو نگه داشتم ارور رو خوندم نوشته بود please check your HDMI cable connection ولی من که اصلا کابلی به اون پورت وصل نکردم

بچه ها با یه مشکل جدید روبه رو شدم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
وقتی کنسولمو روشن میکنم و شروع به بازی میکنم تا حدود 2 ساعت هیچ مشکلی ندارم ولی بعدش در زمانهای خاصی برای یک لحظه صفحه آبی میشه و یک error میده بعد دوباره سریع میره تو بازی یه بار تصویرو نگه داشتم ارور رو خوندم نوشته بود please check your HDMI cable connection ولی من که اصلا کابلی به اون پورت وصل نکردم

فكر كنم توي تنظيمات tv بگردي بهتر باشه

سلام آقا من یه سوال داشتم من میخوام x360 بخرم امروز زنگ زدم شادی میگه که NTSC/j درایو سامسونگ برق 220 ولت 480 تومن بعد به یارو میگم آقا J ژاپن هست یا آسیا میگه من J دارم نمیدونم شما منظورت چیه و همه مشتری های من از این میگیرن و تمام بازی ها رو هم اجرا میکنه نمیدونم چی کار کنم به نظر شما بگیرم یا نه ؟

پشت پک j اگه نوشته باشه only for japon یعنی ماله ژاپن هست اگه ننوشته بود یعنی ماله اسیا هست;)

در ضمن میشه تو ایران به Xboxlive وصل شد؟

بلی

یگانه برای کابل اصل از من بدبخت اول 60000 تومن گرفت بعد برام real فرستاد 25000 پول تیپاکس دادم براش فرستادم دوباره به من گفت اصل 15000 تومن گرونتره براش ریختم دوباره بعد یه هفته برام فرستاده جعبش اصله ولی توش تقلبیه الان 75000 تومن خرج کردم یک ماهه که x360 گرفتم هنوز نتونستم بازی کنم آخه من دردمو به کی بگم مگه ما شهرستانیا چه گناهی کردیم آهای تهرونیا فقط بدونین ما شهرستانیا حالو نیستیم خیلیم از شما بهتر فرق اصل و تقلبی رو می دونیم خیلی نامردین{مستقیما خطاب به فروشگاه یگانه}یکی بگه من چه خاکی تو سرم بریزم

برو بهش پس بده;)
از شادی بگیر اون قابل اطمینان تره:)
بهش زنگ بزن و بگو که فهمیدم تقلبیه;)
من بدبخت از شهرستان چی کار می تونم بکنم فقط اگه عوض نکنه تا عمر دارم تو این سایت تبلیغات منفی یگانه رو میکنم اصلا تو امضام تلیغات منفی میزارم به خدا آرزوم شده این ایکس باکسی که الان جلومه رو بازی کنم چقدر من بدبختم:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or