راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

گفتم من دو دستگاه رو چک کردم درست بود , حالا دیگه میزان موثق بودنش رو نمیدونم!:cheesygri

محمد جان خیلی ممنون :love: :love: راسی یه سوال ازت داشتم .
شما چه چیزایی رو از فروشنده کنسول پرسیدی و بعد تو سایت 360drives وارد کردی ؟؟
فقط LOT رو وارد کردی یا چیزای دیگه رو هم مثلا MFR Date یا Team وارد کردی ؟؟
خیلی ممنون میشم ازت اگه یه توضیح کامل دراینباره واسم بدی ;) ;)
چون منم میخوام کنسولمو اکبند و حتما با درایو سامسونگ بخرم .

آخرین ویرایش:
آقا شرمنده ولی اگر دستگاهم که همین امروز گرفتم به خاطر جواب ندان شما بسوزه هیچکدوم تون رو حلال نمی کنم بابا می خواستم ببینم این تبدیل برق های panther lordکه روشون یه فیوز و فن هم داره کارشون چه طوریه به درد می خوره راستی 400wهم هستش که این منو یه کم به شک انداخته ولی من دستگاه رو که زدم راحت کار می کنه باهاش دو ساعت هم بازی کردم ولی یکی از بچه ها می گه دستگاه رو خراب می کنه و تبدیل حتما باید 500w باشه راستی دستگام هم jهستش وonly japonتو رو خدا جواب بدید چه کار کنم:(( این هم عکسش هستش
productshow.asp
1-با اين همه تهديد كسي جرات نميكنه حرف بزنه:cheesygri
2- من اين مارك رو نميشناسم ولي اگه واقعا 400 وات باشه مشكلي نداري
3-راستي دستگاه من هم j/asia هستش ولي باهاش يه آدابتور بود كه ظاهرا آدابتور پاله مال شما اين رو نداره؟ اگه داشته باشي ديگه نيازي به تبديل هم نداري.

آقا شرمنده ولی اگر دستگاهم که همین امروز گرفتم به خاطر جواب ندان شما بسوزه هیچکدوم تون رو حلال نمی کنم بابا می خواستم ببینم این تبدیل برق های panther lordکه روشون یه فیوز و فن هم داره کارشون چه طوریه به درد می خوره راستی 400wهم هستش که این منو یه کم به شک انداخته ولی من دستگاه رو که زدم راحت کار می کنه باهاش دو ساعت هم بازی کردم ولی یکی از بچه ها می گه دستگاه رو خراب می کنه و تبدیل حتما باید 500w باشه راستی دستگام هم jهستش وonly japonتو رو خدا جواب بدید چه کار کنم این هم عکسش هستشhttp://www.pantherlord.com/en/productshow.asp?id=329
اینقدر سوالم رو تکرار می کنم تا یکی جواب درست بده آخه ناسلامتی 500 چوخ پول بالاش دادم همین روز اول خراب شه زور داره بابا مسلمون ها به دادم برسین

سلام

یه سوال: مانیتور هایی که وی جی ای رو ساپرت میکنن دیگه نیازی به کابل وی جی ای برای وصل کردن 360 ندارن مگه نه؟؟؟:confused:

آخرین ویرایش:
یه سوال: مانیتور هایی که وی جی ای رو ساپرت میکنن دیگه نیازی به کابل وی جی ای برای وصل کردن 360 ندارن مگه نه؟؟؟:confused:

تو اون یکی تاپیک هم بهت گفتم!!
ساپورت میکنه یعنی اینکه میتونه از قابلیتش استفاده بکنه! باید بخریش که بتونه استفاده کنه ه;)

در ضمن اون چه لینکی هست دادی؟!

تو اون یکی تاپیک هم بهت گفتم!!
ساپورت میکنه یعنی اینکه میتونه از قابلیتش استفاده بکنه! باید بخریش که بتونه استفاده کنه ه;)

در ضمن اون چه لینکی هست دادی؟!

ممنون که گفتی الان زنگ زدم یگانه گفت اصلشو دارم 65000 هزار تومن .گفتم فرستاد فردا ال سی دی و کابل وی جی ای جفتش میرسه کاش انقد که پول خرج کردم ارزششو داشته باشه:confused:

نترس وقتی بشینی باهش Gears Of War رو بازی کنی کلی کیف میکنی:)

کسی جواب سوالم رو نداد!
مرک اصلی مایکرو اسمش "دراگون"هست؟؟
نه دراگون مارک اصل مایکروسافت نیست چون سامان گرفته بود میگفت ...ه!!

الان همون Real خوبه دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or