راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوست عزیز خدا وکیلی اینو راس میگی :confused: :confused: . شما هر دو کابل رو دقیقا امتحان کردی ؟؟
مطمعنی از لحاظ کیفیت تصویر هیچ فرقی با هم نداشتن ؟؟ مطمعنی ؟؟
کسایی که قبلا امتحان کرده بودند تو چند تاپیک (دقیقا یادم نیست تو کدوم تاپیکها بود)از دوتایی شدن تصویر و عدم وضوح کامل آن در کابلهای غیر اصلی ,شکایت داشتند.البته این مساله در کابلی تحت عنوان دراگون(که اقای سامان هم از این کابل استفاده میکردند:cool: )بیشتر و در کابل real جزیی (باید دقت کرد تا متوجه شد), اعلام شده بود. برای همین من قید 25 تومن رو زدم و اصلی رو سفارش دادم:p .همین تازگیها بود که به خاطر 50 تومن ارزون تر به توصیه یگانه گوش ندادم و j/lg برداشتم و کلی درده سر ........
نخواستم دوباره اون قضایا تکرار بشه :mad:
حالا دیگه شما خودتون میدونید.حتی اگه فرقم نکنه بهتر نیست از قطعه اصلی استفاده کنید؟:cool: البته اگه پولش مهم نیست براتون;)

با سلام به دوستان . خيلي خيلي ببخشيد ممكنه اين تايپيك جاش نباشه ولي چند تا سوال داشتم؟
چه جوري آهنگ هاي كامپيوتر رو ميتونم بريزم تو هارد360 اصلا اين كار امكان پذيره ؟
ميخواستم بدونم آلان بهترين فن خنك كننده 360 چنده.اگه ميشه يك ليست كلي بديد ممنون ميشم
كجا از همه جا ارزونتره ؟ اين فنها خيلي سر و صدا داره يا نه ؟ چون من دستگاهم رو تو يك مكان بسته قرار دادم . موفق باشيد:cheesygri

ها؟

با سلام به دوستان . خيلي خيلي ببخشيد ممكنه اين تايپيك جاش نباشه ولي چند تا سوال داشتم؟
ميخواستم بدونم آلان بهترين فن خنك كننده 360 چنده.اگه ميشه يك ليست كلي بديد ممنون ميشم
كجا از همه جا ارزونتره ؟ اين فنها خيلي سر و صدا داره يا نه ؟ چون من دستگاهم رو تو يك مكان بسته قرار دادم . موفق باشيد:cheesygri

بايد يه cd track زحمت بكشي و write كني (چون از اتصال من نتونستم. از mp3 player هم فقط play ميكنه )
مدل خوبش فك كنم اين طور كه ميگن 50 60 تومنه
بايد قيمت بگيري هركي يه چي ميگه .برو max game (تكاوچ ) و دات كام
نه سرو صدا نداره اگه خوب بگيري ( راستي دستگاهت رو هم اگه رو ميز گذاشتي بهتره رو شيشه بزاري.خنك تر ميمونه )
>>>>>>> اين فن رو ببين اسمش intercooler 360 هست
http://files.xboxic.com/general/nyko/intercooler360-300dpi.jpg

آقا شرمنده می خواستم ببینم این تبدیل برق های panther lordکه روشون یه فیوز هم داره کارشون چه طوریه به درد می خوره راستی 400wهم هستش که این منو یه کم به شک انداخته

مدل فنهای خنک کننده 360 2 نوع هست....
2 فن و 3 فن....2 فن 25 تومان 3 فن 32 33 تومان هست
صداشم بسيار بسيار کمه.......و خيلی خوب هم کار میکنه

مدل خوبش فك كنم اين طور كه ميگن 50 60 تومنه
چه خبره؟:cheesygri

اگر خروجی صدای کنسول را بخواهی به ورودی کارت صدای کامپیوترت وصل کنی که بخواهی صدا از بلندگو های کامپیوترت پخش شود , باید کامپیوتر روشن باشد.
ولی اگر بخواهی کامپیوترت موقع بازی کردن خاموش باشد باید خروجی صدای کنسول را به بلندگوی مجزا از کامپیوتر متصل کنی.

فکر کنم احتیاجی نباشه سیستم روشن باشه;)

مارکش دراگونه احتمالا
مارک real فکر میکنم 40 تومن باشه
منم نمیدونم بچه ها میگن خوب نیست:confused: منم ریسک نکردم واصلی رو سفارش دادم

یعنی مارک اصلیش اسمش دراگونه؟؟;) نشنیده بودم...

آقا شرمنده ولی اگر دستگاهم که همین امروز گرفتم به خاطر جواب ندان شما بسوزه هیچکدوم تون رو حلال نمی کنم بابا می خواستم ببینم این تبدیل برق های panther lordکه روشون یه فیوز و فن هم داره کارشون چه طوریه به درد می خوره راستی 400wهم هستش که این منو یه کم به شک انداخته ولی من دستگاه رو که زدم راحت کار می کنه باهاش دو ساعت هم بازی کردم ولی یکی از بچه ها می گه دستگاه رو خراب می کنه و تبدیل حتما باید 500w باشه راستی دستگام هم jهستش وonly japonتو رو خدا جواب بدید چه کار کنم:(( این هم عکسش هستش
productshow.asp

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or