راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام خدمت استادان گرامی
آقا یه سوال :با چه جور کابلی و چتوری میشه اکس باکس رو به کامپیوتر وصل کرد و توش اهنگ ریخت؟؟؟ طوضیح بدید:confused:

سلام خدمت استادان گرامی
آقا یه سوال :با چه جور کابلی و چتوری میشه اکس باکس رو به کامپیوتر وصل کرد و توش اهنگ ریخت؟؟؟ طوضیح بدید:confused:

از طریق کابل Ethernal میشه کنسول رو به کامپیوتر وصل کرد ولی نمیشه توش آهنگ ریخت فعلا فقط میشه اهنگهای 360 و کامپیوتر رو با هم Share کرد که اونم با یه windows media player 11 انجام پذیره البته برای وصل کردنش باید یه شبکه محلی(Local connection ) بسازی تا کامپیوتر کنسولت رو بشناسه اگه نشناخت باید از طریق دستی بهش یه IP بدی فکر کنم تو تاپیک همه چیز درباره ایکس باکس لایو این مساله رو کامل توضیح دادن

خوب چرا اینجوری کنین !
آهنگاتونو از روی PC بریزین توی یه سیدی
بعد Rip کنین توی هارد !!
راستی آخر من نفهمیدم توی Saints Row چجوری میتونم آهنگای تو هارد رو توی mp player گوش کنم ؟!

الان XBOX360 Uc تو بازار چند شده؟
من می خوام کنسولم رو به بالاترین پیشنهاد می فروشم , هر کس خواست بهم pm بده.
قیمت هم اصلا ندارم.
در ضمن کابل VGA رو هم که مارک REAL هست رو هم روش می دهم.

الان XBOX360 Uc تو بازار چند شده؟
من می خوام کنسولم رو به بالاترین پیشنهاد می فروشم , هر کس خواست بهم pm بده.
قیمت هم اصلا ندارم.
در ضمن کابل VGA رو هم که مارک REAL هست رو هم روش می دهم.
الان حدود 520 - 530 هست UC !!

سلام.امروز رفتم مغازه يكي از اينايي كه 360 ميفروشن يه 360روي ميزش بود درموردش كه ازش سوال كردم گفت برق مستقيم مي خوره گفتم پس پال گفت نه اينارو نميدونم دستكاري كردن چكاركردن ديگه ترانس نمي خواد؟!واقعا جدي گفته؟ ودرضمن تصويرشوبا تلويزيون هم ديدم اگه روي تلويزيون اين باشه كه ميگيد زيادجالب نيست پس ديگه روي lcd وتلويزيونهاي HD گرافيكش چي هست. قيمتي هم كه سوال كردم بين 510 الي 530 تومن ميگفت. راستي من حاشيه هاي سياه رنگيروكه ميگفتيد نديدم چه gears of war چه mostwanted دوتاشونم بدون حاشيه مشكي بودن من چندروزپيش تلويزيونمو فروختم تااگه قرارشد 360 بگيرم بجاش يدونه كابل مانيتور بگيرم حالا مي خوام بدونم ارزششوداره؟

با سلام دوستان میخواستم بدونم کابل vgaکه میگین ایا باید به مانیتور وصل بشه واحتیاجی هم نداره که کامپیوتر رو روشن کنیم و قیمتش رو هم بگین ممنون میشم چون من هم xbox چرفتم

با سلام دوستان میخواستم بدونم کابل vgaکه میگین ایا باید به مانیتور وصل بشه واحتیاجی هم نداره که کامپیوتر رو روشن کنیم و قیمتش رو هم بگین ممنون میشم چون من هم xbox چرفتم
اگر خروجی صدای کنسول را بخواهی به ورودی کارت صدای کامپیوترت وصل کنی که بخواهی صدا از بلندگو های کامپیوترت پخش شود , باید کامپیوتر روشن باشد.
ولی اگر بخواهی کامپیوترت موقع بازی کردن خاموش باشد باید خروجی صدای کنسول را به بلندگوی مجزا از کامپیوتر متصل کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or