راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه دست نخورده میخوای شانسیه یعنی نمیشه بدون اینکه بازش کرد فهمید درایوش چیه بعدش فکر نمیکنم دسته دو قالب کنن;)
شهاب جان ناز نکن برو بخر:biggrin1:

چرا امين جان ممكنه !:love:
روي برچسب كوچيكي كه رو جعبه هست يك عدد4 رقمي ( LOT NO) و تيم سازنده (4حرفي مثل wzho) نوشته كه با وارد كردن اين دو تو سايت www.360drives.com ، ميتوتي از درايو و تاريخ اوليد دستگاه آكبندت مطلع بشي
موفق باشيد:love:

شماره فتحي رو هم تو pm ميدم ب:-" هتون

روي برچسب كوچيكي كه رو جعبه هست يك عدد4 رقمي ( LOT NO) و تيم سازنده (4حرفي مثل wzho) نوشته كه با وارد كردن اين دو تو سايت www.360drives.com ، ميتوتي از درايو و تاريخ اوليد دستگاه آكبندت مطلع بشي

شماره فتحي رو هم تو pm ميدم ب:-" هتون
من نمی دونم کی گفته که تو اون سایت، بری اون کدها رو وارد کنی، تاریخ ساخت کنسولت رو میده !!!!!؟؟؟؟

چرا سایت ها رو درست مطالعه نمی کنید !
این چیزیه که بالای صفحه سایت نوشته :
This site will hopefully make it easier for you to find a new Xbox 360 with a DVD-ROM drive model that you want. The list is generated by user submissions and I encourage you to do the same. You can not expect that any of the information you find on this site to be accurate, or lead you to a Xbox 360 pack with the approriate drive.
فکر کنم خیلی ها براحتی معنیش رو متوجه میشن ولی بازهم می نویسم :
"خوشبختانه این سایت کار شما رو برای پیدا کردن یک 360 جدید با DVD-ROM مورد نظر خودتون راحت تر کرده. این لیست از اطلاعات ارسالی کاربران ایجاد شده و بهتره شما هم این کار رو بکنید. البته نباید انتظار داشته باشید که اطلاعاتی که در این سایت پیدا می کنید دقیق باشن و یا شما رو در یافتن یک 360 با درایو خاص راهنمایی کنند !"

فکر کنم دیگه ترجمه فارسی رو همه متوجه میشن ! پس لطفاً با اطلاعات نادرست، کاربران دیگه رو گمراه نکنید.
(البته منظورم شخص شما نیست، من تا حالا چند دفعه دیدم که کاربران مختلف این سایت رو به همین نحو معرفی کردن ولی دیگه خواهشاً هر کاربر اشتباه کاربر قبلی رو تکرار نکنه ! گرچه آقا سامان پست قبلی شما رو که همین رو توش نوشته بودید پاک کرده بود ولی شما باز اومدی نوشتی.)
موفق باشید

ریفرش ریت 60 هرتز چشاتو خسته نمیکنه؟
اون نوارهای سیاه چطور؟
تصویر اونقدر رضایت بخش هست که فکر خریدن یه wide lcd یا hdtv رو دیگه نکنی؟
کابل چند گرفتی؟ واز کجا؟ منم میخوام .به شهرستان میفرسته؟فقط نگو یگانه که عمرا سراغش برم:mad:
1-نه refresh rate اصلا چشم رو خسته نميكنه و اصلا محسوس نيست دقيقا بر عكس كامپيوتر
2-نوارهاي سياه بستگي به تنظيمات خودت داره ولي بهترت باشه .درضمن مزاحمت چنداني براي من ايجاد نكرد(بهتره بگم اصلا نكرد)
3-من تصوير رو روي hd يا مانيتور wide نديدم ولي كيفيت رو مانيتور عالي بود به هر حال فكر نكنم فرق زيادي (به اندازه تفاوت قيمتشون) داشته باشه من كه همين برام عاليه
4- چرا از يگانه گرفتم microsoft البته تبديل "دو سر مادگي" پيدا نكردم واسه همين مجبور شدم كابل دو سر ماده بگيرم

روزنامه كليك اين هفته رو خوندين؟ بخصوص اون خبرروزنامه تايمز در مورد معرفي ps3 بعنوان يكي از محصولات شكست خورده سال وهمينطور در باره بازيهاي microsoft

البته نمیشه که رفت این شماره رو از فروشنده گرفت بعد بیای تست کنی!
شاید اصلا تا رفتی و چک کردی دستگاه رو فروخت و ...
به قول طاهر اصلا معلوم نیست اطلاعاتش درسته یا نه;)

:confused: سلام 10 دیقه پیش یگانه به من زنگ زد کیفیت دستگاهرو پرسید :-"
ازش قیمت هواکشو پرسیدم گفت 56000 هزار تومن ؟
میگم قبلان شنیده بودم 30000 هزار تومن :biggrin1:

این سایتی که میگید یه سایت هست که افرادی که 360 خریدن میرن مشخصات دستگاهشون رو میدن و میگن از چه فروشگاهی خریدن تا مثلا افرادی که درایو سامسونگ می خوان برن از همون مغازه بخرن!!!
حالا مثلا این سایت تو ایران کارایی داره؟اون گروه سازنده هم من تو همین سایت دیدم که یک گروه درایوهای مختلفی داره.پس نمیشه به این سایت اطمینان کرد!!!!!!!!!!!

سلام دوستان
لطف کنید بگین نقش هارد تو xbox 360 چیه ایا در سرعت loading بازی نقشی داره یا save کردن بازی . من میخام یه دستگاه بگیرم و فقط موندم با هارد باشه یا بی هارد .دسته wireles هم اصلان مهم نیست برام .میخام بدونم اگه hard نقش مهمی نداره core بگیرم .please help

هارد بسیار مهمه
برای سیو کردن
برای وصل شدن به Xbox Live
افزایش سرعت Loading
ریختن موسیقی و استفاده از آن در بازیها
.
.
.

به طور کلی premium با توجه به قیمتش تو ایران خیلی به صرفه تره .
در ضمن اگه core بخری باید 50-60 تومن بدی برای مموری که بتونی سیو کنی بازیارو ، یا 110 تومن برای هارد .
.دسته wireles هم اصلان مهم نیست برام
این حرفو نزن که این دسته ها واقعا فوق العاده است !!

تشخیص نوع درایو xbox 360

اینم برای کسایی که نمیدونن درایو دستگاهشون samsunge یا hitachi
dvd-drives.jpg

همونطور که معلومه میتونید با مقایسه tray های این دو عکس با دستگاه خودتون به نوع درایوتون پی ببرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or