راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

قا شرمنده اين شركته mega game بود نميدونم چرا اينجوري تايپ كردم روم به ديوار

خب MegaGame که مغازه ی شادی تو تهرانه...ممکنه که کار شادی باشه!!!!!!!

یعنی این مودچیب دستگاه رو رجیون فری نمیکنه ؟!

چرا مود چیپ فری کن هم داریم!

پس من بدخت شدم رفت چون مال من براي ژاپن نيست .
حالا مثلا مال من كدوم بازي هارا اجرا نميكنه؟

بیشتریا رو اجرا می کنه ولی با بعضیها مشکل داره...بازیهاش هم کمه!

پس من بدخت شدم رفت چون مال من براي ژاپن نيست .
حالا مثلا مال من كدوم بازي هارا اجرا نميكنه؟

دوست عزیز نگران نباش آسیا با ژاپن هیچ فرقی نداره مال من هم آسیا هست

همه بازی های جی رو اجرا میکنه توی این مدتی هست که 360 آمده فقط 5 تا بازی رو جی اومده که آسیا اجرا نشده از این بازی الکی هایه ژاپنی

آقا هیچ فرقی بین این مدل های 360 نیست هم uc هم j هم Asia همه اینها بازیها رو به راحتی اجرا میکنه فقط باید بازی مربوط به مدل دستگاهت رو بگیری که تو بازار هم پره.
اگر UC داری که باید بازی UC بگیری که همه جا هست یا بازی free که به همه نوع 360 میخوره.
اگر j یا Asia داری که بازی J میخری با free که اونم گفتم.
اینقدر همدیگر رو گیج نکنید. هر تو دستگاهی گرفتی هیچ مشکلی ندارین فقط PAL نگیرید j یا UC فرقی نداره.

سلام از کجا بفهمم ورژن دستگاه چیه؟درایو هیتاچی خوبه یا بد؟:confused:
سریال روی کنسول با جعیش نمیخونه !!! روی کنسول مینویسه که یو سی یا نه از کجا بفهمم؟؟؟

سریال روی کنسول با جعیش نمیخونه !!! روی کنسول مینویسه که یو سی یا نه از کجا بفهمم؟؟؟

از جعبه ی دستگاه میفهمی که چه مدلی هست ! درایور سامسونگ از همشون بهتر هست ! اگر مدل دستگاه uc یا pal یا ... باشه ÷شت جعبه میزنه ! ;)

سلام

ورژن دستگاه پشت جعبه بالا سمت راست!

هیتاچی بد نیست سخت کپی خور میشه...Sam خوبه و با فیرمور جدید بازیهای Xbox1 اجرا میشن روش.

سریال هم روی جعبه نداره فقط پشت کنسول نوشته! NTSC یعنی UC (پشت جعبه)

یگانه به من گفت یو سی بهتره !بازی های بیشتری برای یو سی هست .100هزار تومن گرونتر از کنسول های دیگست؟؟؟منم دستگاهمو 560000 هزار تومن با 5 تا بازی ازش خریدم :( یعنی سرم کلاه گذاشته؟؟؟:evil:

نه درایو من هیتاچیه یعنی خوب نیست؟؟؟:mad:
نه هیچ مشکلی نداره
یگانه به من گفت یو سی بهتره !بازی های بیشتری برای یو سی هست .100هزار تومن گرونتر از کنسول های دیگست؟؟؟منم دستگاهمو 560000 هزار تومن با 5 تا بازی ازش خریدم :( یعنی سرم کلاه گذاشته؟؟؟:evil:
UC ها قبلا بهتر بودن، آخه اون موقع بازی هاشون بیشتر بود، الان دیگه مساویه

یگانه به من گفت یو سی بهتره !بازی های بیشتری برای یو سی هست .100هزار تومن گرونتر از کنسول های دیگست؟؟؟منم دستگاهمو 560000 هزار تومن با 5 تا بازی ازش خریدم :( یعنی سرم کلاه گذاشته؟؟؟

با 5 تا بازی خوب خریدی ;) قیمتی که بهت داده مثل مغازه های دیگه هست...

سلام

ورژن دستگاه پشت جعبه بالا سمت راست!

هیتاچی بد نیست سخت کپی خور میشه...Sam خوبه و با فیرمور جدید بازیهای Xbox1 اجرا میشن روش.

سریال هم روی جعبه نداره فقط پشت کنسول نوشته! NTSC یعنی UC (پشت جعبه)

یکسری جملات تکمیلی برای نوشته این دوستمون:
جمله اول : اگر J هست و می خوای مطمئن شی که Asia نیست همون جا باید نوشته باش For Japan Only

جمله دوم : اتفاقا بر عکسه اگه شما یکی از درایو های هیتاچی رو کپی خور کرده باشی می فهمی که خیلی راحتتر از سامسونگه! ولی در مورد DVD5 حق با شماست!

جمله سوم : شماره سریال روی جعبه و کنسول هیچ ربطی به هم ندارند که بخوان با هم هم خوانی داشته باشند! شماره روی جعبه مربوط می شه به اطلاعات بسته بندی و عرضه کنسول و شماره روی کنسول هم مربوط می شه به مشخصات فنی و تولید دستگاه که در خود مایکروسافت ثبت می شه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or