راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

عزیزم خبر شما کاملا درسته

ولی شما برداشت درستی از خبر ندارین!!

منظور از فروش تو آمار همیشه Ship هست(یعنی فروش به فروشگاهها) نه فروش به مردم
و فروش واقعی این کنسول(به مردم) خیلی پایینتر از این رقم هست

این رو توی اون تاپیک هم زدم اینجا هم می ذارم تا دیگه همه ی ابهاماتتون رفع بشه:

منبع: GameSpot

As for the Xbox 360 as it currently exists, Bach dished out the latest sales figures on the system during the Gates keynote address. According to Bach, Microsoft sold a total of 10.4 million consoles through the most recent holiday season in 37 countries, with the majority of customers being new to the Xbox platform. On top of that, Microsoft now has an Xbox Live member base 5 million strong, with more than 100 million pieces of content downloaded for the Xbox 360.

منبع : http://www.gamespot.com/news/6163829.html

خواهشا دیگه بحثش رو نکنین!

چرا باید lg در بیاد؟:)
خب بگو سامسونگ بده!!
اگه از یگانه بخره ممکنه شانسی بشه:eek:
اون وقتی که میخواستم بگیرم.زنگ زدم یگانه گفتم سامسونگ میخوام.فرمودند:شانسیه
بنده گفتم:جناب مگه سیب زمینیه که درهم میفروشید؟:cheesygri .در کمال ...... فرمودند:بلی.:eek:

اگه از یگانه بخره ممکنه شانسی بشه:eek:
بنده گفتم:جناب مگه سیب زمینیه که درهم میفروشید؟:cheesygri .در کمال ...... فرمودند:بلی.:eek:
خب این مرام یگانه هست;) ولی جاهای دیگه این طوری نیست!
ولی خب درسته تا دره کنسول باز نشه معلوم نمیشه که درایوش چیه ...

بحث اینکه کنسولتون شانیسه درایوش یا نه به این بستگی داره که شما کنسول را آکبند تهیه می کنی یا اینکه از کپی خور شده های آماده می خری. اونایی که آماده کپی خور شده هستند نوع درایوشون برای فروشنه کاملا مشخصه و اگرم گفته باشه که شانیسه خواسته بپیچونه! ولی اگه کنسول آکبند که درش باز نشده بخرین کاملا شانیسه چون تا وقتی که باز نشه نمی شه فهمید که درایوش چیه و البته هیچ کدام از مغازه دار ها کنسول آکبند رو برای کسی باز نمی کنند تا درایوش معلوم بشه که البته حق هم دارند.

بحث اینکه کنسولتون شانیسه درایوش یا نه به این بستگی داره که شما کنسول را آکبند تهیه می کنی یا اینکه از کپی خور شده های آماده می خری. اونایی که آماده کپی خور شده هستند نوع درایوشون برای فروشنه کاملا مشخصه و اگرم گفته باشه که شانیسه خواسته بپیچونه! ولی اگه کنسول آکبند که درش باز نشده بخرین کاملا شانیسه چون تا وقتی که باز نشه نمی شه فهمید که درایوش چیه و البته هیچ کدام از مغازه دار ها کنسول آکبند رو برای کسی باز نمی کنند تا درایوش معلوم بشه که البته حق هم دارند.
درسته.البته شخصا فکر نمیکنم در فروشگاه یگانه بشه 360 آک واقعی پیدا کرد(انوقت که من میخواستم بگیرم که نداشت.:cool: )
جاهای دیگه حتما میشه آک پیدا کرد که مسلما درایوش شانسی خواهد بود.
مال من که ال جیه و 10 تایی بازی باهش تست کردم و مشکلی نداشته.البته فکر هم نمیکنم خیلی فرق داشته باشند.

یه سوال دستگاه های J NTSC منو های Browser شم ژاپنیه؟ Browser منظورم همون صفحه تنظیماتیه که وقتی بازی تو دستگاه نیست نشون میده
بازی ها چی؟ زبان توی خود بازی هم ژاپنیه؟

یه سوال دستگاه های J NTSC منو های Browser شم ژاپنیه؟ Browser منظورم همون صفحه تنظیماتیه که وقتی بازی تو دستگاه نیست نشون میده
داشبورد منظورته;)
j هم زبان بازی هاش هم زبان داشبوردش انگلیسی هست وی خب ژاپنی هم داره که به ما چه...:)

اگه منظورتون زبان داشبورده.نه همه منوها انگلیسیه.بازیها هم انگلیسیه مگر این که خود بازی فقط مخصوص ژاپن باشد که من تا حالا ندیدم

لطفا زوووود کمک کنید

:confused: من امروز اکس باکس 360 خریدم از یگانه گفت پریمیم یو سی از همه بهتره 560000 هزاااار تومن حواله کردم (از شهرستان) البته با 5 تا بازی!!! نظر شوما در مورد قیمت و مدلش (یو سی) چیه .فکر میکنم بهم انداخته؟؟؟ :eek: اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.فردا صبح دستمه!(25/10/85):blushing:

تو www.nextgen.ir یه فایله آپ دیت گذاشتن که می شه بازی های ایکس باکس رو 360 اجرا کرد
خودشون بیشتر توضیح دادن
GOOD LUCK

دوست عزیز اینو که خودم میدونم این ایمش FirmWare هست شما داری میگی مد چیپ اومده...منم می خوام بدونم بازیهای X1 رو میشه با اون مدچیپ اجرا کرد یا نه؟؟؟

ممنون میشم واسم بپرسی!

من امروز اکس باکس 360 خریدم از یگانه گفت پریمیم یو سی از همه بهتره 560000 هزاااار تومن حواله کردم (از شهرستان) البته با 5 تا بازی!!! نظر شوما در مورد قیمت و مدلش (یو سی) چیه .فکر میکنم بهم انداخته؟؟؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.فردا صبح دستمه!(25/10/85)

من شهریور UC Sammy رو با 1 بازی از یگانه خریدم 550 ولی خب گرون شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or