راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام به دوستان . آقا يك سوال داشتم ؟:biggrin1:
مي خواستم بدونم كدوم درايو بازيهاي رايتي رو بهتر اجرا ميكنه ؟ البته همه اينو ميدونند كه كيفيت
ساخت هر دو يكيه. ولي مي خواستم بدونم پس از ريختن فريمور كدوم درايو كمتر با بازيهاي رايتي
مشكل داره . چون يك بنده خدايي ما رو ترسوند و گفت اگر ميخواي دستگاه بخري درايو دستگاهت
حتمآ samsung باشه بخاطر اينكه كمتر با بازيهاي رايتي مشكل داره :confused:
اگه جواب بديد خيلي ممنون ميشم :love:

راست گفته...سامسونگ سيدی های رايتی بهتر اجرا میکنه
ولی درايوه hitachi
90 % سيدی های رايتی رو میخونه !!...

سلام بچه ها دیگه منم خر شدم میخوام یه 360 بگیرم البته الان نه فکر کنم یکی دو ماه دیگه میخواستم بدونم ازونترین جایی که تو ایران میده چنده.البته پرمیوم؟ درایوش هیتاچی باشه یا سامسونگ ؟و کلا قیمتش چند در میاد؟ یوسی بگیرم بهتره آره؟
یه راهنمایی بکنید
البته به نظر من اگه تهران هستی از maxgame بگيری
بهتره..چون فرقی نمیکنه j بگيری يا uc ...اونا هر بازی که میدن چه رايتی چه مالزی
تضمين میکنن که اجرا شه...و اگه نشد میری يکی ديگه میده !!....کلاً اگه از max میگيری
j بگير...چون ريموت کنترول هم بهت میده.....و کلاً ساپورتشون بد از فروش خيلی خوبه...و تمام بازيهايی که میآد هم واسه j داره هم uc

آخرین ویرایش:
میخواستم یه خبری بدم تا دیگه مردم نیان بگن 360 عمراً 10000000 تا فروش کنه.
واشنگتن پست به نقل از نمایشگاه ces که عمو بیلی هم حضور داشت نوشت:
فروش 360 تا ماه دسامبر 10400000 تا بوده.

عزیزم خبر شما کاملا درسته

ولی شما برداشت درستی از خبر ندارین!!

منظور از فروش تو آمار همیشه Ship هست(یعنی فروش به فروشگاهها) نه فروش به مردم
و فروش واقعی این کنسول(به مردم) خیلی پایینتر از این رقم هست

سلام بچه ها دیگه منم خر شدم میخوام یه 360 بگیرم البته الان نه فکر کنم یکی دو ماه دیگه میخواستم بدونم ازونترین جایی که تو ایران میده چنده.البته پرمیوم؟ درایوش هیتاچی باشه یا سامسونگ ؟و کلا قیمتش چند در میاد؟ یوسی بگیرم بهتره آره؟
یه راهنمایی بکنید

یکی دو ماه دیگه بقول امین میرن تو جو عید:biggrin1: الان pre شده 480 - 500 درایو هم سامسونگ خوبه و Uc الان خوبه J هم بد نیست چند وقته شاخ شده!

یکی دو ماه دیگه میرن تو جو عید و باز گرون میش

فعلا تو جو کریسمسن:biggrin1: تازه 22 بهمن مونده:biggrin1:

مي خواستم بدونم كدوم درايو بازيهاي رايتي رو بهتر اجرا ميكنه ؟ البته همه اينو ميدونند كه كيفيت
ساخت هر دو يكيه. ولي مي خواستم بدونم پس از ريختن فريمور كدوم درايو كمتر با بازيهاي رايتي
مشكل داره . چون يك بنده خدايي ما رو ترسوند و گفت اگر ميخواي دستگاه بخري درايو دستگاهت
حتمآ samsung باشه بخاطر اينكه كمتر با بازيهاي رايتي مشكل داره
اگه جواب بديد خيلي ممنون ميشم

خودت جوابتو دادی;)

نه این تعداد فروش هست من خبرشو تو GS خوندم!

یکی منو راهنمای می کنه؟!!!
من دوتا pc مثل هم دارم که خیلی قوی نیستن
می خواستم بدونم که ارزش داره که من یکی از اینها رو بفروشم360 بخرم چون روی اینا اصلا نمی تونم بازی کنم

یکی منو راهنمای می کنه؟!!!
من دوتا pc مثل هم دارم که خیلی قوی نیستن
می خواستم بدونم که ارزش داره که من یکی از اینها رو بفروشم360 بخرم چون روی اینا اصلا نمی تونم بازی کنم
آره داره...ولی یوقت جفتشون رو نفروشی;)

سلام. من وقتی می خوام در سایت Xbox.com یک آی دی بسازم میگه Gamertag بزن. منظور از این چیه. من هر چی می زنم میگه Please enter a valid gamertag لطفا هر چی سریعتر جواب بدید.:(

:cheesygri آقا بلاخره من هم فردا دستگاهم ميرسه . به فروشنده گفتم كه دستگاهم حتمآ ntsc\j
only for japan باشه البته فكر نكنم تيكه ي آخرشو فهميد:-" حالا زياد مهم نيست. اگه درايوش lg
دراومد مثل اين samsung ها ديسكهاي رايتي رو خوب ميخونه يا نه يا اصلآ تو اين samsung ها هم
با ديسكهاي رايتي مشكل وجود داره ؟

سامسونگ فقط چند تا مزيت داره
-اينكه فريم ويرش راحت هك شده و داراي ورزن جديد تري از فريم وير ميشه كه باعث ميشه كه بازي هاي اكس باكس 1 رو راحت تر بخونه و روي dvd 4.7 gig و اينكه صداي رام قابل تغييره.
درايو هاي هيتاچي هم مشكلي ندارن و من تا به حال هر چي بازي گرفتم خونده.

زیاد خودتونو معطل درایو نکنین
مگر اینکه بخواین بازیهای XBOX رو اجرا کنین
من که Hitachi دارم و تا حالا با هیچ بازی کپی رو دیسکهای Verbatim , Aone , FUJI مشکل نداشتم

عزیزم خبر شما کاملا درسته

ولی شما برداشت درستی از خبر ندارین!!

دوست عزیز داری اشتباه میکنی این تعدادی هست که فروخته شده;)

حالا زياد مهم نيست. اگه درايوش lg
دراومد مثل اين samsung ها ديسكهاي رايتي رو خوب ميخونه يا نه يا اصلآ تو اين samsung ها هم
با ديسكهاي رايتي مشكل وجود داره ؟

چرا باید lg در بیاد؟:)
خب بگو سامسونگ بده!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or