راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام: چندتا سوال داشتم(دستگاه منntsc/j asia هست)
1-این 360 که من گرفتم باهاش یه ادابتور 220 بود که البته رو جعبش قید نشده بود مال خود 360 هم هست جریانش چیه و قابل اعتماد یانه؟
2-رو جعبش در مورد کنترل چیزی ننوشته بود و توشم نبود چه جوریاست؟
3-از این فروشگاهها (maxgame ,nextgen,یگانه و..........) کدومشون کابل vga واسه شهرستان میفرستن ، کدومشون مطمئن ترن و جنسشون بهتره؟

متشکرم

بابا يكي جواب ما رو هم بده

پشت جعبه دستگاه نوشته ولي پشت دستگاه رو نميدونم ولي اگه ديدي پشت دستگاهت هم انگليسي نوشته هم چيني مدل اسيا هست اگه فقط انگليسي بود حتما يو سي هست ولي در اصل پشت جعبه دستگاه هست و پشت دستگاه رجيون نوشته نمي شه:

1-این 360 که من گرفتم باهاش یه ادابتور 220 بود که البته رو جعبش قید نشده بود مال خود 360 هم هست جریانش چیه و قابل اعتماد یانه؟
3-از این فروشگاهها (maxgame ,nextgen,یگانه و..........) کدومشون کابل vga واسه شهرستان میفرستن ، کدومشون مطمئن ترن و جنسشون بهتره؟

متشکرم
روی 360 من هم یه اداپتر 110 بود که بدون هیچ مشکلی هم ازش استفاده کردم البته من ntsc u دارم !
در مورد کابل vga هم این طور که من شنیدم همون مارک REAL که 20 تومن قیمت داره اگه از جای مطمئن بخری مشکلی نداره.
البته خودم هم هنوز نخریدم.

متشکرم

007 جان اين ريموت فقط تو بعضي از مدلهاي j است و بستگي به شانست داره ;) البته من فكر
مي كنم اين ريموت ها بيشتر تو مدلهاي only for japan باشه. حالا اين ريموت زياد مهم نيست
به نظر من maxgame و nextgen آدماي خوبي به نظر ميرسن و كابلتو از اونا بگير . البته من كه با آقا طاهر صحبت ميكردم ميگفت اين كابل ها چند هفته ديگه به دستمون ميرسه ولي در كل
ساپورتشون خوبه هم maxgame و هم nextgen

می بخشید شاید این سئوال تکراری باشه ولی مهمه
میخواستم برای دستگیره 360 باطری شارژی بگیرم.
1.چه باطری بکیرم(چه مارکی باشه)که دوامش زیاد باشه و دیرتر خالی بشه
2.کمیاب و خیلی گرون نباشه
3.چند میلی آمپر باید باشه که به دستگیره اسیب نزنه؟
4.الان یه جفت سونی 2100 میلی امپر توخونه دارم.خواستم ازش استفاده کنم ترسیدم آمپرش زیاد باشه.اگه خوبه که از اون استفاده کنم .البته یخورده کهنه شده:p
کسی جواب این سئوال رو نمیدونه؟:confused:
راستی یه چیزی:روی دستگیره نوشته DC و 5.4 ولت یعنی هر کدوم از باطریها باید 2.7 ولت باشه؟؟؟
من هر چی باطری قلمی شارژی دارم نگاه کردم ,همشون 1.2 ولت هستند با آمپرهای مختلف.باطری قلمی شارژی 2.7 ولتی هم مگه هست؟؟

آخرین ویرایش:
سلام
مود چیپه رجیون فری اومده
البته کسی که من گفت , گفتش که هنوز تست نکرده
گفت که 2 مدل اومده و 90 تومن هم خرج داره
فعلا که گرونه و به نظرم فایده ای نداره
چون الان فقط به درده اونایی می خوره که دستگاهشون پال هست
Good Luck

می بخشید شاید این سئوال تکراری باشه ولی مهمه
میخواستم برای دستگیره 360 باطری شارژی بگیرم.
1.چه باطری بکیرم(چه مارکی باشه)که دوامش زیاد باشه و دیرتر خالی بشه
2.کمیاب و خیلی گرون نباشه
3.چند میلی آمپر باید باشه که به دستگیره اسیب نزنه؟
4.الان یه جفت سونی 2100 میلی امپر توخونه دارم.خواستم ازش استفاده کنم ترسیدم آمپرش زیاد باشه.اگه خوبه که از اون استفاده کنم .البته یخورده کهنه شده

1- باطری Energizer و Duracell
2- ارزون ها دوام ندارن!
3- مهم نیست آسیبی نمی زنه هر چقدر باشه من دارم از 2500MaH استفاده می کنم مشکلی ندارم!
4-استفاده کن !

مود چیپه رجیون فری اومده

اونوقت میشه باهاش بازیهای XBOX1 هم اجرا کرد؟

سلام بچه ها دیگه منم خر شدم میخوام یه 360 بگیرم البته الان نه فکر کنم یکی دو ماه دیگه میخواستم بدونم ازونترین جایی که تو ایران میده چنده.البته پرمیوم؟ درایوش هیتاچی باشه یا سامسونگ ؟و کلا قیمتش چند در میاد؟ یوسی بگیرم بهتره آره؟
یه راهنمایی بکنید ;)

سلام
مود چیپه رجیون فری اومده
Good Luck

کجا داره ؟!؟!؟! من برم دستگاه من ÷ال هست

میخواستم یه خبری بدم تا دیگه مردم نیان بگن 360 عمراً 10000000 تا فروش کنه.
واشنگتن پست به نقل از نمایشگاه ces که عمو بیلی هم حضور داشت نوشت:
فروش 360 تا ماه دسامبر 10400000 تا بوده.

سلام بچه ها دیگه منم خر شدم میخوام یه 360 بگیرم البته الان نه فکر کنم یکی دو ماه دیگه میخواستم بدونم ازونترین جایی که تو ایران میده چنده.البته پرمیوم؟ درایوش هیتاچی باشه یا سامسونگ ؟و کلا قیمتش چند در میاد؟ یوسی بگیرم بهتره آره؟
یه راهنمایی بکنید ;)

یکی دو ماه دیگه میرن تو جو عید و باز گرون میشه:cheesygri
ارزون ترین جا رو باید بگردی جایی نیست که بگی همیشه به یه قیمت میده شب میخوابی فردا صبح قیمتها فرق میکنه!
درایوش سامسونگ باشه چون سریع هک میشه!
uc بگیره بهتره ولی j هم خوبه بازیهای اونم زاده تقریبا مساوی هستن
بای

با سلام به دوستان . آقا يك سوال داشتم ؟:biggrin1:
مي خواستم بدونم كدوم درايو بازيهاي رايتي رو بهتر اجرا ميكنه ؟ البته همه اينو ميدونند كه كيفيت
ساخت هر دو يكيه. ولي مي خواستم بدونم پس از ريختن فريمور كدوم درايو كمتر با بازيهاي رايتي
مشكل داره . چون يك بنده خدايي ما رو ترسوند و گفت اگر ميخواي دستگاه بخري درايو دستگاهت
حتمآ samsung باشه بخاطر اينكه كمتر با بازيهاي رايتي مشكل داره :confused:
اگه جواب بديد خيلي ممنون ميشم :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or