راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فرق premium با اونیکی چیه ؟
با عکس اگه فرقشونو نگرفتی بیا :

Premium:

Wireless Controller
Component HD AV Cable
Composite Cable
Hard Drive 20 GB
Play Original Xbox games Feature
Ethernet Cable
Headset
Xbox Live Silver
Xbox Live Gold 30-day Trial
Premium Chrome Details

Core:
Wired Controller
Composite Cable
Xbox Live Silver
Xbox Live Gold 30-day Trial

همین ! از چیز های بالا دیگه هیچ کدومو نداره البته Optional هست یعنی بعدا می تونی به عنوان وسایل جانبی بگیریش
Premium با هارد و دسته بی سیمش بنظرم می ارزه:love:
قیمت Core هم 100 تومن از Pre کم تره پس اونجوری که Mr.Bond بالا گفت Core الان باید حدود 350 باشه البته UC

بچه‌ها بیاین یه پست فوق جامع درست کنیم و بچسبونیم یه جای تابلو تا کسی این‌همه سوال تکراری نپرسه!
اعلام آمادگی کنید، هر کس مسئول جمع‌آوری یه سری از اطلاعات بشه. مثلا یکی بره دنبال ریجن‌ها، یکی دیگه بره دنبال وسائل جانبی و...
قیمت روهم به روز توی اون پست عوض می‌کنیم و آخرش مثلا می‌نویسیم: آخرین به روزآوری فلان تاریخ.
نظرتون چیه؟

می بخشید شاید این سئوال تکراری باشه ولی مهمه
میخواستم برای دستگیره 360 باطری شارژی بگیرم.
1.چه باطری بکیرم(چه مارکی باشه)که دوامش زیاد باشه و دیرتر خالی بشه
2.کمیاب و خیلی گرون نباشه
3.چند میلی آمپر باید باشه که به دستگیره اسیب نزنه؟
4.الان یه جفت سونی 2100 میلی امپر توخونه دارم.خواستم ازش استفاده کنم ترسیدم آمپرش زیاد باشه.اگه خوبه که از اون استفاده کنم .البته یخورده کهنه شده:p

الان Pre قیمتش بین 450 تا 500 در نوسانه ماه پیش ارزون بود الان بخاطر کریسمس گرون کردن تو ایران(برعکس خارج)...البته Uc رو میگم ولی اگر J بخوای راحت 430 پیدا میکنی اگر هم پال بخوای(که امیدوارم نخوای) حدود 400 هست...دو هفته ی دیگه حتما ارزون تر میشه!

بابا 430 كجا پيدا ميشه :eek: :eek: اين قيمت فكر كنم مال چند ماه پيشه :)
من ارزونترين جايي كه قيمت گرفتم 490 بود كه مال همين تكاوچ بود مدلش هم ntsc/j بود
آقا شما جايي قابل اعتماد كه دستگاه رو ارزون بده نميشناسين ؟ بودجه من حداكثر 470 است
درضمن قابل توجه دوستان عزيز مشهدي اينكه فروشگاه وحيد در پاساژ بهزاد بازيهاي مالزي
360 رو آورده به قيمت 10000 تومان . چه عجب تو مشهد يكي بازيهاي 360 رو آورد؟

بابا 430 كجا پيدا ميشه :eek: :eek: اين قيمت فكر كنم مال چند ماه پيشه :)
من ارزونترين جايي كه قيمت گرفتم 490 بود كه مال همين تكاوچ بود مدلش هم ntsc/j بود
آقا شما جايي قابل اعتماد كه دستگاه رو ارزون بده نميشناسين ؟ بودجه من حداكثر 470 است
درضمن قابل توجه دوستان عزيز مشهدي اينكه فروشگاه وحيد در پاساژ بهزاد بازيهاي مالزي
360 رو آورده به قيمت 10000 تومان . چه عجب تو مشهد يكي بازيهاي 360 رو آورد؟
سلام سعید جان
این آی دیه منه پی ام بده راهنماییتون کنم کجا ارزون می ده (تو تهران)
Playstation2_ir

آقا تو forum یه پستی بود در مورد نحوه درست کردن کابل vga حالا هر چی میگردم پیداش نمیکنم کسی میدونه کجاست؟
برو به صفحه 60 دوست عزیز :love: :love: . اونجا gameware جان اموزش اتصال X360 به مانیتور رو به صورت جامع و دقیق همراه با عکس دادن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or