راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1147551:
3ساعت اینا بازی کردی یه استراحت بدی بد نیست باسه خودت هم خوبه :d
در این مورد هر کی یه چیزی میگه ( جاذبه ... ) ولی هر جوری میزاری بزار تا آخر و اطراف کنسولت باز باشه تو محیط بسته سعی کن نزاری !
کلا این بحث ها مال وقتی بود که 360 تازه اومده بود و بحث سه چراغ خیلی خیلی داغ بود،الان دیگه این چیزا زیاد وجود خارجی نداره
در کل ساعت بازی کردن به دستگاه فشاری نمیاره ( البته به گیمر چرا :دی) ولی گذاشتن کنسول توی محیط سربسته ( مثل داخل میز تلویزیون) میتونه دستگاه را تا مرز خرید یکی دیگه بکشونه

آخرین ویرایش:
کلا این بحث ها مال وقتی بود که 360 تازه اومده بود و بحث سه چراغ خیلی خیلی داغ بود،الان دیگه این چیزا زیاد وجود خارجی نداره
در کل ساعت بازی کردن به دستگاه فشاری نمیاره ( البته به گیمر چرا :دی) ولی نگذاشتن کنسول توی محیط سربسته ( مثل داخل میز تلویزیون) میتونه دستگاه را تا مرز خرید یکی دیگه بکشونه
اره اونکه معلومه ساعت بازی اینا دیگه زیاد مهم نیست من باسه خودش گفتم :d ( به دستگاه فشار میاره در یه مدت طولانی )

آخرین ویرایش:
چند تا سوال ؟
دوستان 360 با مادربرد جاسپر 3 چراغ میشه یا یه ارور دیگه میده؟
E74 داره؟
یه چیزی میخوام که تمامی بازیهاش تو بازار خودمون باشه(منظورم ریجن دستگاه هست)؟
مموری داخلی 512 مگ ،کفاف سیو بازیهارو میده؟
قیمت الان و به روز یه آرکید؟
جقدر به یه جاسپر میشه امید داشت؟
:-/:-/:">:">:):)

چند تا سوال ؟
دوستان 360 با مادربرد جاسپر 3 چراغ میشه یا یه ارور دیگه میده؟
E74 داره؟
یه چیزی میخوام که تمامی بازیهاش تو بازار خودمون باشه(منظورم ریجن دستگاه هست)؟
مموری داخلی 512 مگ ،کفاف سیو بازیهارو میده؟
قیمت الان و به روز یه آرکید؟
جقدر به یه جاسپر میشه امید داشت؟
:-/:-/:">:">:):)
دیگه مشکل 3 چراغ شدن کنسول تا حدوده زیادی حل شده وراحت میتونی بازی کنی .
اگه منظورت همون اروری هست که مشکل در GPU هست , من ندیدم ( خیلی کمه )
حالا باسه اطمینان میتونی تاپیک کد های xbox رو بخونی !
بهترین ریجن هم پال هست که راحت بازی هاش گیر میاد .
الان هم دیگه میتونی هم بازی بریزی و هم سیو کنی تو یه Flash که راحت باشی .
الان قیمت فک کنم حدود 250 باشه .
نترس جاسپر نا امیدت نمیکنه :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Polaris
سلام
دوستان بنظر شما الان ارزش داره یکی مثل من که تو کف فیفا11 و... هست ایکس باکس ارکید بگیره؟!! با توجه به اینکه تا 2ماه دیگه قیمت ها شکسته میشه یا همون Price Drop ؟؟!!! ارزش داره یا نه یه راهنمایی بنده رو بفرمایی یه دنیا ممنون میشم!

سلام
دوستان بنظر شما الان ارزش داره یکی مثل من که تو کف فیفا11 و... هست ایکس باکس ارکید بگیره؟!! با توجه به اینکه تا 2ماه دیگه قیمت ها شکسته میشه یا همون Price Drop ؟؟!!! ارزش داره یا نه یه راهنمایی بنده رو بفرمایی یه دنیا ممنون میشم!
ببین بین بازار ایران با بازار جهان کلا فرق داره یعنی معلوم نیست چقدر قیمت ها بیاد پایین یا شاید اصلا قیمت ها ی ارکید بره بالا کلا این جا ایرانه :d
ولی قیمت ها کم میشه به احتمال زیاد
بستگی به خودت داره که چقدر میتونی تو کف بازی ها بمونی

سلام
دوستان من قصد دارم یه الیت جسپر بگیرم امروز قیمت کردم 345 بود بنظرتون قیمتش پایین میاد یانه؟

دوست عزیز قیمت میاد پایین ولی کی معلوم نیست......:|
اینم در نظر بگیر که همیشه بازار ایران خیلی از دنیا عقب هست و کوچکترین موردی قیمت ها رو تغییر میده.....b-)
اگه میتونی حداقل 3-4 ماه صبر کنی ممکنه که قیمت ها پایین بیاد....;)

سلام به همه دوستان عزیز
من همین امروز به جمع شما اضافه شدم ، البته بعد از خوندن این 1405 صفحه >:d<
من تصمیم گرفتم برای تولد دخترم که 8 سالشه یه 360 بگیرم . البته یه چند تا سؤال دارم که ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارن دقیق بهشون جواب بدن :
1- تفاوت مدل ارکید و الیت به جز رنگ ، هارد و هد ست چیزه دیگه ای هم هست ؟ چون هد ست که اصلا به درد من نمیخوره و هارد هم ظاهرا برای این هستش که بازیها رو توش بریزیم که سریعتر لود بشن و دستگاهمون کم صداتر بشه و لنز درایوش کمتر کارکنه . ولی خب 80 تومن هم قیمتشه و من میتونم این پول رو بدم و یه دسته اضافه و چند تا بازی بخرم که فکر میکنم اینجوری به صرفه تر باشه تا نظر دوستان باتجربه تر چی باشه .
2- تولد دخترم تو بهمن ماهه و من حدود 4 ماه وقت دارم . به نظرتون بهترین زمان از حالا تا 4 ماهه دیگه برای اینکه قیمت این کنسول تو پائین ترین حدش باشه کی هستش ؟
3- به نظرتون برای دسته های دستگاه کیت پلی اند شارژ بهتر جواب میده یا باتری شارژی + شارژر ؟
هرکدوم رو بیشتر تائید میکنید مارک ، مدل و مشخصات و قیمتش رو هم بگید که سرم کلاه نره .
4- چند تا بازی دخترونه توپ + چند تا بازی توپ برای باباش (که خودم باشم :) ) هم معرفی کنید .
5- اسم و آدرس یه فروشگاه که هم قیمتش خوب باشه و هم جنسش اصل باشه رو هم بهم بگید
6- با توجه به شنیده ها که میگن این دستگاه خیلی داغ میکنه و سه چراغه میشه میخواستم ببینم تو این مدلای جدید با مادربرد جاسپرد اگه مثلا 3 ساعت پشت سرهم با دستگاه بازی کنیم احتمال خرابی دستگاه هست یا خیر ؟
ببخشید سؤلاتم زیاد شد . ممنون میشم به همشون جواب بدین .
بازم ممنون . >:d<

سلام به همه دوستان عزیز
من همین امروز به جمع شما اضافه شدم ، البته بعد از خوندن این 1405 صفحه >:d<
من تصمیم گرفتم برای تولد دخترم که 8 سالشه یه 360 بگیرم . البته یه چند تا سؤال دارم که ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارن دقیق بهشون جواب بدن :
1- تفاوت مدل ارکید و الیت به جز رنگ ، هارد و هد ست چیزه دیگه ای هم هست ؟ چون هد ست که اصلا به درد من نمیخوره و هارد هم ظاهرا برای این هستش که بازیها رو توش بریزیم که سریعتر لود بشن و دستگاهمون کم صداتر بشه و لنز درایوش کمتر کارکنه . ولی خب 80 تومن هم قیمتشه و من میتونم این پول رو بدم و یه دسته اضافه و چند تا بازی بخرم که فکر میکنم اینجوری به صرفه تر باشه تا نظر دوستان باتجربه تر چی باشه .
2- تولد دخترم تو بهمن ماهه و من حدود 4 ماه وقت دارم . به نظرتون بهترین زمان از حالا تا 4 ماهه دیگه برای اینکه قیمت این کنسول تو پائین ترین حدش باشه کی هستش ؟
3- به نظرتون برای دسته های دستگاه کیت پلی اند شارژ بهتر جواب میده یا باتری شارژی + شارژر ؟
هرکدوم رو بیشتر تائید میکنید مارک ، مدل و مشخصات و قیمتش رو هم بگید که سرم کلاه نره .
4- چند تا بازی دخترونه توپ + چند تا بازی توپ برای باباش (که خودم باشم :) ) هم معرفی کنید .
6- با توجه به شنیده ها که میگن این دستگاه خیلی داغ میکنه و سه چراغه میشه میخواستم ببینم تو این مدلای جدید با مادربرد جاسپرد اگه مثلا 3 ساعت پشت سرهم با دستگاه بازی کنیم احتمال خرابی دستگاه هست یا خیر ؟
ببخشید سؤلاتم زیاد شد . ممنون میشم به همشون جواب بدین .
بازم ممنون . >:d<

1.تفاوتشون همونایی هست که خودتون گفتید. ولی در مورد هارد به نظر من هارد لازمه چون زمان لودینگ رو یک/سوم میکنه.صدای درایو هم خیلی بد جور زیاده(بدونه هارد)
2.فکر کنم اوایل بهمن خوب باشه چون بعدا دوباره به عید نزدیک میشیم و ممکنه گرون بشه.
3.من خودم از باطری معمولی duracel استفاده میکنم ماهی یک بار 2 تا برای هر دسته لازمه.(اگه با هر دو دسته به یک اندازه استفاده بشه.
4.بازی دخترونه نمیدونم ولی برای خودتون:red dead خیلی خوبه.البته ممکنه با دسته مشکل داشته باشین چون من پدر خودم نمیتونه بازی کنه.(با این که تو کامپیوتر از من هم بهتره)
5.من خودم از فروشگاه سونی خریدم.آدرسش:
http://forum.persiantools.com/t154757.html
6.من خودم وقتی که زیاد بازی کنم هر سه ساعت 1 ساعت خاموش میکنم 6-9 ساعت هم بازی میکنم.(3 ساعت ، 3 ساعت)فعلا که مشکلی ندارم.

آقا بین آرکید و الیت در زمان داغ کردن فرقی وجود داره یا نه !؟ از اونجایی که آرکید از روی سی دی لود میشه همین استفاده ی زیاد از درایو آیا موجب نمیشه که زودتر هم داغ کنه !!!؟

خوب من سعی میکنم تا اونجا که میتونم سوالاتون را جواب بدم :

خوب ببینین اگه میخواین هارد بگیرین از همون اول بگیرین به نفعتونه، چون کلا این دو مدل نهایتا 100 تومان با هم فرق دارن، پس فرق زیادی حالا یا بعدا خریدن هارد با هم نداره
ولی اگه هارد لازم ندارین مسلما باید آرکید بگیرین

ببینین خرید 360 زیاد زمان نداره، چون الان یکسالی هست تقریبا همین قیمت مونده و نهایتا 10-20 تومان بالا پایین رفته
پ.ن: یکی از دوستانم که مغازه داره بهم گفت چون 360 اسلیم تولید شده به زودی کنسول های فت ( فعلی) نایاب مشن

فرق نداره اما خوب چلی اند شارژ راحت تره، همینایی که تو بازار ایران هست مناسبه
4- چند تا بازی دخترونه توپ + چند تا بازی توپ برای باباش (که خودم باشم :) ) هم معرفی
کنید .

بدون رودربایستی بهتون بگم، من این کنسول را برای دختر 8 ساله توصیه نمیکنم اما برای باباش چرا >:)
بازی توپ هم که زیاد هست
Gear of war 1 & 2
The Darkness
Call of Duty Series
Gta IV & DLC pack
...
والا اگه اصفهان بودین من یه فروشگاه عالی بهتون معرفی میکردم ولی خو تهران را نمیدونم

ببینین تو مدل حاسپر خیلی کم 3 چراغ دیده شده و در ضمن همون لانچ ها هم سه چراغش به ساعات بازی ربط نداشت ( من خودم بعضی وقتا کنسولم 10 ساعت روشنه)
ولی مهم اینه که کنسول حتما حتما در محیطی باشه که تهویه خوبی داشته باشه

آقا بین آرکید و الیت در زمان داغ کردن فرقی وجود داره یا نه !؟ از اونجایی که آرکید از روی سی دی لود میشه همین استفاده ی زیاد از درایو آیا موجب نمیشه که زودتر هم داغ کنه !!!؟
این دو مدل به هیچ عنوان - هیچ گونه - هیچ مدل و ... از نظر ساختار داخلی با هم فرق ندارن تنها تفاوت از نظر ظاهری و متعلقاتشونه

خوب من سعی میکنم تا اونجا که میتونم سوالاتون را جواب بدم :

خوب ببینین اگه میخواین هارد بگیرین از همون اول بگیرین به نفعتونه، چون کلا این دو مدل نهایتا 100 تومان با هم فرق دارن، پس فرق زیادی حالا یا بعدا خریدن هارد با هم نداره
ولی اگه هارد لازم ندارین مسلما باید آرکید بگیرین

ببینین خرید 360 زیاد زمان نداره، چون الان یکسالی هست تقریبا همین قیمت مونده و نهایتا 10-20 تومان بالا پایین رفته
پ.ن: یکی از دوستانم که مغازه داره بهم گفت چون 360 اسلیم تولید شده به زودی کنسول های فت ( فعلی) نایاب مشن

فرق نداره اما خوب چلی اند شارژ راحت تره، همینایی که تو بازار ایران هست مناسبه

4- چند تا بازی دخترونه توپ + چند تا بازی توپ برای باباش (که خودم باشم :) ) هم معرفی
کنید .

بدون رودربایستی بهتون بگم، من این کنسول را برای دختر 8 ساله توصیه نمیکنم اما برای باباش چرا >:)
بازی توپ هم که زیاد هست
Gear of war 1 & 2
The Darkness
Call of Duty Series
Gta IV & DLC pack
...

والا اگه اصفهان بودین من یه فروشگاه عالی بهتون معرفی میکردم ولی خو تهران را نمیدونم

ببینین تو مدل حاسپر خیلی کم 3 چراغ دیده شده و در ضمن همون لانچ ها هم سه چراغش به ساعات بازی ربط نداشت ( من خودم بعضی وقتا کنسولم 10 ساعت روشنه)
ولی مهم اینه که کنسول حتما حتما در محیطی باشه که تهویه خوبی داشته باشه
از جواب کاملت ممنونم نوید جان
در مورد هارد اگه من یه آرکید بگیرم با یه هارد 120 شرکتی بازم یه چیزی حدود 30 تا 40 تومن به نفعم میشه . حالا با توجه به اینکه این هاردایی که جدا میفروشن اصلی نیستن به نظرتون تو کارکرد دستگاه مشکلی پیش نمیارن . بیشتر به خاطر این اصرار دارم که ارکید بگیرم چون رنگش سفیده و یه جورایی دخترونه تره .
سپاس >:d<

از جواب کاملت ممنونم نوید جان
در مورد هارد اگه من یه آرکید بگیرم با یه هارد 120 شرکتی بازم یه چیزی حدود 30 تا 40 تومن به نفعم میشه . حالا با توجه به اینکه این هاردایی که جدا میفروشن اصلی نیستن به نظرتون تو کارکرد دستگاه مشکلی پیش نمیارن . بیشتر به خاطر این اصرار دارم که ارکید بگیرم چون رنگش سفیده و یه جورایی دخترونه تره .
سپاس >:d<
خوب اگه رنگ براتون مهمه، خوب آرکید بگیرین ولی باز هم اگه هارد میخواین الیت را من ترجیح میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or