راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام ! آقا كسي تا حالا از دنياي بازي (پاساژ مستوفي) كنسول گرفته ؟ من امروز رفتم باش مذاكره كنم گفت 360 UC خام رو 410 ميده !:eek: خيلي قيمتش خوبه ولي بم گفت دوشنبه بارم ميآد و اون موقع بيا بگير ! اخلاقشم خيلي خوب بود ، اگرم سر كاري بود كه همون 2شنبه UC خام رو از يگانه ميگيرم ;) موفق باشيد :love:

--------------------------------------------------------------------------------------------------

چرا دواشي ؟ :confused: :eek: بهترين قيمت رو يوگي(يگانه) مي داد ، كنسولاشم كه برو بكس ميگن مطمينه ، يه خورده هم باش گرم بگيري ميربون ميشه !:love: مگه خودت از يوگي نگرفتي ؟ عزيزم دليل دندون شيكني داري بدي ؟ ;) :biggrin1:

شما چند گرفتي از يوگي ؟ UC or J ؟sam or hitachi ؟ كپي خور يا خام ؟كنسولتون ماله قبل 2006/2 ؟

من اون اوايل گرفتم ............ اول مهر دقيقا ( هم چين اوايل هم نيست ) ... 470 ....... با يه دسته و فيس پليت و .....

یه چیزی یادت رفت xbox360 رو آکبند بگیر بعد بده برات کپی خورش کنن;)
این قضیه درایو سامسونگ هم مثل ntsc uc بودن هست اگه سامسونگ نبود هیتاچی هم بد نیست خیلی ها هم توی همین سایت ntsc j دارن و ازش راضی هستن و بازیاش هم زیاده:)
ولی pal نگیر و درایوت هم فیلیپس نباشه هرچند که تولیدش خیلی وقته که متوقف شده:biggrin1:
راستی یه چیزی هم الان یادم اومد تاریخ تولید xbox360ت قبل از فبریه نباید باشه;)

ميشه بگيد براي چي اكبند بايد باشه نكنه سر من كلاه گذاشتن :confused:

واسه ي منم اك نبود و كپي خور شده بود.روزاي اول كه ميومدم اينجا ميديدم در مورد اك بودن بحثه يه جوري ميشدم:biggrin1:
ولي الان كاملا از كنسولم راضيم و هيچ مشكلي هم تا به حال باهاش نداشتم.
راستي اقا چه قدر كيفيت ساخت دسته ها پيينه نسبت به دسته هاي ps2.يكم باهاش كال بازي كرديم ls به جير جير كردن افتاده!:confused:

از هرجا ميگيري از يگانه نگير

كدوم حيثيت ؟!!!
من يه بار رفتم مغازش ، كم مونده بود با هم كتك كاري كنيم !

یگانه درسته اصلا برخورد جالبی با مشتری نداره و در ضمن قیمت هارو هم اگه بدونه 100% قصد خرید نداری الکی می پرونه ولی مطمئن باشید که در جنس فروختن سرتون کلاه نمی زاره و جنس آشغال هیچ وقت بهتون نمی ده! (مثلا بیاد کنسول دست دوم یا باز رو به جای کنسول آکبند غالب کنه!) کنسولای از قبل کپی خور شده یگانه به نظر من از تمام مغازه های دیگه اطمینانش بیشتره!

سلام ! آقا كسي تا حالا از دنياي بازي (پاساژ مستوفي) كنسول گرفته ؟ من امروز رفتم باش مذاكره كنم گفت 360 UC خام رو 410 ميده !:eek: خيلي قيمتش خوبه ولي بم گفت دوشنبه بارم ميآد و اون موقع بيا بگير ! اخلاقشم خيلي خوب بود ، اگرم سر كاري بود كه همون 2شنبه UC خام رو از يگانه ميگيرم ;) موفق باشيد :love:

--------------------------------------------------------------------------------------------------

چرا دواشي ؟ :confused: :eek: بهترين قيمت رو يوگي(يگانه) مي داد ، كنسولاشم كه برو بكس ميگن مطمينه ، يه خورده هم باش گرم بگيري ميربون ميشه !:love: مگه خودت از يوگي نگرفتي ؟ عزيزم دليل دندون شيكني داري بدي ؟ ;) :biggrin1:

شما چند گرفتي از يوگي ؟ UC or J ؟sam or hitachi ؟ كپي خور يا خام ؟كنسولتون ماله قبل 2006/2 ؟

ماروباش که 500 تومان پول دادیم الان ماشالله چقدر مفت شده

کی بیاد شماره تلفن آقا تکاوچ را بده،کابل تصویر کنسول قاطی کرده صدا میاد،ولی تصویر نیست

021-88945795
021-88936076
0912-4840372

شاید کابل Video از پشت تلویزیون در اومده باشه Audio مونده باشه تو!

ماروباش که 500 تومان پول دادیم الان ماشالله چقدر مفت شده

مارو باش 550 پول دادیم!

با سلام
چند تا سوال راجع به x360دارم لطفا اگه میدونید بهم جواب بدید.
اول اینکه انواع مدلهای موجود360 را برام بگید وبگید مدلهایی که در حال حاضر تو بازار ایران پیدا میشن کدوما هستن و تجهیزات اونا رو برام بنوسید.
دوم اینکه آیا 360 امکان شبکه شدن مثل چیزی که در گیم نت هست رو داره ومثلا میشه با 360 گیم نت راه بندازی؟
سوم آیا تجهیزات شبکه کردن 360 داخل پکی که در ایران میدن هست یانه؟واگر نیست اصلا پیدا میشه یا نه؟
اگر براتون ممکنه اسامی بازیهایی که شبکه هستن رو برام بنوسید.
دستتون درد نکنه لطفا هرکی میدونه جواب بده.

با سلام
چند تا سوال راجع به x360دارم لطفا اگه میدونید بهم جواب بدید.
اول اینکه انواع مدلهای موجود360 را برام بگید وبگید مدلهایی که در حال حاضر تو بازار ایران پیدا میشن کدوما هستن و تجهیزات اونا رو برام بنوسید.
دوم اینکه آیا 360 امکان شبکه شدن مثل چیزی که در گیم نت هست رو داره ومثلا میشه با 360 گیم نت راه بندازی؟
سوم آیا تجهیزات شبکه کردن 360 داخل پکی که در ایران میدن هست یانه؟واگر نیست اصلا پیدا میشه یا نه؟
اگر براتون ممکنه اسامی بازیهایی که شبکه هستن رو برام بنوسید.
دستتون درد نکنه لطفا هرکی میدونه جواب بده.

اول : Premium که شامل :
1.کنسول اصلی - 2. هارد با ظرفیت 20 گیگ - 3. کابل HD-AV Component
4. دسته بیسیم - 5. کابل شبکه - 6. هدست
Core که شامل :
1. کنسول اصلی - 2. کابل تصویر معولی (AV) و 3. دسته باسیم

توجه : در هردو مدل کابل برق وجود دارد! و البته کنسول در سه ورژن منطقه ای Ntsc/J و Ntsc/UC و PAL موجود می باشد که کنسول ورژن Ntsc/J در پک Premium خود یک عدد Media Remote نیز دارد!
--------------------------------------
دوم: بله!
--------------------------------------
سوم : در پک Premium فقط یک کابل شبکه وجود داره! این کابل برای شبکه کردن کنسول فقط با یک کنسول دیگر و یا کنسول فقط با یک کامپیوتر کافیه و نیاز به هیچ چیز دیگه ای نداره!
ولی اگر بخوای مثلا یک گیم نت راه بنداز و 10 تا کنسول رو باهم شبکه کنی اون وقت مثل گیم نت فقط نیاز به یک هاب (Hub) داری و هیچ چیز دیگه ای نیاز نیست و درکل راه اندازی یک گیم نت 360 مثل راه اندازی یک گیم نت کامپیوتر است و حتی آسونتر! چون خود کنسول همه کارها اتوماتیک انجام میده و کنسول ها اتوماتیک با هم مچ میشن و دیگه نیازی به تخصیص IP و از این حرف ها نیست!
-------------------------------------
در مورد بازیها تا حالا به غیر از Just Cuse دیگه بازی ای ندیدم که شبکه نشه و تقریبا همه بازی ها شبکه می شن!

آخرین ویرایش:
مطمئني uc رو ميده 410 ؟

آره داداشي ، گفت هرچي با هر درايوي كه بخواي كپي خورش 440 ، خامش 410 ! خودمم واسه همين تعجب كردم و احتمال دادم سركاري باشه چون J فكر كنم 30 $ ارزون تر از UC باشه ! ازش پرسيدم قيمت رو همين جوري مي دي يا اطلاع داري ، گفت اينا قيمت هاي هفته پيشمه، حالا شد شد ، نشدم يگانه قيمت خيلي خوبي بم داده ;) :love:

قفل Hd-dvdهاي كيفيت بالا توسط يك هكر شكسته شد.

با شكسته شدن قفل HD-DVDهاي كيفيت بالا توسط يك هكر، صنعت فيلم‌سازي در معرض تهديد تكثير غيرقانوني نسخه‌ي فيلم‌ها قرار مي‌گيرد.
بر خلاف ادعاي صاحبان صنعت فيلم‌سازي مبني بر نفوذناپذير بودن قفل HD-DVD، هكري كه خود را Muslix 64 ناميده، اعلام كرده است كه نسبت به رمزگشايي اين دي‌وي‌دي‌ها با سيستم پيشرفته‌ي حفظ اطلاعات درون ديسك اقدام كرده است.
غول‌هاي بزرگ صنعت فيلم‌سازي مانند سوني، ديسني و وارنر بروس اين سيستم را جايگزين سيستم قديمي‌ حفظ اطلاعات درون ديسك كرده‌ بودند تا از تكثير و فروش غيرقانوني نسخه‌هاي فيلم‌هايشان جلوگيري كنند.
برای دیدن کلیپ به لینک زیر بروید:
http://www.youtube.com/watch?v=_oZGYb92isE

به نقل از سایت www.Mahvareh.net
منبع : http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&u=http://futurezone.orf.at/it/stories/160936/&prev=/search%3Fq%3DMuslix%2B64%26hl%3Den%26lr%3D

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or