راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سوالام اين بود كه ايا ميشه با دسته ها درايو xbox360 را باز و بسته كرد ؟
چرا نمیشه ؟
توی داشبورد بیا پایین یه دکمه هست که شبیه درایو کنسوله .
روش نوشته Open Tray
اینو بزنی وا میشه !

فکر کنم دیگه اینقدر گفتیم که خیلی تکراری شده ولی خیالی نیست بازم میگیم بالاخره باید سوال رو جواب داد دیگه :biggrin1:
در مرد سوال اولت نسخه های j ریموت دارن ولی تو بعضی از نسخه هاش نمیدونم تولید کدوم ماه بود ریموت رو حذف کردن به هرحال اکثر اونایی که تو ایران هست ریموت داره در مورد فرق دو نسخه من چند بار گفتم فرق تو زمان عرضه بازی برای اوناس وگرنه تقریبا تمام بازیهایی که برای uc اومده به غیر از یکی دو تا بازی برای j هم اومده حتی بعضی از بازیها اول برای j اومده نمونش lost planet و بازیهای فری هم که کم کم داره زیاد میشه به تمام دستگاها میخوره
دستگاه اکبند از همه نظر خوبه فقط تنها بدیش اینه که باید ریسک کپی خور کردنش و هر اتفاقی که برای کنسولت میوفته رو بخری البته اگه گیرت بیاد الان کم شده در مورد قیمت و فروشگاه هم فکر کنم خودت از طریق تبلیغات سایت زنگ بزنی بپرسی بهتره اینجوری سوتفاهم هم پیش نمیاد
در مورد سوال آخر هم باید بگم هر دستگاهی یه سری معایب داره ولی 360 اینقدر مزایا داره که بشه از اون خرده ریز معایبش به راحتی گذشت یا باهاشون یه جوری زندگی رو گذروند:biggrin1:
مرسی دوست عزیز از کمکت
به هر حال سوال بیشتر ضریب اطمینان رو بالا میبره
یکی از دوستان به من گفته مدلی که امریکایی هست از همه بهتره ایا منظورش همون مدل UC هست؟
و اینکه این مدل J ایا ساخت چین و در کل اسیایی هست یا نه؟
سوال دیگه در مورد عمر مفید باتری دسته بیسیم و اینکه با یه باتری خوب حدودا چند ساعت میشه بازی کرد؟
و ایا اگه شارژر داشته باشیم میشه دوباره از اون باتری استفاده کرد؟
و اینکه ایا در این مدل پرمیوم میشه با دسته سیم دار بازی کرد یعنی به جای بیسیم با دسته سیمدار بازی کرد که در این صورت ایا باز هم مصرف باتری خواهیم داشت یه نه ؟
چون من شنیدم مصرف باتریش زیاده خصوصا ما که خوره بازی هستیم
و اینکه ایا میشه روی 360 فیلم یا شو( SHow ) ریخت؟
مرسی . شرمنده همه اگه طولانی شد

یکی از دوستان به من گفته مدلی که امریکایی هست از همه بهتره ایا منظورش همون مدل UC هست؟
سوال دیگه در مورد عمر مفید باتری دسته بیسیم و اینکه با یه باتری خوب حدودا چند ساعت میشه بازی کرد؟
و اینکه ایا در این مدل پرمیوم میشه با دسته سیم دار بازی کرد یعنی به جای بیسیم با دسته سیمدار بازی کرد که در این صورت ایا باز هم مصرف باتری خواهیم داشت یه نه ؟
من به ترتیب جواب میدم
1 - بله
2 - همشون ساخت چین هستن حتی UC
3 - اگه یه باتری خوب مثل Energizer بگیری مدت زیادی میتونی بازی کنی . من خودم با روزی 2 ساعت بازی حدود 40 روز باتری عوض نکردم .
4 - باتری باید قابل شارژ باشه
5 - بله - خیر . البته توی خود جعبه با سیم نداره . فقط یه بیسیم داره .
6 - فعلا نمیشه فیلم ریخت اما آهنگ چرا میشه
7 - خواهش میکنم :biggrin1:

عجب گرفتاری شدیم
یکی به ما بگه این مدیا سنتر چجوری روی 360 اجرا میشه . من یک فایل 20 مگابایتی از سایت ایکس باکس دارم میگرم . حالا دیگه چیزی نمیخاد ؟ بعدش باید چیکار کنی ؟ :(

http://www.xbox.com/pcsetup

تو این لینک هم فایل ها لازم برای دانلود هست و هم گفته هرکدوم برای چه سیستم عاملی هست و اینکه چه امکاناتی در اختیارتون قرار میده!
البته مثل اینکه از ویندوز مدیا پلیر 11 هم مشه استفاده کرد!
من خودم از Widows Media Connect و Media Center Extender باهم استفاده می کنم! برای استفاده از Media Center Extender باید windows XP- media center رو کامپیترتون نصب باشه!
Media Center Extender در دو سایز وجود داره و در صورتی که برنامه Midia Center کامپیوترتون آپدیت نشده باید یه فایلی حدود 80 ( هشتاد ، نه هشت) مگابایت دانلود کنین( Windows XP Media Center Edition 2005 ) و در غیر این صورت به یه فایل 20 مگابایتی ( Windows XP Media Center Edition 2005 – Update Rollup 2 ) کفایت میکنه! من خودم مجبور شدم 80 رو دانلود کنم ! برای فهمیدن اینکه کدوم فایل رو باید دانلود کنین در همون لینک بالا ، در پایین صفحه توضیح داده!
در ضمن یک سری برنامه هم هست که باهاشون میشه فایل های DivX و فایل های دیگری که بطور استاندارد کنسول ازشون پشتیبانی نمی کنه رو اجرا کرد! و این برنامه ها هم در صورتی کار می کنند که از Media Center Extender استفاده کنین!
البته این برنامه بصورت Live Encode کار می کنند یعنی فایل رو در حین Encode به شبکه کنسول می فرستن و حالا که فایل به فایل استاندار برای اجرا تبدیل شده اجرا میشه!
عبارات قرمز رنگ اسم فایل های مورد نیاز برای دانلود هستند!

-------------------------------------------------------

Xbox 360 to Run Linux / Homebrew Soon?
>> An anonymous person at the German 23C3 Hacker Congress showed what could be an Xbox360 hack/exploit during one of the 'Lightning Talks'. Lightning Talks is a daily event at Chaos Communication Congress (C3/CCC). It consists in one hour of several short (limited to 5mins) talks.

In a very short presentation the 'hacker' was masked and showed an Xbox 360 booting up King Kong (the game, by ubisoft). After loading the game the screen shows an Xbox 360 logo, a Mac logo and Tux (the Linux Penguin) and the words "coming soon...". I also noticed a PCB is hanging out of his Xbox360.
Those who followed hacking discussions might remember hackers did some research around the vector shaders in the King Kong demo on the Xbox 360 Kiosk Disc (that ran from recordable media). The demo (and final game too) allow to modify the shaders (they are not checked/signed). However no exploit to take control of the machine was found back then ... so either this hacker found something here, or he's just showing us his custom modified shader ;)
That's all the details we got for now.

این یه خبر در رابطه با نصب Linux روی X360 بود که همین امروز Xbox-Scene منتشر کرد!:cool: :cool:

واسه بازی کردن بازیهای ایکس باکس باید 10 مگ از سایت xbox.com دان کرد بعد burn کرد رو سیدی بعدش هم گذاشت تو ایکس باکس بعد خودش اتوماتیک اپگرید میشه.
حالا به رجیون بازی های ایکس باکس هم باید توجه کرد؟؟؟؟؟
در ضمن این update dashboard رو هم میشه همینکار رو کرد باید 6 مگ دان کنی بعد بزنی رو سیدی..
اون موقعی که من fw 1.3 بود و ضجه میزدم راه دیگه ای واسه update نیست هیچکی نگفت....

واسه بازی کردن بازیهای ایکس باکس باید 10 مگ از سایت xbox.com دان کرد بعد burn کرد رو سیدی بعدش هم گذاشت تو ایکس باکس بعد خودش اتوماتیک اپگرید میشه

یعنی بدون نیاز به فیرمور 5 و 5.1؟بازیهای کپی دیگه؟

مرسی دوست عزیز از کمکت
به هر حال سوال بیشتر ضریب اطمینان رو بالا میبره

فکر کنم دوست خوبمون سم فیشر توضیحات کامل داد فقط در تکمیل صحبت هاش و در مورد باتری اینو بگم که یه سری شارژ کیت هم هست که چند نوعه یه مدلش اینه که به جای باتری پشت دسته میخوره و هر موقع شارژش تموم بشه از طریق usb که به 360 وصله شارژ میشه و در هنگام شارژ میتونی بازی هم بکنی و با usb کامپیوتر هم شارژ میشه

بالاخره تمام صفحات رو خوندم:biggrin1: :biggrin1:
با خوندن صفحات میزان x360 خونم بدجوری پایین افتاده , تا جایی که اگر هر چه سریعتر یه xbox360 بهم نرسه, پس میافتم و از دست میرم:(( :((
متاسفانه در کرمانشاه زندگی میکنم و دسترسی به تهران ندارم.
دو روزه اینجا به فروشگاهی سپردم برام بیاره .هی امروز و فردا میکنه.آخرش هم امروز میگه به خاطر کریسمس 360 در تهران نایاب شده و فقط core پال گیر میاد .اونم که پول خون باباش رو هم میگه:mad:
ترو به خدا کمک کنید بگید چکار کنم . دارم میمیرم:(( اگه تا فردا بهم نرسه میمیرم.:((
مگه ما گناهمون چیه که تو شهرستان زندگی میکنیم
به یگانه هم زنگ زدم . خیلی آدم سرد و بی روحیه.با بی حوصلگی یه شماره حساب بهم داد که براش پول بفرستم ولی پشمون شدم . میترسم یا سرم کلاه بزاره یا بعد از فرستادن پول به بهانه های مختلف اینقدر امروز و فردا کنه که بمیرم.
مدیران محترم , بروبچ باحال کمک کنید:blushing:
به منه درمونده ی بی 360 کمک کنید
یه 360 برام بگیرید بدید تو تهران برام بیارن . همون جا پولش رو بگیرید اگه کسی این لطف رو برام میکنه تا من ادرس خونه پدرخانومم رو بدم زحمتش رو بکشه:biggrin1:
تعجب نکنید من زن و بچه دارم و 33 سالمه:p ویه بازی خور آماتور به سمت نیمه حرفه ای هستم:blushing:
راستی اولین پست من به میمنت و مبارکی 5000امین پست تاپیک بود.

آخرین ویرایش:
چرا نمیشه ؟
توی داشبورد بیا پایین یه دکمه هست که شبیه درایو کنسوله .
روش نوشته Open Tray
اینو بزنی وا میشه !

بله جواب این سوال رو دادیم این حالت در صورتیه که دیسک توی دستگاه نباشه ولی اگه دیسک تو دستگاه باشه نمیتونی با دسته درایو رو باز و بسته کنی

با خوندن صفحات میزان x360 خونم بدجوری پایین افتاده , تا جایی که اگر هر چه سریعتر یه xbox360 بهم نرسه, پس میافتم و از دست میرم:(( :((
دو روزه اینجا به فروشگاهی سپردم برام بیاره .هی امروز و فردا میکنه.آخرش هم امروز میگه به خاطر کریسمس 360 در تهران نایاب شده و فقط core پال گیر میاد .اونم که پول خون باباش رو هم میگه:mad:
ترو به خدا کمک کنید بگید چکار کنم . دارم میمیرم:(( اگه تا فردا بهم نرسه میمیرم.:((
به یگانه هم زنگ زدم . خیلی آدم سرد و بی روحیه.با بی حوصلگی یه شماره حساب بهم داد که براش پول بفرستم ولی پشمون شدم . میترسم یا سرم کلاه بزاره یا بعد از فرستادن پول به بهانه های مختلف اینقدر امروز و فردا کنه که بمیرم.
یه 360 برام بگیرید بدید تو تهران برام بیارن . همون جا پولش رو بگیرید اگه کسی این لطف رو برام میکنه تا من ادرس خونه پدرخانومم رو بدم زحمتش رو بکشه:biggrin1:
تعجب نکنید من زن و بچه دارم و 33 سالمه:p ویه بازی خور آماتور به سمت نیمه حرفه ای هستم:blushing:

با دات.کام تماس داشتی !؟

از مديرها كمك بخواي از همه بهتر و با اطمينانتر هست . اگه هم خيلي حساسي در اين مورد به من يه پستي بزن .

درضمن راست ميگي 33 سالت هست :confused: :eek:

سلام همشهری:biggrin1:
خوبی؟؟
ببین سوالی داشتی در مورد 360 من هستم در خدمت!
در ضمن یگانه قابل اطمینانه اگه خواستی پول رو بریز حساب:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or