مرسی دوست عزیز از کمکتفکر کنم دیگه اینقدر گفتیم که خیلی تکراری شده ولی خیالی نیست بازم میگیم بالاخره باید سوال رو جواب داد دیگه :biggrin1:
در مرد سوال اولت نسخه های j ریموت دارن ولی تو بعضی از نسخه هاش نمیدونم تولید کدوم ماه بود ریموت رو حذف کردن به هرحال اکثر اونایی که تو ایران هست ریموت داره در مورد فرق دو نسخه من چند بار گفتم فرق تو زمان عرضه بازی برای اوناس وگرنه تقریبا تمام بازیهایی که برای uc اومده به غیر از یکی دو تا بازی برای j هم اومده حتی بعضی از بازیها اول برای j اومده نمونش lost planet و بازیهای فری هم که کم کم داره زیاد میشه به تمام دستگاها میخوره
دستگاه اکبند از همه نظر خوبه فقط تنها بدیش اینه که باید ریسک کپی خور کردنش و هر اتفاقی که برای کنسولت میوفته رو بخری البته اگه گیرت بیاد الان کم شده در مورد قیمت و فروشگاه هم فکر کنم خودت از طریق تبلیغات سایت زنگ بزنی بپرسی بهتره اینجوری سوتفاهم هم پیش نمیاد
در مورد سوال آخر هم باید بگم هر دستگاهی یه سری معایب داره ولی 360 اینقدر مزایا داره که بشه از اون خرده ریز معایبش به راحتی گذشت یا باهاشون یه جوری زندگی رو گذروند:biggrin1:
من به ترتیب جواب میدمیکی از دوستان به من گفته مدلی که امریکایی هست از همه بهتره ایا منظورش همون مدل UC هست؟
و اینکه این مدل J ایا ساخت چین و در کل اسیایی هست یا نه؟
سوال دیگه در مورد عمر مفید باتری دسته بیسیم و اینکه با یه باتری خوب حدودا چند ساعت میشه بازی کرد؟
و ایا اگه شارژر داشته باشیم میشه دوباره از اون باتری استفاده کرد؟
و اینکه ایا در این مدل پرمیوم میشه با دسته سیم دار بازی کرد یعنی به جای بیسیم با دسته سیمدار بازی کرد که در این صورت ایا باز هم مصرف باتری خواهیم داشت یه نه ؟
چون من شنیدم مصرف باتریش زیاده خصوصا ما که خوره بازی هستیم
و اینکه ایا میشه روی 360 فیلم یا شو( SHow ) ریخت؟
مرسی . شرمنده همه اگه طولانی شد
عجب گرفتاری شدیم
یکی به ما بگه این مدیا سنتر چجوری روی 360 اجرا میشه . من یک فایل 20 مگابایتی از سایت ایکس باکس دارم میگرم . حالا دیگه چیزی نمیخاد ؟ بعدش باید چیکار کنی ؟![]()

مرسی دوست عزیز از کمکت
به هر حال سوال بیشتر ضریب اطمینان رو بالا میبره
یکی از دوستان به من گفته مدلی که امریکایی هست از همه بهتره ایا منظورش همون مدل UC هست؟
و اینکه این مدل J ایا ساخت چین و در کل اسیایی هست یا نه؟
سوال دیگه در مورد عمر مفید باتری دسته بیسیم و اینکه با یه باتری خوب حدودا چند ساعت میشه بازی کرد؟
و ایا اگه شارژر داشته باشیم میشه دوباره از اون باتری استفاده کرد؟
و اینکه ایا در این مدل پرمیوم میشه با دسته سیم دار بازی کرد یعنی به جای بیسیم با دسته سیمدار بازی کرد که در این صورت ایا باز هم مصرف باتری خواهیم داشت یه نه ؟
چون من شنیدم مصرف باتریش زیاده خصوصا ما که خوره بازی هستیم
و اینکه ایا میشه روی 360 فیلم یا شو( SHow ) ریخت؟
مرسی . شرمنده همه اگه طولانی شد
اگه تا فردا بهم نرسه میمیرم.
ویه بازی خور آماتور به سمت نیمه حرفه ای هستم:blushing: چرا نمیشه ؟
توی داشبورد بیا پایین یه دکمه هست که شبیه درایو کنسوله .
روش نوشته Open Tray
اینو بزنی وا میشه !
بالاخره تمام صفحات رو خوندم:biggrin1: :biggrin1:
با خوندن صفحات میزان x360 خونم بدجوری پایین افتاده , تا جایی که اگر هر چه سریعتر یه xbox360 بهم نرسه, پس میافتم و از دست میرم![]()
![]()
متاسفانه در کرمانشاه زندگی میکنم و دسترسی به تهران ندارم.
دو روزه اینجا به فروشگاهی سپردم برام بیاره .هی امروز و فردا میکنه.آخرش هم امروز میگه به خاطر کریسمس 360 در تهران نایاب شده و فقط core پال گیر میاد .اونم که پول خون باباش رو هم میگه![]()
ترو به خدا کمک کنید بگید چکار کنم . دارم میمیرماگه تا فردا بهم نرسه میمیرم.
![]()
مگه ما گناهمون چیه که تو شهرستان زندگی میکنیم
به یگانه هم زنگ زدم . خیلی آدم سرد و بی روحیه.با بی حوصلگی یه شماره حساب بهم داد که براش پول بفرستم ولی پشمون شدم . میترسم یا سرم کلاه بزاره یا بعد از فرستادن پول به بهانه های مختلف اینقدر امروز و فردا کنه که بمیرم.
مدیران محترم , بروبچ باحال کمک کنید:blushing:
به منه درمونده ی بی 360 کمک کنید
یه 360 برام بگیرید بدید تو تهران برام بیارن . همون جا پولش رو بگیرید اگه کسی این لطف رو برام میکنه تا من ادرس خونه پدرخانومم رو بدم زحمتش رو بکشه:biggrin1:
تعجب نکنید من زن و بچه دارم و 33 سالمهویه بازی خور آماتور به سمت نیمه حرفه ای هستم:blushing:
راستی اولین پست من به میمنت و مبارکی 5000امین پست تاپیک بود.
بالاخره تمام صفحات رو خوندم:biggrin1: :biggrin1:
با خوندن صفحات میزان x360 خونم بدجوری پایین افتاده , تا جایی که اگر هر چه سریعتر یه xbox360 بهم نرسه, پس میافتم و از دست میرم![]()
![]()
متاسفانه در کرمانشاه زندگی میکنم و دسترسی به تهران ندارم.
دو روزه اینجا به فروشگاهی سپردم برام بیاره .هی امروز و فردا میکنه.آخرش هم امروز میگه به خاطر کریسمس 360 در تهران نایاب شده و فقط core پال گیر میاد .اونم که پول خون باباش رو هم میگه![]()
ترو به خدا کمک کنید بگید چکار کنم . دارم میمیرماگه تا فردا بهم نرسه میمیرم.
![]()
مگه ما گناهمون چیه که تو شهرستان زندگی میکنیم
به یگانه هم زنگ زدم . خیلی آدم سرد و بی روحیه.با بی حوصلگی یه شماره حساب بهم داد که براش پول بفرستم ولی پشمون شدم . میترسم یا سرم کلاه بزاره یا بعد از فرستادن پول به بهانه های مختلف اینقدر امروز و فردا کنه که بمیرم.
مدیران محترم , بروبچ باحال کمک کنید:blushing:
به منه درمونده ی بی 360 کمک کنید
یه 360 برام بگیرید بدید تو تهران برام بیارن . همون جا پولش رو بگیرید اگه کسی این لطف رو برام میکنه تا من ادرس خونه پدرخانومم رو بدم زحمتش رو بکشه:biggrin1:
تعجب نکنید من زن و بچه دارم و 33 سالمهویه بازی خور آماتور به سمت نیمه حرفه ای هستم:blushing:
راستی اولین پست من به میمنت و مبارکی 5000امین پست تاپیک بود.