راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یعنی اگه من ntsc/uc بگیرم هر بازی رو میتونم بازی کنم؟
پس چرا وا ps2 داشتیم هر دی وی دی رو میزاشتیم بازی میکردیم
سلام.
یعنی وقتی uc بگیری بازیهاش تو ایران بیشتره!
ps2 هم کاملا هک شده بود یعنی مدچیپ واسش اومده بود که باعث میشد هر ورژن رو روی دستگات بتونی اجرا کنی;)

uc و pal از لحاظ قیمت فرق دارن؟درضمن از راهنماییتون خیلی ممنون چون من پس فردا میخواستم x360 بگیرم اگه شما نمی گفتید معلوم نبود چی می گرفتم
فکر نمیکنم فرقی بکنن!
البته شاید بعضی uc رو گرون تر بفروشن ولی مطمئن باش ارزشش رو داره;)

سلام.
یعنی وقتی uc بگیری بازیهاش تو ایران بیشتره!
ps2 هم کاملا هک شده بود یعنی مدچیپ واسش اومده بود که باعث میشد هر ورژن رو روی دستگات بتونی اجرا کنی;)

یعنی چه ps2 کاملا هک شده بو یعنی x360 هک نشده یعنی باید بازی اورجینال بخریم؟درضمن قیمت دقیق بازیهای کپی رو میدونین؟

یعنی چه ps2 کاملا هک شده بو یعنی x360 هک نشده یعنی باید بازی اورجینال بخریم؟درضمن قیمت دقیق بازیهای کپی رو میدونین؟
سلام.
منظور از کامل یعنی ریجن فری شده! یعنی مثل ps2 که همه ی ورژن ها بهش بخوره;)
360 هک شده و بازیهاش هم نباید اورجینال بخری
قیمتهاش هم 7 تومنه!

اقا من ميخوام xbox360 را update كنم همون 1 ماه پيش كه مايكرو 100 تا بروز رساني گذاشته بود . راهنمايي كنين ممنون ميشم . يعني از كدوم قسمتش بايد اين كار بكنم .درضمن چند مگ هست اين دانلود .
سوال بعديم اينكه من چطور ميتونم بازي را تو هارد xbox360 بريزم . هر چه قدر ميگردم چنين چيزي نميتونم پيدا كنم .

ديگه اول راهمه بايد ياد بگيرم
لطفا اگه راهنمايي ميكنين كمي تميزتر بكنين . ممنون:biggrin1: :love:

سوال بعديم اينكه من چطور ميتونم بازي را تو هارد xbox360 بريزم . هر چه قدر ميگردم چنين چيزي نميتونم پيدا كنم .
هنوز نمیشه اینکار رو کرد;)

میشه بگین مالزیش چنده؟

یکم گرونتر از دیسکهای کپی هست!
ولی مالزی نگیر به لنزت فشار میاره و خرابش میکنه!

ای بابا این x360 خریدن از شهرستان چقدر دنگ و فنگ داره؟یعنی چه درایو کنسولا سامسونگ باشه مگه درایو دیگه ای هم برای x360 هست؟آقا یه لطفی کن بگو کلا من برای x360 خریدن باید به چه نکاتی توجه کنم که بهترین دستگاه گیرم بیاد؟ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or