راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوست عزيز...tv ما hd ساپورت میکنه پشتشم 6 تا ورودی hd component داره و 4 تا ديگه
پايينش که مخصوص audiuo هست.....ولی هر کاری که میکنم از hd componet نميتونم تصوير
بگيرم....اصلاً نمیآد....داخل دستگام (360) `حتي میزارم رو قسمت hd 1080i ولی متأسفانه
نمیاد تصوير...مام به ناچار از tv تصوير گرفتيم.....شما نميدونی مشکل کجاست؟
1) شما مطمئنی که tv ت 1080i هست؟ شاید حداکثر 720p باشه!
2) component در کل جهان یک مدل بیشتر نداریم بنابراین اینکه بگیم مثلا این component به tv من نمی خوره درست نیست. شما چک کن ببین:
ترتیب رنگ های فیش ها درست می زنی؟
اون فیش زرد رنگ که مال tv معمخولی هست رو دیگه نباید به جایی وصل کنی.
روی همون کابل 360 اون قسمتشی که به کنسول وصل می شه یه switch هست که نوشته tv , hdtv اونو بزار روی hdtv.

1) شما مطمئنی که tv ت 1080i هست؟ شاید حداکثر 720p باشه!
2) component در کل جهان یک مدل بیشتر نداریم بنابراین اینکه بگیم مثلا این component به tv من نمی خوره درست نیست. شما چک کن ببین:
ترتیب رنگ های فیش ها درست می زنی؟
اون فیش زرد رنگ که مال tv معمخولی هست رو دیگه نباید به جایی وصل کنی.
روی همون کابل 360 اون قسمتشی که به کنسول وصل می شه یه switch هست که نوشته tv , hdtv اونو بزار روی hdtv.

بله tv ما
hdtv 1080i ready هست....هم از داخل دستگاه گزاشتم رو hdtv و هم از اون switch گزاشتم
رو hdtv ولی متاسفانه تصوير نمیآيد....من همه فيشارم جابه جا کردم
ولی بازم نشد:confused: :confused: :confused:

آقا من دارم قوزفیش میشم لطفا به این 3 سوال جواب بدید:
1-زبان کنسولهای ntsc/j ژاپنیه؟
2-بازیهای j همشون زبانش ژاپنیه؟
3-فروشنده بهم گفت کنسول j با تبدیل نرم افزاری میدم ولی تمام بازیهای uc رو اجرا میکنه. این ممکنه؟

بله tv ما
hdtv 1080i ready هست....هم از داخل دستگاه گزاشتم رو hdtv و هم از اون switch گزاشتم
رو hdtv ولی متاسفانه تصوير نمیآيد....من همه فيشارم جابه جا کردم
ولی بازم نشد:confused: :confused: :confused:
دوست عزیز، تلویزیون شما احیاناً Samsung یا صنام نیست ؟!
اگر یکی از این دو تا هست که من میدونم مشکل چیه، اگر هم از اینا نیست، آیا روش نوشته 100Hz Ready و آیا کنسول شما NTSC هست ؟

آقا من دارم قوزفیش میشم لطفا به این 3 سوال جواب بدید:
1-زبان کنسولهای ntsc/j ژاپنیه؟
2-بازیهای j همشون زبانش ژاپنیه؟
3-فروشنده بهم گفت کنسول j با تبدیل نرم افزاری میدم ولی تمام بازیهای uc رو اجرا میکنه. این ممکنه؟

نه دوست عزیز زبانش انگلیسیه ولی زبان های ژاپنی و کره ای و از این جور چیزا هم داره
زبان بازیهاش تا اینجا که من گرفتم همه انگلیسی بوده شاید بازی زبان ژاپنی هم داشته باشه ولی من ندیدم
در آخر هم اینکه فعلا حرفش هست ولی من ندیدم کسی این کار رو بکنه بعد شما احتیاجی به این نرم افزار نداری تقریبا تمام بازیهای uc برای j هم اومده

ps3 با دسته و يه بازي 60 گيگ
1200000
بازي هم دونه اي 60 گفت
داشبور 360 با حالتره ///
در مورد گرافيك هم من چون 360 رو مانيتور ال سي دي بازي مي كنم و ps3 كابل مانيتور ندارم هنوز نمي تونم كيفيت رو بگم ....
گفتم يكي از بچه ها كابل رو برام از دوبي بياره ..... از يگانه خريدم ..... خدايش محسن توكلي پسر خوبيه ....
اما ps3 به همه چي وصل ميشه ..... من وب كم ps2 هم وصل كردم خورد ....
اما دسته هاي 360 با حال تره....
بايد wii هم امتحان كنيم ببينيم چطوره ......
راستي ps3 خيلي باحال و بي صدا كار مي كنه ... كلي با اينش حال كردم ...

دوست عزیز، تلویزیون شما احیاناً Samsung یا صنام نیست ؟!
اگر یکی از این دو تا هست که من میدونم مشکل چیه، اگر هم از اینا نیست، آیا روش نوشته 100Hz Ready و آیا کنسول شما NTSC هست ؟

سلام...
بله tv ما سامسونگ 43 اينچ هست..ممنون میشن بگيد مشکل چيه؟
کنسول من هم ntsc j هست

آقا من یه سوال دارم قضیه این pal/ntsc چیه مثلا برای اجرای بازیهای پال دستگاه حتما باید پال باشه
دستگاه های بازار پالن یا ntsc? یعنی اگه دستگاهم پال باشه نمی تونم table tennis بازی کنم؟

آقا من یه سوال دارم قضیه این pal/ntsc چیه مثلا برای اجرای بازیهای پال دستگاه حتما باید پال باشه
دستگاه های بازار پالن یا ntsc? یعنی اگه دستگاهم پال باشه نمی تونم table tennis بازی کنم؟
:biggrin1:
همه جور دستگاهی تو بازار هست
اما فعلا بدترین مدل پال هست
NTSC بگیری بهتره
Table Tennis هم میتونی بازی کنی !

:biggrin1:
همه جور دستگاهی تو بازار هست
اما فعلا بدترین مدل پال هست
NTSC بگیری بهتره
Table Tennis هم میتونی بازی کنی !

بازی Table Tennis روی ÷ال هم مییاد !! بعدشم من هم بهت میگم UC بگیر ! مثل من خر بازی در نیار !! (من رفتم ÷ال گرفتم !:(( :(( :(( :(( )

بازی Table Tennis روی ÷ال هم مییاد !! بعدشم من هم بهت میگم UC بگیر ! مثل من خر بازی در نیار !! (من رفتم ÷ال گرفتم !:(( :(( :(( :(( )

چرا ناراحتی از j?
uc که remote control نداره !!...اگه به خاطر بازياشه....هميشه برو از maxgame بگير
هر بازی که بياد از هر نوعشو داره....من به اين شرط ازش j گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or