راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها من زنگ زدم مغازه ی آقا تکاوچ(بازی سفارش بدم) اون آقایی که ورداشت واسه ی فیرمور 5 صحبت کردم گفت در حال تست کردن هستیم تا دو سه روز دیگه معلوم میشه!

من هم بالاخره jump in شدم.....خداييش گرافيکش محشره !!!!!!!!
من وقتی امروز رفتم بخرم 360 رو ديدم تو مغازه نشسته داره lost planet رو رو lcd سامسونگ
full hd بازی میکنه..........گرافيک بازی يه چيزی فراتر از تعريف گرافيک عالی.........يعنی ديگه مادر بگريد بود...اينجوری بگم براتون
من هم مدل j رو خريدم !!! ديدم uc کنترول نداره اصلاً خوشم نيمد.......تازه تماميه بازيهارم
گفت من رو j دارم...چه جديد بياد چه قديمی همرو هم برای j میزنم هم uc
گفت از اون لهاظ خيالت تخت تخت باشه
راستی يه سؤال.........چرا tv ما وقتی کابل hd coponent هارو میزنم به hdtv مون تصوير نمیده؟
به ناچار امروز رو tv بازی کردم

سلام دوستان مشكلات جديد ايكس باكس من !!

اين هم عكس از بازي هاي من :biggrin1:

2.jpg

3.jpg

----------------------------------------------------

و اما مشكل من !

وقتي كه داشتم Pro6رو بازي ميكردم ! دستگاه رو خاموش كردم و بعد 1 ساعت دوباره آومدم بازي كنم ! وقتي كه سي دي رو گزاشتم ميزد Open Tray اما وقتي كه سي دي رو در آوردم و ي سي دي ديگه گزاشتم بازي خيلي خوب اجرا شد (سي دي مالزي)

حالا من براتون عكس اين 2 سي دي رو ميزارم ! ببنيند اون سي دي 2 براي مالزي هست يا نه !:؟! حالا به نظرتون بايد برم تنظيم لنز كنم ؟! يا برم فرمول رو بريزم درست ميشه ؟

اين هم عكس سي دي اولي (Pro6)

5.jpg

اين هم سي دي دومي (كه فكر كنم سي دي مالزي هست)

4.jpg

(اگر توجهه كنيد ميبينيد كه آرم ها روي اين سي دي هك شده و مثل داتكام يا .... اونجوري نيست )

البته من فكر كنم دستگاهم با سي دي هاي كپي آشنا نسيت و بايد برم ي تنظيم لنز كنم !! حالا اين فرمول رو بريزم سي دي ها ي كپي رو بهتر اجرا مكينه !؟؟!

اگر نفهميدي بگين براتون تصويريش رو بزارم !!
چون ي دونه تصويريش هم گرفتم ولي MP4 هست و با JetAudio بايد بازش كنيد !!

آخرین ویرایش:
سلام. آخرش امروز رفتم و 360رو سفارش دادم.تا 2-3روز دیگه میرسه:love: خوب حالا از کجا میشه بازی اینترنتی سفارش داد.این nextgen چجوریه کیفیت کارش خوبه؟ جایی هست که بده پست بیاره ؟

سلام. آخرش امروز رفتم و 360رو سفارش دادم.تا 2-3روز دیگه میرسه:love: خوب حالا از کجا میشه بازی اینترنتی سفارش داد.این nextgen چجوریه کیفیت کارش خوبه؟ جایی هست که بده پست بیاره ؟
تا جایی که من میدونم همین nextgen فقط هست که پست کنه!

من ندیدم کسی از nextgen ناراضی باشه!!!!!!!

تا جایی که من میدونم همین nextgen فقط هست که پست کنه!

من ندیدم کسی از nextgen ناراضی باشه!!!!!!!

چرا پست منو پاك كردين ؟!؟!:confused: مگه چيزه بدي گفتم !؟!؟ بعدشم اين قسمت ويرايش من چرا نيست ؟!؟!
پست شما رو منتقل کردم به تاپیک زیر
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1476&page=11

لطفا رعایت کنید و در تاپیک مربوطه ارسال کنید.
بعد از این پست های بی ارتباط با تاپیک ها حذف میشن

راهنمایی برای خرید ترانس 220ولت به 110ولت

دیدم خرید دستگاه زیاد شده گفتم شاید بد نباشه یه راهنمایی خرید ترانس بزارم ببینید ترانس هایه موجود در بازار دارایه کیفیت ها و قیمت هایه مختلفی هستند ولی شما نباید گول قیمت کم=کیفیت پایین و قیمت بالا=کیفیت زیاد را بخورید یک ترانس از اجزایه مختلفی تشکیل شده که کیفیت هر کدام از انها نقش بسزایی در قیمت ان دارد از کیفیت هسته ترانس گرفته ( یکی از مهمترین عوامل گرم شدن ترانس ) تا سیم پیچ هایه ان ممکن است شما یک ترانس 500وات بگیرید 13000 تومن ولی دوستتان همان ترانس را بگیرد 20000تومن این دلیل بر گران خریدن ان نیست چون ترانس دوم از کیفیت ساخت بالا تری برخوردار هست .

این ادرس مغازه ای که ترانس در وات هایه مختلف میفروشد با یک سال ضمانت قیمت هم از 12000 تومان به بالا تهران -میدان امام خمینی-خ لاله زار جنوبی - سمت چپ فروشگاه عباس قزوینی این تنها جایی هست که ترانس در وات مختلف میفروشه امیدوارم که تبلیغ نباشه

توجه: چون ترانس ها هرچه ولتاژ ورودی بیشتری بگیرند خروجی بیشتری هم میدهند برق ایران هم که خودتون میدونین چیه بعضی مواقع 200 ولته یه وقت دیگه 240 ولت به همین دلیل ترانس هم خروجی متغییر میده برایه جلو گیری از این مشکل یک محافظ کامپیوتر در ورودی ان بگذارید تا اگه ولتاژ بالا پایین شد ترانس را قطع کند . مارک افق دارای کیفیت خوبی هست و 5 سال ضمانت دارد قیمت هم 3500 تومان هست .

Xtreme Firmware 5.1A, 5.1B, 5.1C, 5.1D for TS-H943

Commodore4Eva has released Xtreme Firmware 5.1 for Xbox360 TS-H943 drives. It appears to be primarily a bug fix release with the exception of 5.1C and D being added; as per the changelog:

* Open Tray errors fixed (PFI and SS read routines updated)
* 5.1c (Dual speed, default fast) and 5.1d (Dual speed default quiet\slow) read speed (Originals unaffected). Both toggle with original Xbox1/360 disc
* Xbox1 DDE errors caused by firmware, patched
* Possible Xbox1/360 DDE errors caused by firmware, patched
* Single Layer DVD disc support(+/-RW) for both Xbox1 and 360
* New easier batch file “Make Xtreme firmware.cmd” to make all firmwares.

Once again, this is the first Xbox 360 firmware modification that does it all — Single Layer, FirmGuard, Multi Speed, Media Stealth, One Firmware, backup and extraction! Tremendous job Commodore4Eva!

براي دانلود به اين جا بريد !!

http://www.xbox360-hacks.com/file/46

Size: 1.72MB

Filename: Xtreme5.1-final.rar

آين هم همون مشكل من اما به صورت تصويري با حجم خيلي خيلي كم و با فرمت wmv كه توي Media Player و Winamp و .... ميشه اجراش كرد ! (همون مشكلي كه در صفحه ي قبل گفتم ) حجمش هم خيلي كمه و خيلي زود دانلود ميشه !!

Size File : 748 KB

Link Download : www.rap-081.com/Movie.wmv

(فقط آخر فيلم كه سي دي رو ميزارم بازي اجرا ميشه !! كه توي فيلم نيست )

اما فيلم رو نگاه كنيد همه چيز رو ميفهميد !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or