راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کپی کردن PS3 چیشد؟
عزیز، شما جداً انتظار داری قبل از اینکه هکرهای خبره خارجی بتونند روی PS3 به نتیجه ای برسن و برنامه ای درست کنند که بتونه از روی هارد دیسک بازیها رو اجرا کنه، کس دیگه ای از ایران همچین کاری رو بکنه !!!!؟
:cheesygri
در ضمن هک PS3 چه ربطی به این تاپیک داره !؟

این قیمتی که میگی واسه همون vga اصلیه هست؟؟
امین جان، این قیمت برای کابلهای غیر اوریجینال هست، کابل اصلی خیلی سخت گیر میاد و اگر هم گیر بیاد، قیمت خیلی بالاتر از اینهاست ! البته کابلهای غیر اوریجینال یه مدل 40 تومنی هم دارن که باز از نظر کیفیتی از این مدل 25 تومنی بالاتره ولی بازهم به اوریجینالش نمیرسه. دلیل این افت کیفیت هم که خوب مشخصه (بعلت استفاده از کابهای Shield نشده، در کابلهای غیر اوریجینال).

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سری مطلب در رابطه با باتری های موجود در بازار به دستم رسیده که به طور خلاصه و ساده ای براتون می گذارم:

1. باتری هایه معمولی سایز AA که قابل شارژ نیستند و دارای عمر نسبتا کوتاهی هستن (بسته به کارخانه سازنده و کیفیت ان ) قیمتشان هم از 75 تومان الا 200 تومان می باشد .

2.باتری هایه الکالاین : این نوع باتری ها هم قابل شارژ نبوده ولی دارای عمر طولانی تری نسبت به نوع قبلی می باشند شبیه همان هایی که در بعضی پرمیوم پک ها وجود دارد . قیمتشان هم از 250 تومان الا 600 تومان می باشد

3.باتری هایه قابل شارژ :این نوع از باتری ها در دو نوع هستن که تفاوتشان در میزان جریان خروجی است :

نوع اول:باتری هایه یون لیتیوم که دارای حجم کم ولی جریان خروجی زیاد و تنها ایراد ان قیمت بالا ان است که باعث شده این باتری در وسایل پرتابل استفاده شود مثل بعضی موبایل ها و نوت بوک ها و کنسولهایه دستی این باتری در شکل ها و اندازه هایه مختلف در بازار وجود دارد قیمت ان هم از 3500 تومان الا 50000 تومان می باشد .

نوع دوم :بهترین و به صرفه ترین نوع باتری ها که اقلب از جنس نیکل کادمیوم ساخته می شوند و از ظرفیت هایه 100mah الا 3200mah در بازار وجود دارند که بهترین نوع ان از لحاظ عمر کار کرد نوع 3200mah می باشد قیمت ان هم2000 تومان الا 5000 تومان می باشد .

توجه : اکثر این باتری ها ساخت چین می باشند یا حداکثر تایوان گول مارک هایه زاپنی یا امریکایی انها را نخورید .

سلام:
من تازه واردم .راستش بخاین این اولین فرومی که توش پست میدم چون واقعا بنظرم ارزشش رو داره.
بالاخره تصمیم گرفتم یه 360 بگیرم چون دیگه ps2 فایده نداره از بروز کردن دائم pcهم خسته شدم. البته تو مشهد 360 پیدا نمیشه(یاد اهواز و آبادان بخیر) برای همین مجبورم بدم یه مغاذه آشنا برام بیاره. اطلاعات فنی رو هم بیشتر از طریق شما گرفتم دستتون درد نکنه اگه شما نبودید من چی میکردم:blushing:
راستی یه سوال: به من گفتن هم میتونیم سخت افزاری برات کپی خورش کنیم هم نرم افزاری.کدومش بهتره البته میدونم ممکن تو پست های قبل اشاره کرده باشین اما لطف کنین اینبار هم جواب کامل بدید
متشکرم

سلام:
من تازه واردم .راستش بخاین این اولین فرومی که توش پست میدم چون واقعا بنظرم ارزشش رو داره.
بالاخره تصمیم گرفتم یه 360 بگیرم چون دیگه ps2 فایده نداره از بروز کردن دائم pcهم خسته شدم. البته تو مشهد 360 پیدا نمیشه(یاد اهواز و آبادان بخیر) برای همین مجبورم بدم یه مغاذه آشنا برام بیاره. اطلاعات فنی رو هم بیشتر از طریق شما گرفتم دستتون درد نکنه اگه شما نبودید من چی میکردم:blushing:
راستی یه سوال: به من گفتن هم میتونیم سخت افزاری برات کپی خورش کنیم هم نرم افزاری.کدومش بهتره البته میدونم ممکن تو پست های قبل اشاره کرده باشین اما لطف کنین اینبار هم جواب کامل بدید
متشکرم
هنوز امکان اپدیت سخت افزاری فراهم نشده یعنی مدچیپی واس نیومده فقط از راه نرم افزار میشه کپی خور کرد!!

امین جان، این قیمت برای کابلهای غیر اوریجینال هست، کابل اصلی خیلی سخت گیر میاد و اگر هم گیر بیاد، قیمت خیلی بالاتر از اینهاست ! البته کابلهای غیر اوریجینال یه مدل 40 تومنی هم دارن که باز از نظر کیفیتی از این مدل 25 تومنی بالاتره ولی بازهم به اوریجینالش نمیرسه. دلیل این افت کیفیت هم که خوب مشخصه (بعلت استفاده از کابهای Shield نشده، در کابلهای غیر اوریجینال).

مرسی طاهر جان!
فکر کنم یه بار دیگه این سوال رو پرسیدم!:blushing:
ولی باز میپرسم
فرقشون چیه؟؟

ببین کابل غیر اصل با اصل از زمین تا اسمون فرق میکنه یکی از فرقاش که مهمترینشون هم هست کیفیت سیم مسی استفاده شده در کابل اصل هست که مس استفاده شده در ان درجه یک هست یعنی مس بازیافتی نیست ( افتابه مسی = کابل vga ) دومین فرقشون این هست که کابل اصل دارای یک زرورق المینیومی هست که دور سیم هایه اصلی پیچیده شده است که به ان شیلد می گویند و از ورود پارازیت به سیم ها جلو گیری میکند ودر اخر کیفیت سوکت ها و اتصالات است تمامی این موارد در کیفیت تصویر نقش مستقیم دارند حالا هر کابلی که می خواهد باشد.

دستگاه من هم با ي فن درست شد ! فقط بايد فردا برم پيشه آقاي تكاوچ تا Xtreme5 برام بريزه !! اين Xtreme5 رو داشته باشيم بازي هاي كپي XBOX رو مياره ؟؟؟
A New firmware for the Toshiba-Samsung TS-H943 drive released by commodore4eva!
Whats new:
(V5.0) Single Layer DVD disc support(+/-R) for both Xbox1 and 360
(V5.0) Xbox1 file ISO support - burn just game files to disk in ISO format
(V5.0) Xbox1 file ISO capacity increase to utilise full disk space for single layer
(v5.0) 360 file ISO support (Work in progress. New QWIX tool to come)
(V5.0) Supports older style XBox1 disk format (just burn game.iso)
(v5.0) Enable0800 disk now supported on single layer disk
(v5.0) New 5.0a (fast always) and 5.0b (slow always) read speed option (Originals unaffected)

فکر کنم به جوابت رسیده باشی:cool:

.باتری هایه الکالاین : این نوع باتری ها هم قابل شارژ نبوده ولی دارای عمر طولانی تری نسبت به نوع قبلی می باشند شبیه همان هایی که در بعضی پرمیوم پک ها وجود دارد . قیمتشان هم از 250 تومان الا 600 تومان می باشد

Duracell رو چند روز پیش، دو جفتش رو توی یک پک خریدم 2500 تومن.
یک جفتیش هم بود 1300 تومن.

نوع اول:باتری هایه یون لیتیوم که دارای حجم کم ولی جریان خروجی زیاد و تنها ایراد ان قیمت بالا ان است که باعث شده این باتری در وسایل پرتابل استفاده شود مثل بعضی موبایل ها و نوت بوک ها و کنسولهایه دستی این باتری در شکل ها و اندازه هایه مختلف در بازار وجود دارد قیمت ان هم از 3500 تومان الا 50000 تومان می باشد .
ولی یه خوبیشون اینه که اگه وقتی هنوز شارژ دارن شارژش کنی عمرشون کم نمیشه یعنی لازم نیس صب کنی تا اخر تموم بشه بعد شارژش کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or