عزیز، شما جداً انتظار داری قبل از اینکه هکرهای خبره خارجی بتونند روی PS3 به نتیجه ای برسن و برنامه ای درست کنند که بتونه از روی هارد دیسک بازیها رو اجرا کنه، کس دیگه ای از ایران همچین کاری رو بکنه !!!!؟کپی کردن PS3 چیشد؟
امین جان، این قیمت برای کابلهای غیر اوریجینال هست، کابل اصلی خیلی سخت گیر میاد و اگر هم گیر بیاد، قیمت خیلی بالاتر از اینهاست ! البته کابلهای غیر اوریجینال یه مدل 40 تومنی هم دارن که باز از نظر کیفیتی از این مدل 25 تومنی بالاتره ولی بازهم به اوریجینالش نمیرسه. دلیل این افت کیفیت هم که خوب مشخصه (بعلت استفاده از کابهای Shield نشده، در کابلهای غیر اوریجینال).این قیمتی که میگی واسه همون vga اصلیه هست؟؟
ببخشید دوستان از کجابفهمم که ورژن دستگاهم چیه u یا uc یا j لطفا راهنمایی کنید :confused: :confused:![]()
هنوز امکان اپدیت سخت افزاری فراهم نشده یعنی مدچیپی واس نیومده فقط از راه نرم افزار میشه کپی خور کرد!!سلام:
من تازه واردم .راستش بخاین این اولین فرومی که توش پست میدم چون واقعا بنظرم ارزشش رو داره.
بالاخره تصمیم گرفتم یه 360 بگیرم چون دیگه ps2 فایده نداره از بروز کردن دائم pcهم خسته شدم. البته تو مشهد 360 پیدا نمیشه(یاد اهواز و آبادان بخیر) برای همین مجبورم بدم یه مغاذه آشنا برام بیاره. اطلاعات فنی رو هم بیشتر از طریق شما گرفتم دستتون درد نکنه اگه شما نبودید من چی میکردم:blushing:
راستی یه سوال: به من گفتن هم میتونیم سخت افزاری برات کپی خورش کنیم هم نرم افزاری.کدومش بهتره البته میدونم ممکن تو پست های قبل اشاره کرده باشین اما لطف کنین اینبار هم جواب کامل بدید
متشکرم
امین جان، این قیمت برای کابلهای غیر اوریجینال هست، کابل اصلی خیلی سخت گیر میاد و اگر هم گیر بیاد، قیمت خیلی بالاتر از اینهاست ! البته کابلهای غیر اوریجینال یه مدل 40 تومنی هم دارن که باز از نظر کیفیتی از این مدل 25 تومنی بالاتره ولی بازهم به اوریجینالش نمیرسه. دلیل این افت کیفیت هم که خوب مشخصه (بعلت استفاده از کابهای Shield نشده، در کابلهای غیر اوریجینال).
A New firmware for the Toshiba-Samsung TS-H943 drive released by commodore4eva!دستگاه من هم با ي فن درست شد ! فقط بايد فردا برم پيشه آقاي تكاوچ تا Xtreme5 برام بريزه !! اين Xtreme5 رو داشته باشيم بازي هاي كپي XBOX رو مياره ؟؟؟
.باتری هایه الکالاین : این نوع باتری ها هم قابل شارژ نبوده ولی دارای عمر طولانی تری نسبت به نوع قبلی می باشند شبیه همان هایی که در بعضی پرمیوم پک ها وجود دارد . قیمتشان هم از 250 تومان الا 600 تومان می باشد
ولی یه خوبیشون اینه که اگه وقتی هنوز شارژ دارن شارژش کنی عمرشون کم نمیشه یعنی لازم نیس صب کنی تا اخر تموم بشه بعد شارژش کنی.نوع اول:باتری هایه یون لیتیوم که دارای حجم کم ولی جریان خروجی زیاد و تنها ایراد ان قیمت بالا ان است که باعث شده این باتری در وسایل پرتابل استفاده شود مثل بعضی موبایل ها و نوت بوک ها و کنسولهایه دستی این باتری در شکل ها و اندازه هایه مختلف در بازار وجود دارد قیمت ان هم از 3500 تومان الا 50000 تومان می باشد .