راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اينم از xbox ما
DSC02010.JPG

سلام می کنم به بچه های گل بازی سنتر بچه ها یک سوال داشتم که ایا یگانه lost planet رو اورده و ایا us است لطفا جواب بدهین ممنون.

maxGame آورده و منم ازش خریدم تلفنش:

021-88945795
021-88936076
0912-4840372

-----------------------------
راستی آقا تکاوچ اون فیرمور 5 رو تست کردی؟ن(دوستتون گفت تا دو سه روز دیگه که فردا میشه)کار میکنه؟من بیام فردا بریزم؟برای بچه های سایت هزینه ی update چقدر میشه؟

tv ما hd 1080i ساپورت هست...ولی متأسفانه اون سوکت hdtv 360 به tv ما نمیخوره !
و tv ما hd componet اش از اين فيش های معمولی ميخوره.....جايی هست که بتونم
تبديلشو بخرم؟:confused: :confused:

tv ما hd 1080i ساپورت هست...ولی متأسفانه اون سوکت hdtv 360 به tv ما نمیخوره !
و tv ما hd componet اش از اين فيش های معمولی ميخوره.....جايی هست که بتونم
تبديلشو بخرم؟:confused: :confused:
دوست عزیز فعلاً کنسول 360 تصویر HD رو از همون کابل Component میده و پورت و تبدیل دیگه ای برای کنسول نیومده، اگر تلویزیون شما پورت Component داره (همون که جای 5 فیش داره) میتونید بهترین رزولوشن را با همین کابل بگیرید به شرط اینکه تلویزیونتون ساپورت کنه !

دوست عزیز فعلاً کنسول 360 تصویر HD رو از همون کابل Component میده و پورت و تبدیل دیگه ای برای کنسول نیومده، اگر تلویزیون شما پورت Component داره (همون که جای 5 فیش داره) میتونید بهترین رزولوشن را با همین کابل بگیرید به شرط اینکه تلویزیونتون ساپورت کنه !

دوست عزيز...tv ما hd ساپورت میکنه پشتشم 6 تا ورودی hd component داره و 4 تا ديگه
پايينش که مخصوص audiuo هست.....ولی هر کاری که میکنم از hd componet نميتونم تصوير
بگيرم....اصلاً نمیآد....داخل دستگام (360) `حتي میزارم رو قسمت hd 1080i ولی متأسفانه
نمیاد تصوير...مام به ناچار از tv تصوير گرفتيم.....شما نميدونی مشکل کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or