راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دیدم 175 ولت بود ولی 16A5 بود و پاورشم مثه فالکون بود
تاریخشم 2007/10 بود دیگه مطمئن شدم فالکونه
راستی ریختن بازیها روی هارد خیلی مفیده؟

غیر از عمر دستگاه . صداشم کم می شه ینی اصلا دیگه صدا نمی کنه . بعد به نظرمم لودینگ ها سریع تر و بهتر انجام می شه .

سلام.من میخوام یه xbox دیگه بگیرم.خسته شدم از بس این e74 داد من بردم تعمییر باز........باز من........باز........:(خلاصه سرتونو درد نیارم اینو بگم که 3 ساله xbox دارم 3 ماهه همش تعمییره.حالا که halo reach داره میاد دیگه نمیشه اینجوری سر کرد.میخواستم لطف کنید بگید اگه بخوام slim بگیرم از نظر کیفیت ساخت تا چه حد بهتر شده؟از زمان عرضه تا حالا میزان خرابیش تا چه حد بوده یا اصلا خرابی داشته؟ممنون;)

سلام.من میخوام یه xbox دیگه بگیرم.خسته شدم از بس این e74 داد من بردم تعمییر باز........باز من........باز........:(خلاصه سرتونو درد نیارم اینو بگم که 3 ساله xbox دارم 3 ماهه همش تعمییره.حالا که halo reach داره میاد دیگه نمیشه اینجوری سر کرد.میخواستم لطف کنید بگید اگه بخوام slim بگیرم از نظر کیفیت ساخت تا چه حد بهتر شده؟از زمان عرضه تا حالا میزان خرابیش تا چه حد بوده یا اصلا خرابی داشته؟ممنون;)
اسلیم از نظر بازدهی خیلی بهتر شده
الان درصد خرابی جسپر خیلی پایین هست . این اسلیم باز از جسپر بهتره . سرت و درد نیارم مطئن هست . البته هنوز کپی خور نشده.

اسلیم از نظر بازدهی خیلی بهتر شده
الان درصد خرابی جسپر خیلی پایین هست . این اسلیم باز از جسپر بهتره . سرت و درد نیارم مطئن هست . البته هنوز کپی خور نشده.

ممنون از جوابت.اخبار هکش رو دنبال کردم تو بازیسنتر اما هنوز انگار خیلی مونده تا هک بشه نه؟بهتر نیس یه elite جسپر بگیرم یا صبر کنم؟

ممنون از جوابت.اخبار هکش رو دنبال کردم تو بازیسنتر اما هنوز انگار خیلی مونده تا هک بشه نه؟بهتر نیس یه elite جسپر بگیرم یا صبر کنم؟

به نظر من همون الیت بگیری بهتره
اسلیم کپی خور شه
قیمتش اگه بالا نره؛ پایین نمیاد
تازه معلوم نیست کی کپی خور شه

به نظرم الایت بگیره ادم خیلی بهتره
متاسفانه ایرانی جماعت......... هستن قیمتو الکی میبرن بالا درصورتی که باید همون قیمت الایت باشه اسلیم

آخرین ویرایش:
به نظرم الایت بگیره ادم خیلی بهتره
متاسفانه ایرانی جماعت......... هستن قیمتو الکی میبرن بالا درصورتی که باید همون قیمت الایت باشه اسلیم
والا اون بدبختی که از دبی وارد میکنه اگه از گمرک وارد کنه که کلی مالیات میخوره اگه قاچاقی بیاره که خیلی کرایه میخوره و احتمالش هست که حتی دستگاه هاشم بِ دستش نرسه کلا کارشون ریسکش بالاست ولی با همه ی این حرفا باز هم این جدیده خیلیی گرونه واقعا گرونه دوبرابر قیمت اصلیشِ

الان براي بار دومه که کنسولم freeze مي کنه.
يه بار توي بازي، و بار دومم توي داشبورد و هيچ کاري هم نميشه کرد جز اينکه از روي کنسول دکمه خاموش رو بزني. با در اوردن dvd هم درست نمیشه. کنترل هم هیچ کاری نمیکنه.
هر دوبار بعد از 4-5 ساعت بازي اتفاق افتاده البته. بار اول هفته پیش بود. بار دوم هم دیروز

چی کار کنم؟ هنوز یه ماهه 360 م رو گرفتم اون وقت باید این طوری بشه؟
برای شما هم اتفاق افتاده؟

الان براي بار دومه که کنسولم freeze مي کنه.
يه بار توي بازي، و بار دومم توي داشبورد و هيچ کاري هم نميشه کرد جز اينکه از روي کنسول دکمه خاموش رو بزني. با در اوردن dvd هم درست نمیشه. کنترل هم هیچ کاری نمیکنه.
هر دوبار بعد از 4-5 ساعت بازي اتفاق افتاده البته. بار اول هفته پیش بود. بار دوم هم دیروز

چی کار کنم؟ هنوز یه ماهه 360 م رو گرفتم اون وقت باید این طوری بشه؟
برای شما هم اتفاق افتاده؟
شما بهتره یکم زمان استفاده بدون وقفه از کنسولت را کاهش بدی
مثلا بکنیش 2-2.5 ساعت
این هم به نفع کنسوله و هم به نفع خودتون

ببخشید که اینجا می پرسم :
اگه بازی هایی که رو دیسک مالزی هستند رو نصب کنیم بعد بازی کنیم باز هم مشکل داره؟
(لطفا جواب رو فقط به صورت بله و نه دهید )
ممنون

ببخشید که اینجا می پرسم :
اگه بازی هایی که رو دیسک مالزی هستند رو نصب کنیم بعد بازی کنیم باز هم مشکل داره؟
(لطفا جواب رو فقط به صورت بله و نه دهید )
ممنون
اونوقت از رو دیسک نمیخونه پس مشکلی نیست . ولی واسه آنلاین مشکل پیش میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or