راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا الآن قیمته روزه Core چنده ؟ ( گوره بابای بیسیم و 20 گیگ !! :biggrin1: )
بعد 64 مگ واستون واقعا مشکل سیو ایجاد میکنه !؟ نخواستیم آهنگ بریزیم ، مگه یه سیو فوقش چقدر میخواد جا بگیره ؟!

آقا الآن قیمته روزه Core چنده ؟ ( گوره بابای بیسیم و 20 گیگ !! :biggrin1: )
بعد 64 مگ واستون واقعا مشکل سیو ایجاد میکنه !؟ نخواستیم آهنگ بریزیم ، مگه یه سیو فوقش چقدر میخواد جا بگیره ؟!

خر نشو ! برو Perimum بگير‌! مثل من اشتباه نكن !!!

لطف دارید :biggrin1: چطور مگه ؟

راست می گه. . منم اول می خواستم که کور بگیرم . ولی تفاوت قیمتش اصلا قابل توجه نیست. روز اول من فکر می کردم که خوب اگه پرمیوم 460 باشه احتمالا کورش 360 هست. در صورتی که توی ایران همه چی در هم بر همه . قیمت کور با پرمیوم کلا 50 الی 60 تومن فرق می کنه که با توجه به لوازمی که توی پک پرمیوم هست اصلا صرف نمی کنه که کور بگیری.

به عنوان مثال فقط هاردش قیمتش توی بازار حدود 90 تومنه هست. اون موقع که می خواستم بخرم یکی از بچه ها بهم گفت که هارد موقع لودینگ بازی ها سریع تر عمل می کنه و وقت کمتری رو می گره. مثل کوکی در IE.
;)

من یه بازی Dead Risingدارم و از شادی گرفتم و مالزی هست

آیا به لنز آسیب میرسونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله آسیب می رسونه! البته به شکل لحظه ای خیر. منظورم اینه که در دراز مدت موحب ضعیف شدن و سوختن لنز میشه.
در بعضی موارد هم تنظیم لنز رو به هم می زنه . البته من خودم دو تا بازی مالزی دارم.

سلام بچه ها
ببخشید یه سوالی برام پیش اومده
من دقیقا نمیدونم مدچیپ چیه ! میشه یه نفر توضیح بده به چه دردی میخوره ؟
میگن xbox360 با مدچیپ منظورشون چیه ؟!
:confused:

بله آسیب می رسونه! البته به شکل لحظه ای خیر. منظورم اینه که در دراز مدت موحب ضعیف شدن و سوختن لنز میشه.
در بعضی موارد هم تنظیم لنز رو به هم می زنه . البته من خودم دو تا بازی مالزی دارم.

پس دیکه بازی نکنم؟؟؟؟

NTSC/Jهسب

آیا با بازی های copy این مشکل را به وجود نمیاد؟؟؟؟؟

پس دیکه بازی نکنم؟؟؟؟

NTSC/Jهسب

آیا با بازی های copy این مشکل را به وجود نمیاد؟؟؟؟؟

توضیه من اینه که بازی نکن. با بازی های کپی مشکلی بوجود نمیاد . علتش هم اینه که بازی های مالزی در تعداد زیادی کپی می شه و برای اینکه سودشون بالاتر بره روی دی وی دی هایی با کیفیت پایین زده می شه. لنز 360 هم در مقایسه با ps2 خیلی حساس تر هست.
الان 3-4 روزه تو نت دارم دنباله روش های کپی از روی دیسک های مالزی می گردم. اگه راهی پیدا کردم که بتونیم از روی مالزی کپی کنیم بهت خبر می دم. اینجوری می تونی از روی بازی های مالزی کپی بگیری و دیگه نگران لنز دستگاهت نباشی. ;)

سلام بچه ها
ببخشید یه سوالی برام پیش اومده
من دقیقا نمیدونم مدچیپ چیه ! میشه یه نفر توضیح بده به چه دردی میخوره ؟
میگن xbox360 با مدچیپ منظورشون چیه ؟!
:confused:

مد چیپ یک قطعه سخت افزاری هست که روی مادربرد کنسول نصب می شه. این قطعه کار کپی خور کردن (+ یکسری کارهای دیگه مثلا خودن دیسکهای نسل قبلی) رو انجام می ده.

برای ps2 آخرین مد چیپی که اومده بود یادمه مسیحا 7 بود. این مود چیپ توسط هکرها ساخته میشه و هر چند وقت یکبار یک مودچیپه جدید ارائه می شه.
برای کنسول 360 هم مد چیپ هایی اومده که هیچ کدومشون کامل نیستن. الان تنها FW هستند که 360 رو کپی خور می کنن و بهتر از مد چیپ ها هستن. علتش هم اینه که قابلیت update شدن دارن و به هیچ وجه به سخت افزار کنسول کاری ندارن. این یه عکس از مد چیپ ;)
(قطعه سیاه رنگ وسط تصویر مد چیپ هست)

v12_infinity_fix_zener.jpg

من از بس به اینtriple h توضیح دادم که زبونم مو در اورد . دوست من از بازی مالزی بکش بیرون . به هزار و یک دلیل بازی های کپی مالزی و سنگاپور و هر جهنم دره دیگه ای از بازی رایتی کیفیتی پائین تری دارن

پس اگه از رویه مازی کپی کنم و روی یه دیسک دیگه بزنم ردیفه؟

نه اینجوری که پول بازیت سر به فلک می کشه. منظورم این بود که اگه دو سه تا بازی مالزی داری اشکال نداره می تونی اونارو رایت کنی روی یک دی وی دی تا مجبور نباشی دوباره بابت این بازی ها پول بدی. شما از همین لحظه به بعد فقط بازی کپی بگیر (اونم یا رو ورباتیم یا aone);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or