راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ولي در مورد قوطيش من اشتباه فكر نكردم حتي خود صاحب مغازه گفت كه كوچيكتر شده .بابام ديگه من خودم ديدم و هزارتا عكس دارم و دست مردم ديدم و ميدونم چه اندازه ولي ايني كه من ميخوام بخرم خيلي كوچيك هست . همين كه ادم بتونه بزور xbox360 را توش جا بده.

نه آقا جعبه‌های 360 یه اندازه بیش‌تر نداره.

تشكر كه شما جواب دادين

ولي در مورد قوطيش من اشتباه فكر نكردم حتي خود صاحب مغازه گفت كه كوچيكتر شده .بابام ديگه من خودم ديدم و هزارتا عكس دارم و دست مردم ديدم و ميدونم چه اندازه ولي ايني كه من ميخوام بخرم خيلي كوچيك هست . همين كه ادم بتونه بزور xbox360 را توش جا بده.

ببین داری اشتباه میکنی حرف گوش کن:biggrin1:
360 که موقع لانچ بود با چیزی که شما الان تو مغازه ها میبینی هیچ فرقی ندارن
خیالت راحت باشه:)
بای

سلام بچه ها تورو خدا كمكم كنيد اون موقع كه من پلي استيشن 2 خريدم ساكته ساكت بود و اصلا صدا نميداد حالا شما ميدونين چرا اين 360 من همش صدا ميده تازه 360 جديده كه توش كنترل نداره به نظر شما مال من مشكل داره يا مال شما هم همينطوريه اگه بخواهم صداشو قطع كنم بايد چيكار كنم؟

سلام بچه ها تورو خدا كمكم كنيد اون موقع كه من پلي استيشن 2 خريدم ساكته ساكت بود و اصلا صدا نميداد حالا شما ميدونين چرا اين 360 من همش صدا ميده تازه 360 جديده كه توش كنترل نداره به نظر شما مال من مشكل داره يا مال شما هم همينطوريه اگه بخواهم صداشو قطع كنم بايد چيكار كنم؟
360 صداش زیاده!!

این چند تا عکس از Rainbow six هست که از تو مانیتورم گرفتم برای اون دوستمون که از بازی مثل گرافیک fear خوشش میومد البته کیفیته کمش به خاطره اینه که با دوربین مستقیم از مانیتور عکس گرفتم

http://i12.tinypic.com/2jaamft.jpg
http://i16.tinypic.com/40njhh3.jpg
http://i17.tinypic.com/48exwn5.jpg

ممنون;)
راستی مانيتور 1080i رو ساپورت میکنه؟

ببین داری اشتباه میکنی حرف گوش کن:biggrin1:
360 که موقع لانچ بود با چیزی که شما الان تو مغازه ها میبینی هیچ فرقی ندارن
خیالت راحت باشه:)
بای

امين اينجا را باش امروز رفتم همون مغازه جعبه 360 را باز كردم در حالي كه اين مدل پريميوم هست ولي نه وبكم توش بود و نه كنترل مديا :eek: :-" فكر كنم يه نوع كلاه برداري حساب ميشه . اگه ميتوني باز راهنمايي كن .

امين اينجا را باش امروز رفتم همون مغازه جعبه 360 را باز كردم در حالي كه اين مدل پريميوم هست ولي نه وبكم توش بود و نه كنترل مديا :eek: :-" فكر كنم يه نوع كلاه برداري حساب ميشه . اگه ميتوني باز راهنمايي كن .

پریمیوم با هیچکدون از اینا نمیاد..اون ریموت هم مال زمان لانچ بود و الان دیگه باهاش نمیاد

اقا يعني چه :(( چه ربطي داره به لانچ من هرچي عكس از xbox360 پريميوم دارم هم وبكم داره و هم كنترل ريموت . يعني ديگه همچين مدلي نيست تو بازار ؟:((
من يادم مياد اولين xbox360 كه ديدم مدل core بود حتي توي اون هم كنترل ريموت بود ولي كنترل مدل core كمي كوتاهتر و كوچيكتر از مدل پريميوم هست . اقا جواب بدين حالم خيلي گرفت منو باش كه خيالاتي شده بودم داره فشار خونم ميره بالا همين لحظه هاست كه سكته بزنم .:evil:

نه اینجوری که پول بازیت سر به فلک می کشه. منظورم این بود که اگه دو سه تا بازی مالزی داری اشکال نداره می تونی اونارو رایت کنی روی یک دی وی دی تا مجبور نباشی دوباره بابت این بازی ها پول بدی. شما از همین لحظه به بعد فقط بازی کپی بگیر (اونم یا رو ورباتیم یا aone);)

من بازی DEAD RISINGرو دارم که مالزی هست من اگه رو یهDVD AONEبزنم ردیف میشه و می تونم بازی کنم ؟؟؟؟

راستی DVDبه DVDبزنم یا HARDبه DVD???????

من بازی DEAD RISINGرو دارم که مالزی هست من اگه رو یهDVD AONEبزنم ردیف میشه و می تونم بازی کنم ؟؟؟؟

راستی DVDبه DVDبزنم یا HARDبه DVD???????

آره. ترجیحا روی دی وی دی مالزی بازی نکن. به همین راحتی هم نیست . من دارم روش کار می کنم. بهت خبر می دم.;)

کسی می دونه برای وصل شدن به xboxlive احتیاج به وسایلی هست (منظورم جه نوع سیمی ) بعد چه جوری می شه اینترنت کانکشن رو share کرد؟

اقا يعني چه :(( چه ربطي داره به لانچ من هرچي عكس از xbox360 پريميوم دارم هم وبكم داره و هم كنترل ريموت . يعني ديگه همچين مدلي نيست تو بازار ؟:((

اگه اشتباه نکنم J ریموت رو داره ولی وبکم رو هیچ کدومشون ندارن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or