بچه ها نمیدونم این رو تا حالا دیدید یا نه!! اولین مدچیپ ساخته شده برای X360 . اینم لینکش :
http://www.mod-chip.com/index-cart-us.php?go=en/select_xbox360_main.htm قیمتشم تقریبا خیلی مناسبه. $40 امریکا.
![]()
![]()

نه عزیز اتفاقا اشتباه میکنی. قیمتش $39 ه.اتفاقا لينكي كه تو پست قبلي داده بودي ديدم نوشته 79 دلار !!!!!!!
اگه اشتباه نكنم.خيلي گرونه نه؟
خیلی ممنون از طرز صحبت کردنت. (البته شوخی بوده !! پس اشکالی نداره!!؟؟) من در مورد لحیم کاریهاش چیزی نمیدونم ولی خب این مدچیپ دو تا مزیت نسبت به نرم افزاری کپی خور کردن داره:کسی چشت نزنه!!
خودت پیداش کردی یا کسی هم کمکت کرد؟؟
این مود چیپ هم مثل همه مودچیپ های دیگه فقط Firmware رو دستکاری می کنه! که با توجه به قیمتش و لحیم کاری هاش و همچنین کاراییش نمی ارزه که بخوایم از اینا استفاده کنیم ! پس همون نرم افزاری کپی خور کنیم ، بهتره!
بابت 2-3 جمله اولیم ناراحت نشی! شوخی کردم!![]()
![]()
![]()
مهم ریجن فری کردنه که نمیکنه!!!خیلی ممنون از طرز صحبت کردنت. (البته شوخی بوده !! پس اشکالی نداره!!؟؟) من در مورد لحیم کاریهاش چیزی نمیدونم ولی خب این مدچیپ دو تا مزیت نسبت به نرم افزاری کپی خور کردن داره:
1. دیگه نیاز به عوض کردن و اپدیت کردن Firmware نیست : No need to extract the drive-key from the original firmware of drive on your console, only install the chip and the "unsigned" firmware on-board will boot
2. در ضمن شماها که کنسولاتون کپی خوره میتونین تو Xbox LIVE بازی کنید.( که با نبود این مدچیب ممکنه اصلا نتونین ONLINE بازی کنید.) :
Play on-live game ---Use controller or remote control or press eject button to turn on the console, the LED DOESN'T light up ( disable the chip)
. حالا چرا به کاراییش نمی ارزه ؟؟:confused: :confused:
امين جان اگه 360ت pre باشه ، اصلا لازم نيست اعصابت رو مشوش كني !:biggrin1: بابا نا سلامتي واسه سيو 20 GB هارد موجوده ! ديگه 64 mb كه واسه pre حكم مرغ زير خروس رو داره !:blushing:
اره اینم هست!
نمیشه داخل این مموری اهنگ ریخت و طریق اون وارد 360 ش کرد؟؟
در مورده فيريم وير:
من خودم با بازيه كپي و فريم وير هيتاچي راحت توي لايو بازي هاي r6 cod3 رو انجام دادم.فقط چون دايال اپم سرعتم پايين بود.
در مورده كنترل:
من با ps2 توي گيماي fps خيلي مشكل داشتم.ولي اصلا با 360 هيچ گونه مشكلي نداشم حتي از روزه اول.به لطفه گيم پليه خوبه cod3
کلا FPS توی Ps2 مشکل داشت .. ولی سازنده ها سعی خودشونو میکردن تا بازیهای بهتری عرضه کنند اگه ببینید 6 سال بعد از تولید Ps2 تازه یه بازی عرضه شد که واقعا کنترلش با دسته های Ps2 راحت بود اونم BLACK بود که واقعا کنترلهاش روونتر از همه بازیهای عرضه شده بود .. به هرحال سازنده ها هم بیکار ننشستند و سعی میکنند که بازیهای FPS رو هرجور شده با کنسولها هم مچ کنند چون اگه اینکار رو نکنن سره خودشون کلاه میره نه سره کسه دیگه ای !
چجوری با دایل آپ به لایو وصل میشین مگه به پشت 360 فقط کابل ethernet که کلفت تر از سیم تلفنه نمی خوره؟؟چجوری سیم تلفن کردین اون پشت؟